Kako se vozi u Srbiji?
Re: Kako se vozi u Srbiji?
Moguce i da je Polo.
Izgubio je kontrolu i otisao u levo na krivini za levo...
Moje misljenje je da je najverovatnije do "prednja vuca, zadnje gume nisu bitne".
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Izgubio je kontrolu i otisao u levo na krivini za levo...
Moje misljenje je da je najverovatnije do "prednja vuca, zadnje gume nisu bitne".
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Na tom zrenjaninskom putu svi voze kao debili.
Isto vazi i za NS-ZR.
Ne fuckaju zivu silu pri preticanju i ulecu samo tako.
Da ne govorim o prebrzoj voznji i vidno alkoholisanim vozacima.
Isto vazi i za NS-ZR.
Ne fuckaju zivu silu pri preticanju i ulecu samo tako.
Da ne govorim o prebrzoj voznji i vidno alkoholisanim vozacima.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
Kako se mora imati i sreće, budala iz ugla samo izlete...
- Martin Mystere
- Pridružio se: 18 Dec 2020, 21:09
- Garaža: Ford Mondeo Mk5 2.0 TDCI Powershift
Bukvalno na isti način je mene pre jedno desetak godina zveknula jedna ćurka na raskrsnici u ulici iza Lav Auta (paralelno sa Ibarskom), samo u prednji kraj auta (točak i moja vrata)... Ima znak stop, plus joj ja svakako nailazim sa desne strane ali ona se, po njenim rečima "zamislila nešto"...
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Meni ovo nije delovalo za isprekidanu, nevezano za njega
Krivina ima preglednost. Ako misliš na obeležavanje.
- YUgisa
- Pridružio se: 29 Jan 2014, 18:52
- Garaža: Yugo 1.3EFI Stroker i Yugo 1.3EFI
- Kontakt:
Iskreno svi ovi vozaci su mi za prevaspitavanje, samo zavisi ostrina. Prvo ovom sto tako optimisticno pretice vecu kolicinu vozila od zakonski dozvoljene na upitnom mestu, a onda i ove sto voze u koloni nabijeni da ne moze vozilo da se ubaci izmedju, jer ako ne moze da se ubaci izmedju na silu onda nece ni moci da se bezbedno zaustave ako vozilo ispred njih naglo zakoci... Ne znam sto ljudi misle da se nabijanjem na branik brze stize. Vozac kamiona isto pitanje da li je stao negde da propusti kolonu ako usporava saobracaj iza njega. Ali verovatno dobar primer tipicnog saobracaja kod nas, sveobuhvatno bez logike.
Being second is to be the first of the ones who loose...
Baš tako, ništa ne valja na ovom snimku - sem obeležavanja, to je OK, ne odnosi se signalizacija na eventualne uslove u saobraćaju, atmosferske prilike tipa magle i slično. Sama krivina je OK za preticanje, ali preticanje je uvek opcija, nije obaveza.
Маса људи кад види испрекидану линији одмах се баци у претицање, без обзира дал је сигурно и по њих или друге, а негде у глави им је да ће их пустити да се некако играју назад у траку.
На свим магистралама је иста прича, сви возе један другоме у дупету и извирују јер се надају претицању, зато нема растојања.
Скоро неки лик на мотору вози иза Реноа, возач реноа дао мигавац и кренуо у претицање а моториста у истом моменту крене у претицање реноа али без мигавца. Замало га Рено није бацио са пута. Ту крене нешто моториста да бесни, дивља, млати рукама а овај у реноу ни крив ни дужан.
Само десетак километара магистралом је довољно да се види сва (не)култура у саобраћају.
На свим магистралама је иста прича, сви возе један другоме у дупету и извирују јер се надају претицању, зато нема растојања.
Скоро неки лик на мотору вози иза Реноа, возач реноа дао мигавац и кренуо у претицање а моториста у истом моменту крене у претицање реноа али без мигавца. Замало га Рено није бацио са пута. Ту крене нешто моториста да бесни, дивља, млати рукама а овај у реноу ни крив ни дужан.
Само десетак километара магистралом је довољно да се види сва (не)култура у саобраћају.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Vala u Bosni ja na x mesta nisam ni razmisljao da preticem iako je isprekidana jer mi je prosto nepregledno
Bude i kod nas toga, kad izraste rastinje a niko ne održava npr.
- YUgisa
- Pridružio se: 29 Jan 2014, 18:52
- Garaža: Yugo 1.3EFI Stroker i Yugo 1.3EFI
- Kontakt:
Vozi se brzo koliko daleko vidis da se zaustavis sa te brzine.
Being second is to be the first of the ones who loose...