Računari
Re: Računari
Sve se sinhronizuje na google acc.
Sent from my HTC One using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Ljudi, ne zelim da bilo sta sinhronizujem sa netom, ko je cuo za Mozzbackup zna na sta mislim.
-
- Banned
Da li postoji nesto sto bi ubrzalo reprodukciju 720p filmova na netbuku ?
Kupio sam ovaj zbog toga a vidim da mi nesto secka !?
Imam 1,5GHz dual core x64 procesor i 2 giga rama....
-
- Pridružio se: 17 Jan 2012, 21:35
- Garaža: Audi A4 B9 Avant 2.0TDI
Ja uzeo Samsungov pre neki dan u Becu u Mediamarktu za 80 evra, imali su Samsung i Sandisk.Uroš S. napisao:Gde ima za 70? Ovde je 90-95. Kupujemprodajem varijante otpadaju, mada su tamo cene komponenti često i veće.
Edit: Uz to je 840 Evo 540/410, a HyperX je 555/510 za 200 kinti više.
Videcemo kako ce sluziti.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Prvo pogledaj koliko je zauzece procesora za vreme reprodukcije (Process Explorer).Ogi napisao:Da li postoji nesto sto bi ubrzalo reprodukciju 720p filmova na netbuku ?
I ako jeste i ako nije blizu 100% kreces u igrariju sa codec-ima i plejerima - topla preporuka za Media Player Classic + Combined Community Codec Pack (CCCP). Pre toga pogledas da nemas nesto rezidentno u memoriji sto dodatno jede procesorsko vreme.
Ako i sa njim bude zauzece 100% uz seckanje nema pomoci osim podesavanja video codec-a tako da se smanji kvalitet procesiranja.
Ako ni sa njim ni bez njega (stari plejer/codec) zauzece procesora ne prilazi ni blizu 100%, a i dalje secka, e onda nije dobro

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
-
- Banned
Aj videcu mada generalno koristim GOM player bez bilo kakvih codeca jer u njemu ima sve integrisano.
Pretpostavljam da imas internet kuci. Zar zaista mislis da neko vec nema dovoljno podataka o tebi? Verovatno i sve tvoje slike imaOgi napisao:Nemam pojma, nisam u toku uopste sa tim zajebancijama, evo prebacujem slike na USB, imam 20GB, ide toliko sporo da ce mi trebati nedelju dana. Slike ne bih da drzim online svakako. Mozda bi mi znacilo za neke druge stvari, kada bih znao kako.
Sto se tice HDMI kabla, proradilo je kada sam prebacio na nvidi-a karticu sa integruse.

Ako neko nije paranoican, ovaj servis nije los. Dobijas 50GB for free. Poceo sam da ga koristim pre ~1 godinu, tada je bio ubedljivo najbolje resenje. Ne znam jel sad nude vise ostali, onda su nudili mnoogo manje.
mail.ru je davao na promociji 1Tb clouda, srecom bio sam brz tako da sada mogu da uploadujem do sudnjega dana...
Ja pustam preko GOM-a, i koristi mi kodeke. Ja vec jedno 10 godina furam k-lite mega codec pack.Ogi napisao:Aj videcu mada generalno koristim GOM player bez bilo kakvih codeca jer u njemu ima sve integrisano.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Dobar je k lite ali je malo preopterecen. Probaj CCCP codec pack. Laksi je od k lite.a ima sve. ;-)
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
-
- Banned
Ja prodao svoj voljeni desktop. :'(
-
- Banned
Imam problem, prodao sam komp i sada pokusavam sa netbuka da skidam nesto, prijavljuje mi FINDING PEERS 0.0% i tako stoji, nece da krene da skida, connectable sam, zna li neko o cemu se radi ? utorrent mi prolazi sve testove ok.
to je problem sa podesavanjima ili je zabagovao sam torrent, i pazi da ti npr router nije na google-ovim dns serverima, i probaj da skines neki drugi torrent i preko magnet link-a i preko torrent-a.
-
- Banned
Koristim samo utorrent, nista drugo ne dolazi u obzir.