Letnje gume
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Re: Letnje gume
@adrei Continental u toj dimenziji je oko 14.000 rsd dok je Dunlop oko 11.000 nisam na poslu nemam tačne cifre.
@nikaragva ako hoces gumu koja lepi i moze da se fino maltretira, a nije ti najbitnija trajnost, onda ti je bolji RT od Blu-a.
@nikaragva ako hoces gumu koja lepi i moze da se fino maltretira, a nije ti najbitnija trajnost, onda ti je bolji RT od Blu-a.
FastResponse se više ne prouzvode?
Vidim da su sve negde tu oko 12-13 hiljada (225/45/17):
Efficient, F1, SportMax, Blue, FastResponse, ..., gledam na internet-prodaja-guma.
Vidim da su sve negde tu oko 12-13 hiljada (225/45/17):
Efficient, F1, SportMax, Blue, FastResponse, ..., gledam na internet-prodaja-guma.
Poslednja izmena od nikaragva u 03 Mar 2015, 11:17, izmenjeno 1 put ukupno.
IPG su skupi.
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Re: Одг: Letnje gume
Po meni Blu, EG Perf ili Asimetric 2 ako ces na 17". Mada sa tvojom km ja bih ostao na 16" vise ces km napraviti, a bitni su ti troskovi esploatacije zbog km.
Cena guma 160e manja, potrosnja neka je par deci manja za 16 i za 40-50k km godisnje napravi se razlika.
Cena guma 160e manja, potrosnja neka je par deci manja za 16 i za 40-50k km godisnje napravi se razlika.
@Paja
Znam ja to, nego naglašavam da sam po kiši, normalno, oprezniji, i ređe i teže se rešavam da zgazim.
===============
Nokia Lumia 1520 & TT
Znam ja to, nego naglašavam da sam po kiši, normalno, oprezniji, i ređe i teže se rešavam da zgazim.
===============
Nokia Lumia 1520 & TT
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Po ovim testovima ispada Conti overall najbolja, eventualno Primacy 3, a realno je da kupim onu koja bude imala najbolju cenu od prvih 5
- dag81
- Kontakt:
Test prevrtite malo u nazad godinu-dve i vidite pravo stanje.
Jeste da se smese menjaju sa godinama i istim modelom, ali koliko i sta se stvarno dobija ja sam skeptican.
Prvi mi ja pamet pao RT gde po meni nista bolje nisu odradili, samo je po nekima postala bucnija(ali sa rezervom jer sam ja vozio prve serije iz 2012-2013-te.
Jeste da se smese menjaju sa godinama i istim modelom, ali koliko i sta se stvarno dobija ja sam skeptican.
Prvi mi ja pamet pao RT gde po meni nista bolje nisu odradili, samo je po nekima postala bucnija(ali sa rezervom jer sam ja vozio prve serije iz 2012-2013-te.
Jeste Conti najčešće prvi, ali mu se desi i da bude npr. 3. Zavisi od dimenzije i ko zna čega još. Sve u svemu razlike su minimalne u prih 4 ili 5 i šta god da se kupi nema greške.
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Ne znam koliko je Continental trenutno u cenovnicima skuplji od konkurenta, ali letos je koštao koliko manj-vise kao i Duplop ili GY. Samo je Michelin bio skuplji. Premium Contact 5 205/60/16 sam platio oko 11.100 po komadu. Profil 55 bio je i nešto jeftiniji.
Sent from my Sony XPERIA M2 Aqua
Sent from my Sony XPERIA M2 Aqua
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Nije mi odgovoreno, sta znaci HP kod gume, konkretno razlika izmedju Fulde Ecocontrol i Ecocontrol HP ?
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
High Performance
Mislio sam ove godine malo da ohladim astru i uzmem neko malo "sranjce" za ovo svakodnevno taljiganje, zato sam mislio da je ponovim novim felnama i gumama. Ali kako je krenulo, teško. Uložio sam sad baš dosta u auto i bio bih miran dosta vremena, ako se ne bi kidala svaki dan po makadamu BP-NS.dag81 napisao:Po meni Blu, EG Perf ili Asimetric 2 ako ces na 17". Mada sa tvojom km ja bih ostao na 16" vise ces km napraviti, a bitni su ti troskovi esploatacije zbog km.
Videćemo još ima vremena, imam letnje gume na drugim felnama, loše su, ali mogu poslužiti za prvu ruku, dok se dvoumim i ne sračunam

- dag81
- Kontakt:
To ti je jako lose resenje iz licnog iskustva. Ili prodaj Astru pa uzmi "sranjce" ili je vozi, sto je i logicno jer si stukao fin kes koliko si pisao da bi je sad cuvao. Zgazi je jos 50-70k km i onda na dobos.
Ako ti treba jos jedan auto za lokal to resi sa nekim jeftinijim a pristojnim auticem bez puno ulaganja.
Ako ti treba jos jedan auto za lokal to resi sa nekim jeftinijim a pristojnim auticem bez puno ulaganja.