Dobro veče
Re: Dobro veče
Brojiš Saudijce 

Rakhil napisao:Ja cu da se izvinim
Nije mi dobro, idem da pojedem nešto slatko da dođem sebi.Kuzmanovic napisao:ja tebi dugujem izvinjenje
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
To je normalno, tako ja jednom stao na izlazsku iz PO da slikam nesto iz auta bilo predvece, a svi sto prolaze blenu u mene i prolaze polako.Kuzmanovic napisao:Ali ne mozete sa verujete kako ljudi nabadaju kocnicu kada vide sumnjivo vozilo. Jos sa strane okacen papir da natpisom sluzbeno vozilo.
Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk

Cisto da znate i da vas naduvavaju kad vide da niste pajkani. 

30d u trojki/četvorki je odličan izbor. Mogu samo da zamislim kako tek ide 35dDelija napisao:Naravno da postoji iliti stekaj pareUroš S. napisao:Verovatno bi najbolji bio 430d ako to postoji.

AcaKayak napisao:Rakhil napisao:Ja cu da se izvinimNije mi dobro, idem da pojedem nešto slatko da dođem sebi.Kuzmanovic napisao:ja tebi dugujem izvinjenje

Nije preterano relevantno za diskusiju, ali pre jedno 10 godina sam učestvovao u sličnom istraživanju u Švici - zvali telefonom (slučajni uzorak), došli kod mene, dali mi GPS predajnik da nosim sa sobom nedelju dana da beleže kretanje, čak je imao signal i u nekim zatvorenim prostorijama. Posle sam popunio upitnik, godište, čime se bavim, koje mi je glavno prevozno sredstvo itd. a za celu gnjavažu sam dobio Swatch, i to jedan od onih skupljih malo, keva ga nosi i dan danas. Prilično ozbiljno je delovalo, iz priče sa njima sam zaključio da im je istraživanje više služilo za reorganizaciju javnog prevoza (izabrali su me jer sam koristio isti), ali da su koristili podatke i za saobraćaj uopšte. Korisno, ako se zaista neko potrudi da nešto poboljša. Naravno, s njihove strane sam dobio gomilu papira o poverljivosti, da neće deliti podatke ni sa kim, da je sve pod šiframa itd...Kuzmanovic napisao:To istrazivanje obuhvata razna brojanja i anketiranja. Cilj je da se utvrde transportne potrebe i nacini na koji se oni realizuju. Ukratko.![]()
Kuzmanoviceve kolege broje i na orlovači
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Novosađani što u vašem gradu tri raskrsnice pre skretanja stoji znak za željeni pravac?
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
U to ne sumnjamMarkoni napisao:Cisto da znate i da vas naduvavaju kad vide da niste pajkani.

Sent from my Tesla TTL7 using Tapatalk
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Znači reorganizuje se saobraćaj. Znači naje*al smo. 
U stvari naje*ali ste. Ja se vozim samo po parkingu.
Edit:
Kuumanoviću ne dolazite na moj parking, gađam sa terase.
Sent using Tapatalk

U stvari naje*ali ste. Ja se vozim samo po parkingu.

Edit:
Kuumanoviću ne dolazite na moj parking, gađam sa terase.

Sent using Tapatalk
Širim haos!
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Zamislite Kuzmanovic sa prslukom Saobracajna Policija zaustavlja Rakhila da ga anketira