Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Imaju predstavništvo.
http://www.mi-srbija.rs/
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Valjda ce uskoro srediti to, bilo bi fino. Hvala za odgovor.ljubitelj napisao: 15 Maj 2018, 22:34 Pa funkcionise isto kao kad iz Kovina predjes u Smederevo, znaci cela EU je jedno podrucje.
Bilo je najava da bi trebalo da se vec sada na samitu 17/05 u Sofiji potvrdi ukidanje roaminga i za ovaj deo Balkana. Briselski ministar, tj komesar evropske komisije je najavio da EU trazi od nas i ostalih da hitno i sto je pre moguce ukinu roaming tj da prihvate EU regulativu.
Videcemo brzo da li je jaca briselska birokratija ili domaci udruzeni kartel koji je do sada odbijao tako nesto uz razne izgovore a drzavna agencija mudro cutala umesto da propise uskladi.
Ocekujem da do pune letnje sezone bude jasnije stanje jer je EU potrebno ukidanje roaminga, njihov je jak interes pa verujem da ce progurati ubzro.

- meidling
- Pridružio se: 02 Feb 2017, 19:16
- Garaža: Volvo XC90 II D4
Danas je otvaranje prvog Xiami-store u AT.Nalazi se u trznom centru SCS u Vösendorfu nadomak Beča.U subotu 26.05 je Flash-store,najavili su da svi posetioci koji budu u prodavnici od 9 do 9.10h mogu kupiti jedan produkt po ceni od 10 eura
Volvo XC90 II D4
Imaju, ali ovo je neka naša firma PC centar. Radnje koje se otvaraju po evropi sad su na fazon apple radnji, zvanično ih fabrika otvara, prodaju se i ostale stvari osim telefonaHeinz napisao:Imaju predstavništvo.
Sent from my MI 5 using Tapatalk
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Znaci u 9h ima da bude 1000 ljudi ispred radnjemeidling napisao: 18 Maj 2018, 13:17 Danas je otvaranje prvog Xiami-store u AT.Nalazi se u trznom centru SCS u Vösendorfu nadomak Beča.U subotu 26.05 je Flash-store,najavili su da svi posetioci koji budu u prodavnici od 9 do 9.10h mogu kupiti jedan produkt po ceni od 10 eura

Ako mozes progutati stock android onda jeste.
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
Stock android je najbolja stvar ikada. Odgovorno tvrdim da je to jedino pravo android iskustvo, sve ostalo je manje ili više loše/sporije/bagovitije.HKS napisao: 18 Maj 2018, 14:25 Ako mozes progutati stock android onda jeste.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Danas mi se A5 2017 apdejtovao na Oreo. Potencijelno neprijatna stvar je što je apdejt uključio Pin kod za Sim karticu prilikom startovanja. Srećom da sam bio kući i da sam mogao da nađem onu celu plastiku na kojoj pišu pin i puk kodovi. Inače bi mogao da se slikam. A sam adejt onako, na prvu loptu sem par sitnica nisam primetio nikakvu razliku.
Ne kažeš komfornije? Meni stock ne odgovara, mnogo je klot
Jeste klot i u tome mu je najveća prednost. Jer stavljaš samo ono što želiš. Slaže se da fabričke verzije nekih proizvođača imaju super opcija, ali to nije vredno svega ostalog što dolazi u paketu. I ništa ne može da radi tečno i glatko kao klotara.stefanan napisao: 18 Maj 2018, 15:53 Ne kažeš komfornije? Meni stock ne odgovara, mnogo je klot
- vitezkoja
- Pridružio se: 16 Nov 2012, 21:17
- Garaža: w202 C200 KOMPRESSOR
Ja sam na klotu sad i ne vidim nikakve nedostatke. Mi A1 me je baš pozitivno iznenadio, znao sam da je dobar telefon ali ne ovoliko
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Ja uskoro dobijam navedeni telefon i baš sam u dilemi da li da ga zadržim ili da doplatim 350 evra za Huawei mate 10 ili v30 ili neki sličan flagship.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Inače su povučeni apdejti za S7 i S7E, a krenuli su bili od UK valjda.grujicd napisao:Danas mi se A5 2017 apdejtovao na Oreo. Potencijelno neprijatna stvar je što je apdejt uključio Pin kod za Sim karticu prilikom startovanja. Srećom da sam bio kući i da sam mogao da nađem onu celu plastiku na kojoj pišu pin i puk kodovi. Inače bi mogao da se slikam. A sam adejt onako, na prvu loptu sem par sitnica nisam primetio nikakvu razliku.