Zimske gume - da ili ne?
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Re: Zimske gume - da ili ne?
Otkad je problem Ivanu da uprži DOT na gumu. Samo mu kažeš koji hoćeš datum. 

Širim haos!
NexT napisao:Urgirace cika Ivan da kucaju buduci DOT. Tipa ti kupis u septembru zimske, a na njima pise 5214

- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Bez xx15 ne pocinjem rabotu 

- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Poslednje javljanje u ovoj temi sve do zime. Continental TS850, rezime, strah me da stavljam letnje. 

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Ja juce stavio letnje. 350 dinara po tocku (montiranje + balansiranje).
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
- H4wkeye
Ja sam moje ocistio od kamencica, blato na sebi nisu imale tako da se nisam drndao da ih perem. Ne vidim kakvu stetu moze da napravi to sto su prasnjave od puta/upotrebe. 

ma bre sviranje je to sve...ima uticaja, ali utice recimo 1 posto na ocuvanje svojstava gume...jos samo da izmisle da treba da im se pusta klasicna muzika svake druge nedelje u mesecu i kraj...
kako je bilo kad smo svi vozili jedne te iste gume preko cele godine, pa tako 3,4,5 godina uzastopce, i po snegu i na 40c...
guma na savremenom automobilu izdrzi 3-4 sezone, zbog upotrebe, naravno, i bukvalno joj nista nece biti ako se kad se negde uskladisti ne opere, ili spusti na ladan beton...
kako je bilo kad smo svi vozili jedne te iste gume preko cele godine, pa tako 3,4,5 godina uzastopce, i po snegu i na 40c...
guma na savremenom automobilu izdrzi 3-4 sezone, zbog upotrebe, naravno, i bukvalno joj nista nece biti ako se kad se negde uskladisti ne opere, ili spusti na ladan beton...

- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Re: Одг: Zimske gume - da ili ne?
Ne treba je drzativu nekom podrumu gdevima vlage, na suncu ili napolju. Sve ostalo je po meni ok.
Послато са GT-I9195 користећи Тапаток 2
Послато са GT-I9195 користећи Тапаток 2
- H4wkeye
dragan napisao:ma bre sviranje je to sve...ima uticaja, ali utice recimo 1 posto na ocuvanje svojstava gume...jos samo da izmisle da treba da im se pusta klasicna muzika svake druge nedelje u mesecu i kraj...

Meni stoje u garazi uspravno poredjane jedna do druge i samo ih provrtim svake dve tri nedelje. Kad se setim okrenem..
T
T
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Na autu imaju na sebi opterecenje od 300+ kg, pa im opet nista ne fali ni kada se mesec dana ne vozi auto tako da...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Pa da.
T
T
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Je li Bax potvrdio da im nista ne fali ?