Zanimljivi oglasi

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
OMP
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2013, 11:57
Garaža: Giulietta TB

Re: Zanimljivi oglasi

Post od OMP »

Po meni jedna bitna stvar, ako si ozbiljan covek koji prodaje svoj licni auto, znaci nisi preprodavac, ne zivis od toga, nije ti stalo da ga prodas budzasto i da uvalis onda nema razloga ni da budes revoltiran, kako je napisao u zadnjoj recenici, jer ako si tolko siguran u svoju robu i da tvoja roba odskace od ostatka ponude, koja je po njemu ocigledno losa jer su svi prevaranti koji zele da uvale, onda su ovakva pisanija nepotrebna, dovoljno je napisati samo "pozvati za detalje" pa koga stvarno zanima lepo u razgovoru sve ispricas bolje nego da piskaras gomilu gluposti i po meni ispadas neozbiljan.

Koliko samo pkupaca me pozove i kaze opise ne citam jer se svasta pise, pogledam slike i karakteristike pa ako mi se svidi auto zovem i raspitam se za detalje a ako mi se svidi i razgovor onda dodjem i pogledam auto :) , kazu ljudi nekad me prodavac odmah na prvu recenicu u razgovoru odbije za dalju saradnju.
Korisnikov avatar
carov2
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
Garaža: Audi A4
Kontakt:

Post od carov2 »

Hteo je da privuče pažnju, a to bude mnogo lakše na ovaj način.

Pažnja je dobra kad treba da prodaš precenjen auto.

Sent from my CPH2581 using Tapatalk

ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Propustili ste detalj gde kaže da je auto stečen u braku, dakle prodaje se da bi se rastalili. Međutim lik je next level manipulator i stavio je takav oglas da se auto nikad neće prodati, za to vreme on ga koristi a kod žene ima opravdanje jer oglas stoji.
Odgovori