Ratna tehnika

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 13:33

Re: Ratna tehnika

Post od aleksa »

Veceras sam pricao sa nekim likom, koji je bas upucen... kaze da je SAJ ubedljivo nabolja jedinica!

Da su PTJ, Kobre, Zandarmerija bukvalno smesne naspram njih... jel to tacno!? :zbunjen:
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

:rofl:

Zandarmerija je od svih navedenih najgora i sluzi za razbijanje demonstracija :)

Kobre su najobucenija i najelitnija jedinica koju imamo i spadaju u sam vrh svetskog poretka :)

PTJ i SAJ su policijske jedinice koje su sastavljene dobrim delom od pripadnika nekadasnjih crvenih beretki.
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:

Post od aleksa »

Ma nemam pojma... ovaj lik sto mi je pricao je bas zagrizeno vojno lice, sigurno ne bi hvalio policijsku jedinicu... :zbunjen:

On kaze SAJ, Kobre, PTJ.... pa Zandarmerija.
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:

Post od Day Walker »

Javice se jos neko. Ispascu ciga sto hvalim svog konja ;)

Evo jedna insajderska ;)
Slika
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:

Post od aleksa »

Koliko ukupno ima pripadnika Kobri ?
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:

Post od Day Walker »

Te brojke nisu za javnost.
O kobrama se najmanje podataka moze naci od svih nasih jedinica.
Poslednja izmena od Day Walker u 27 Jan 2014, 01:24, izmenjeno 1 put ukupno.
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Heineken
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL

Post od Heineken »

Ovu sliku si vec okacio u prethodnom postu.
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:

Post od Day Walker »

:kuku:
Nisam hteo to da kopiram :kezo:
Ovo sam hteo:
http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%91%D0%B0 ... 1%80%D0%B5
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:

Post od aleksa »

Ovde kazu da ih ima 200 pripadnika, znaci ima podataka... :D
Heineken
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL

Post od Heineken »

Jel su oni imali okrsaj sa britancima u Sarajevu?
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:

Post od Day Walker »

Ne znam, bio sam klinja :nemampojma:
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:

Post od aleksa »

Heineken napisao:Vehabija napao žandarma, pa ubijen

Preševo -- Norveški državljanin, verovatno član vehabijskog pokreta, napao je i povredio pripadnika žandarmerije na straži u Preševu. Intervencijom policije je ubijen.

U preševskom naselju Železnička stanica jutros oko 7h je napadnut i povređen pripadnik Žandarmerije, koji se u tom trenutku nalazio na stražarskom mestu.

Kako agencija Beta saznaje iz nezvaničnih izvora u Preševu, napadač je uredno prijavio boravak u Preševu.

Prema nezvaničnim saznanjima, pripadnik Žandarmerije je teže povređen u predelu glave, a motiv napada nije poznat.

Napad se desio oko 7h ispred Doma mladih gde je smeštena kuhinja koju koristi Žandarmerija.

"Kolegu iz Žandarmerije napao je ovaj državljanin Norveške, po prvim sumnjama pripadnik vehabijskog pokreta. Udario ga je ciglom u glavu, a onda uzeo njegovu automatsku pušku. Ispalio je nekoliko metaka u žandarma, ali ga je srećom promašio. To su videle kolege iz granične policije, koji su bili u blizini i brzom intervencijom sprečili ubistvo policajca, a napadača likvidirali. Želimo javnost ponovo da podsetimo na opasnosti sa kojima se naše kolege i iz Žandarmerije i Granične policije suočavaju svaki dan na jugu Srbije, te da pohvalimo požrtvovanost i hrabrost kolega", naveo je u saopštenju Veljko Mijailović, predsednik Policijskog sindikata Srbije.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=804320
A vid' vehabije... :D
Slika

http://www.alo.rs/vesti/hronika/vehabij ... sevu/44427
https://www.facebook.com/knut.teisnes
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:

Post od Day Walker »

lici mi na nekoga...
Al mi nikako ne lici na vehabiju
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
snork
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:50

Post od snork »

Rakhil napisao: Nema sta ja da budem zadovoljan ili nezadovoljan tvojim misljenjem, samo ti furaj svoj stav. Nego, Mein Kampf je opasno stivo prilicno ako ga mnogo ozbiljno shvatas, a i ne pamtim da sam nekad upoznao nacistu koji je sebe tako nazivao, obicno uvijaju to u kvazi filozofske price.
Opasno štivo samo kada ga čita neko ko je glup/naivan/povodljiv, inače prilično smešna knjižica. Ja sam pročitao skoro ceo, i odmah se vidi da je to delo duboko iskompleksiranog čoveka, koji je sebi uvrteo u glavu da su "Jevreji krivi za sve". Zapravo sam tražio da li negde pominje Srbe. Pominju se na dva mesta: jednom kada nabraja kako je u Beču bilo svih naroda, samo ne Nemaca: Poljaka, Čeha, Mađara, Slovaka, Srba i Hravata (upravo ovako zajedno navodi Srbe i Hrvate), a "pre svega Jevreja, koji su držali sve"... itd, itd). Na drugom mesu govori o početku Velikog rata, pa kaže kako je bio srećan kada je čuo da je ubijen nadvojvoda Franc Ferdinand, jer je "isuviše popuštao Slovenima u Austro-Ugarskoj". Ipak, plašio se da ga nije ubio neki nemački student-idealista. Ali kada je čuo da ga je ubio Srbin, onda se baš obradovao, jer je shvatio da će sada Nemačka i Austrija imati dobar povod za rat.
Rakhil napisao: "Fucking Nazis got what they deserved"
Nažalost, fucking nazis nisu dobili ni delić onoga što su zaslužili. Veoma blago su prošli, pre svega zahvaljujući Hladnom ratu. Što se tiče "prevaspitavanja", do njega nikada nije došlo. Nemačko rukovodstvo je desetak godina posle rata počelo da se sprema za novu svetsku dominaciju, u čemu su praktično i uspeli. Ovaj put je reč o ekonomskoj dominaciji, mada ni vojna nije isključena (namerno aludiram na znate već čiji govor). :mrgreen:
Ђенерал Јанковић
Korisnikov avatar
snork
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:50

Post od snork »

aleksa napisao:Veceras sam pricao sa nekim likom, koji je bas upucen... kaze da je SAJ ubedljivo nabolja jedinica!

Da su PTJ, Kobre, Zandarmerija bukvalno smesne naspram njih... jel to tacno!? :zbunjen:
Ja se ne razumem u vojsku, policiju, razne specijalne jedinice, ali kažu da je 1999. za probijanje kroz teren okružen dobro naoružanim i utvrđenim teroristima najbolja bila tadašnja JSO. Ostali su ginuli kao muve.
Ђенерал Јанковић
Odgovori