O presretačima
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Re: O presretačima
Sad malo bolje pogledah Superb. 2.0TSI DSG 4x4
NS 255 CV

NS 255 CV
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Jesu krenuli po gradu da ordiniraju?
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sad će još malo po gradu na motorima da krenu...
Sent from my D5503 using Tapatalk
Sent from my D5503 using Tapatalk
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Nije bilo fluida do sad izmedju mene i tih na motoru. Hoce li biti obelezeni ili ce se zickati undercover?
Pa undercover naravno 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ja zaboravio na motore. Valjda neće po AP.
A za pojas se slažem da je svesno ulaženje u ogroman rizik nevezivanje. Čitava pasivna bezbednost auta se projektuje sa premisom vezanih putnika, i to svih, ne samo onih napred. Ako se to naruši nema govora o funkciji svih ostalih sistema na autu u slučaju sudara.
Tapatalk
A za pojas se slažem da je svesno ulaženje u ogroman rizik nevezivanje. Čitava pasivna bezbednost auta se projektuje sa premisom vezanih putnika, i to svih, ne samo onih napred. Ako se to naruši nema govora o funkciji svih ostalih sistema na autu u slučaju sudara.
Tapatalk
Ne pratis o cemu se prica Nidzo, niko nije sporio da je nevezivanje losa stvar za licnu bezbednost.
Ovde su pojedinci nasli to kao izgovor da napusavaju one koje ne gotive(kao i pola tema po forumu gde se ulazi da nekome pljunes u facu, a ne da konstruktivno ucestvujes u raspravi), pa je onda sada postalo bahacenje nevezivati pojas, bezobzirnost prema drugim vozacima.
Naravno, ta logika vazi izgleda samo u slucajevima koji nekima ovde odgovaraju.
Sent from my Sony
Ovde su pojedinci nasli to kao izgovor da napusavaju one koje ne gotive(kao i pola tema po forumu gde se ulazi da nekome pljunes u facu, a ne da konstruktivno ucestvujes u raspravi), pa je onda sada postalo bahacenje nevezivati pojas, bezobzirnost prema drugim vozacima.
Naravno, ta logika vazi izgleda samo u slucajevima koji nekima ovde odgovaraju.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Beli Audi sinoc uzimao meru nekome u 2 ujutro kod iskljucenja sa autoputa Tosin Bunar . Rekao bih A6,ali meni svi bocno isto izgledaju.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- somi-car
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:50
- Garaža: Skoda Superb, Opel Combo
Pre par dana kod Mladenovca...uspeo sam na vreme da ga usnimim na vreme inace bi me odvalio sa 180.NexT napisao:Sad malo bolje pogledah Superb. 2.0TSI DSG 4x4![]()
NS 255 CV
Prestrojio se i isao ispred njega, dok nije pojurio za nekim belim A8

Video crni Superb, novi, blinkeri nekako integrisani skroz u auto, zanimljivo. Na naplatnoj rampi Stara Pazova je odvojio Alfu 147 neki težak ćuning, tuga božja. Previše sam žurio da stajem da ih slikam, ali prizor je bio zanimljiv.
Kako ne moze. Pa ide bolje od 3.0 TDI-a. 

Sve i da imaš čim, bežanje od prestetača nije baš pametna ideja 

Ide i vagenovac, pa sta vredi 
Mislio sam na projektile, ne na direktorske limuzine
Neki kazu da je to najbolje. Odnosno da te uslika i posalje kaznu, bez zaustavljanja i utvrdjivanja identiteta

Mislio sam na projektile, ne na direktorske limuzine

Neki kazu da je to najbolje. Odnosno da te uslika i posalje kaznu, bez zaustavljanja i utvrdjivanja identiteta

Poslednja izmena od nikaragva u 15 Apr 2016, 11:49, izmenjeno 1 put ukupno.