Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
S9+ je odlican telefon bas, bices zadovoljan. Meni licno je najlepsi u coral blue boji, taj sam furao 2 meseca
Tapatalk
Tapatalk
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
I meni je zapao taj plavi, nemaju ljubičasti
Jel koristi ko Rhinoshield maske/bampere? Sa slika mi se čini da napred nema razlike u zaštiti i maska samo dodaje zaštitu na zadnje staklo. Opet, ne bih da uzmem neki debeli oklop, tada mi je posedovanje tankog i u ruci kvalitetnog telefona besmisleno.@ftj ti si mi ih onobeše preporučio, kakve su tvoje impresije?

Jel koristi ko Rhinoshield maske/bampere? Sa slika mi se čini da napred nema razlike u zaštiti i maska samo dodaje zaštitu na zadnje staklo. Opet, ne bih da uzmem neki debeli oklop, tada mi je posedovanje tankog i u ruci kvalitetnog telefona besmisleno.@ftj ti si mi ih onobeše preporučio, kakve su tvoje impresije?
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Stiti napred isto ko pozadi. Ispadao mi je bar 5 puta direkt na beton sa preko 1.5m a par puta sam i namerno uzeo ljudima da demonstriram kako radi pa ga bacao sa te visine. Od posledica jedino sto sam bamper ima ogrebotinice al to je smesno.
U svakom slucaju totalno sam rasterecen u smislu da uopste ne brinem da li ce mi ispasti, tako da od mene svaka preporuka. U kombinaciji sa tim sto je vodootporan, sad je i otporan na padove.
U svakom slucaju totalno sam rasterecen u smislu da uopste ne brinem da li ce mi ispasti, tako da od mene svaka preporuka. U kombinaciji sa tim sto je vodootporan, sad je i otporan na padove.
- Vladapetr
Znači, bamper je sasvim dovoljan? Uzeo sam ga i plus staklo, nadam se najboljem 

Nemam to staklo i nemam nikakve ogrebotinice po displeju al i ne nosim ga cesto zajedno sa kljucevima.
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Kod mene Pitaka, i prezadovoljan sam...
Ima i za S9(+)...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ima i za S9(+)...

Sent from my iPhone using Tapatalk
- Vladapetr
Nikako da stignem da napišem par redova, opasan tempo ovih dana 
Elem, uzeo sam u ponedeljak S9+. Nije bilo u željenoj lila boji, pa sam se zadovoljio plavom. Družimo se evo 3. dan i utisci su pomešani.
Kvalitet izrade je brutalan, telefon je kao svemirski brod. Plus je i prelep, iako svi telefoni te klase nekako liče ovaj mi se istakao na prvi pogled, bukvalno sam prolazio pored njega na štandu i kad sam ga uzeo u ruke oduševio se.
Brzina rada, fluidnost, milion nekih sitnih olakšica, stvarno je po tom pitanju vrh.
Displej je preteran, jasan i intezivnih boja. Takva je i kamera, što je u isto vreme dobro (slike su veoma jasne a vreme okidanja baš malo) ali u isto vreme pomalo prenaglašenih tj nerealno intezivnih boja. Npr slikao sam ćerku sinoć dok u spavaćoj sobi pretura po ladici, prebacim na comp i sa slike bi se reklo da je slikana ispod neke jake led rasvete. A foto opaljen u spavaćoj, gde ima jedan mali luster i nije upotrebljen blic
Za sad mi je veliki minus baterija, 3500mAh ali u navodno super optimizovanom sistemu. Traje osetno manje nego na Huawei Mate9, malo je falilo da poklonim powerbank koji sam mesecima bezveze vukao po torbi ali sa S9+ se svako veče vraćam kući sa 10-ak posto baterije. Sačekaću još par dana da odradi još neki ciklus punjenja i pražnjenja, ali za sad mi ne miriše na dobro. Pogotovo što se i puni sporije nego na Mate 9.
Poručio sam odmah Rhinoshield bumper, platio dhl i evo danas preuzeo. Ovde sam se baš skenjao, očekivao sam mnogo više. Jeste odradjen perfektno i na dodir ti je jasno kakvu zaštitu pruža, ali ovoliko debele ivice naprosto ne želim da imam. Mnogo bolje mi je legla neka tanka Nillkin maska od čvrste plastike, ostaviću je kao trajno rešenje. Pogotovo što sam na Aliju natrčao na predivan Nillkin bežični punjač sa magnetom, u ovu Nillkin mogu da uvalim i metalnu pločicu a da je ne lepim za telefon.
Uzeo sam i neki osnovni Baseus bežični punjač kao ispomoć kod kuće, dobra je fora ali osetno sporiji nego strujni.
Evo par slika nabrzaka, za ovaj poslednji post sa Mate 9. Gospodja nestrpljivo čeka da ga preuzme

Prve tri slike su sa Nillkin maskicom, poslednje 2 sa Rhinoshield bamperom.

Elem, uzeo sam u ponedeljak S9+. Nije bilo u željenoj lila boji, pa sam se zadovoljio plavom. Družimo se evo 3. dan i utisci su pomešani.
Kvalitet izrade je brutalan, telefon je kao svemirski brod. Plus je i prelep, iako svi telefoni te klase nekako liče ovaj mi se istakao na prvi pogled, bukvalno sam prolazio pored njega na štandu i kad sam ga uzeo u ruke oduševio se.
Brzina rada, fluidnost, milion nekih sitnih olakšica, stvarno je po tom pitanju vrh.
Displej je preteran, jasan i intezivnih boja. Takva je i kamera, što je u isto vreme dobro (slike su veoma jasne a vreme okidanja baš malo) ali u isto vreme pomalo prenaglašenih tj nerealno intezivnih boja. Npr slikao sam ćerku sinoć dok u spavaćoj sobi pretura po ladici, prebacim na comp i sa slike bi se reklo da je slikana ispod neke jake led rasvete. A foto opaljen u spavaćoj, gde ima jedan mali luster i nije upotrebljen blic

Za sad mi je veliki minus baterija, 3500mAh ali u navodno super optimizovanom sistemu. Traje osetno manje nego na Huawei Mate9, malo je falilo da poklonim powerbank koji sam mesecima bezveze vukao po torbi ali sa S9+ se svako veče vraćam kući sa 10-ak posto baterije. Sačekaću još par dana da odradi još neki ciklus punjenja i pražnjenja, ali za sad mi ne miriše na dobro. Pogotovo što se i puni sporije nego na Mate 9.
Poručio sam odmah Rhinoshield bumper, platio dhl i evo danas preuzeo. Ovde sam se baš skenjao, očekivao sam mnogo više. Jeste odradjen perfektno i na dodir ti je jasno kakvu zaštitu pruža, ali ovoliko debele ivice naprosto ne želim da imam. Mnogo bolje mi je legla neka tanka Nillkin maska od čvrste plastike, ostaviću je kao trajno rešenje. Pogotovo što sam na Aliju natrčao na predivan Nillkin bežični punjač sa magnetom, u ovu Nillkin mogu da uvalim i metalnu pločicu a da je ne lepim za telefon.
Uzeo sam i neki osnovni Baseus bežični punjač kao ispomoć kod kuće, dobra je fora ali osetno sporiji nego strujni.
Evo par slika nabrzaka, za ovaj poslednji post sa Mate 9. Gospodja nestrpljivo čeka da ga preuzme

Prve tri slike su sa Nillkin maskicom, poslednje 2 sa Rhinoshield bamperom.
Ti si odustao od mate serije a ja baš razmišljam o mate 10 pro koji ima sada da se nađe za oko 450 evra 
Da te dugo služi telefon!
Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Da te dugo služi telefon!
- Vladapetr
Nisam odustao, prvi pik mi je bio Mate 10 Pro pa sam onda prvenstveno zbog kamere gledao P20 Pro. Dok sam čekao da Telenor u ponudu ubaci dual sim verziju P20 Pro, pojavi mi se ova varijanta kod drugara i eto me u Samsung jatu. Ne ložim se na brendove, za svoje novce gledam gde najviše mogu da dobijem - zato mi je Huawei prvi pik kad biram telefon.
Ovaj drugar nema u ponudi premium varijante Huawei-a, zato mi je odluka bila još lakša.
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Ovaj drugar nema u ponudi premium varijante Huawei-a, zato mi je odluka bila još lakša.
Šta bi tek bilo da u jednačinu ubacimo i fenomenalni oneplus 6?

- Vladapetr
Te sam varijante izbacio iz razmišljanja. Gledam samo ono za šta ovde mogu dobiti iole kršten servis, ako ikad zatreba.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Sta bi tek rekao da si ubacio telefon u Thule zastitu? Ja se ponekad skenjam kad je skinem i shvatim kako mi je telefon elegantan i lep, dodjem u iskusenje da je se otarasim i onda skontam koliko puta mi je prilikom pada sacuvala telefon i vratim je nazad... 

- Vladapetr
Ne bih nikad nosio tako nešto, besmisleno je. Ako mi zaista treba dobar telefon neću dozvoliti da mi stalno ispada iz ruku.
A ako mi performanse nisu presudne, neka jeftinija a elegantna varijanta može da se nosi i bez oklopa.
A ako mi performanse nisu presudne, neka jeftinija a elegantna varijanta može da se nosi i bez oklopa.
Onda bolje skini i ovu prvu zastitu jer ti nece sacuvati prednju stranu bukvalno nista. Jbg jeste lepsi bez al ne daje mi se 2-3 glave za nov displej.
- Vladapetr
Sačuvaće nazad svakako, sprečava klizanje, a ivice joj vire 1mm ispred stakla tako da nije baš isto kao da je nema. Ali od telefona nije napravila ciglu.