Situacija od danas, ugao Miloša Pocerca i Kneza Miloša.
Gore iznad je već počela blokada kod Generalštaba.
Dal nervoza, loša procena ili nešto treće, lik iz golfa iz krajnje desne trake smera ka Skupštini odjednom odlučuje da skrene. Pre njega je to obavio lik ali iz leve trake.
Tu je naravno to nepropisno, ali su hteli da izbegnu gužvu koja se stvara.
I onda se u sekundi desi ovo.
Na sreću mislim da su svi ok:
Front:
Rear:
Sa budalama se ne isplati svađati. Prvo te spuste na svoj nivo, a onda te dotuku na iskustvo!
Sad gledah gugl street view pa mi je trolejbus zaklonio znak, dobro da bar taj znakić stoji. Trebalo bi nekako kontaktirati gugl za to, mene je jednom navodio tako da skrenem tu a vidim da i dalje tako navodi. Ok ja znam da tu ne sme, al ko je prvi put u gradu i prati navigaciju može ovako da prođe.
ftj napisao: 24 Mar 2025, 22:53
Sad gledah gugl street view pa mi je trolejbus zaklonio znak, dobro da bar taj znakić stoji. Trebalo bi nekako kontaktirati gugl za to, mene je jednom navodio tako da skrenem tu a vidim da i dalje tako navodi. Ok ja znam da tu ne sme, al ko je prvi put u gradu i prati navigaciju može ovako da prođe.
Ima više tih mesta gde navodi nepropisno levo, skoro je mene negde zeznuo al sad ne mogu nikako da se setim gde, isto po centru negde, ja upalio gmap da vidim kuda mi najbrže zbog gužve
Time sam ja pokušavao da se bavim neko vreme. Prijavljujem im da nešto nije ulica, ili tako neke stvari, ali džaba. Ne znam koliko feedbacka treba da dobiju da bi nešto izmenili. Kao da odnegde prosto dobijaju "zvanične" podatke ili nemam pojma šta, i pojedinačne korisnike da kuliraju.
Sent from my Motorola Edge 50 Fusion using Tapatalk
ftj napisao: 24 Mar 2025, 22:53
Ima više tih mesta gde navodi nepropisno levo, skoro je mene negde zeznuo al sad ne mogu nikako da se setim gde, isto po centru negde, ja upalio gmap da vidim kuda mi najbrže zbog gužve
Iz Ilije Garasanina (kod Paliluske pijace) navigacija uredno navodi da se moze skrenuti levo u Takovsku, iako je dozvoljeno samo za vozila GSP-a.
Mislim da je pre bilo dozvoljeno, pa nije update-ovano.