Fotografija
Re: Fotografija
Što da ne. Super mi je opcija.
Na telefonu vidiš šta aparat kadrira i okineš. Predpostavljam da bi updateom dobio i mogućnost da upravljam i zumom.
Meni je ovo korisno. Konačno ćemo imati fotografije na kojima smo svo troje.
Nego, postoji li neki filter koji bi samo zaštitio objektiv od prljanja? Gde, kako, pošto..... Mora li da se skida svaki put ili postoji mogućnost da se zaštitna kapica stavi preko njega?
Na telefonu vidiš šta aparat kadrira i okineš. Predpostavljam da bi updateom dobio i mogućnost da upravljam i zumom.
Meni je ovo korisno. Konačno ćemo imati fotografije na kojima smo svo troje.
Nego, postoji li neki filter koji bi samo zaštitio objektiv od prljanja? Gde, kako, pošto..... Mora li da se skida svaki put ili postoji mogućnost da se zaštitna kapica stavi preko njega?
Ako te ne mrzi, menjaj. Mene mrzi 

Moram da nađem nekog jabučara da mi uradi update.
UV filter sluzi kao zastita objektiva, ne moras da ga skidas svaki put, i preko njega ide kapica kada se ne koristi aparat.
Skoro da uopste ne smanjuje svetlosnu moc objektiva.
Skoro da uopste ne smanjuje svetlosnu moc objektiva.
Ja sam stavio UV filter na kit da se ne bih zezao sa poklopcem. Isto ću da uradim i sa ostalim objektivima verovatno.
Gledaj samo da bude multicoated obavezno. Hoya HMC S mi se dobro pokazala na velikim objektivima.
Tapatalk
Gledaj samo da bude multicoated obavezno. Hoya HMC S mi se dobro pokazala na velikim objektivima.
Tapatalk
Dobar fazon dokle god je jedini objektiv. Razmišljao sam u tom smeru ali sam ipak stavio UV.
Tapatalk
Tapatalk
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Pajo, kakav ti je to fotoaparat za barbike?
Mirrorless. Fjučr.
Tapatalk

Tapatalk
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
U buducnosti ce ljudi imati smesno male ruke? Ko dinosaurusi?
Stvarno Pajo sta si mu radio? Kuvao?
Danas se malo uzivalo po suncu. Ulice su mnogo uzane, potreban je sirokougaoni.
Sa malim foto aparatom zaista niko ne obraca paznju na fotografa.
Bez pregleda fotografija, a u M modu sa stalnim drndanjem blende i ekspozicije, baterija koja je ista kao i vasa gubi 10% na sat. WiFi iskljucen, ali EVF kazu vuce vise nego ekran.
U par momenata sam ukljucio soft HDR
24mm 1,8

Danas se malo uzivalo po suncu. Ulice su mnogo uzane, potreban je sirokougaoni.
Sa malim foto aparatom zaista niko ne obraca paznju na fotografa.
Bez pregleda fotografija, a u M modu sa stalnim drndanjem blende i ekspozicije, baterija koja je ista kao i vasa gubi 10% na sat. WiFi iskljucen, ali EVF kazu vuce vise nego ekran.
U par momenata sam ukljucio soft HDR
24mm 1,8

Ma jok. Ovo je skroz ok. Bilo je i pre malih aparata pa se ljudima ruke nisu smanjile.
Ovo je vrh sprava. Mene oduševljenje od te Sony linije ne popusta već godinu i po dana, a vidiš i da je zarazno izgleda.
Još zu da zalivadi onaj besmisleni snobovski Zeiss bez OSS i pazari neke korisnije i manje objektive. :-D
Tapatalk

Ovo je vrh sprava. Mene oduševljenje od te Sony linije ne popusta već godinu i po dana, a vidiš i da je zarazno izgleda.
Još zu da zalivadi onaj besmisleni snobovski Zeiss bez OSS i pazari neke korisnije i manje objektive. :-D
Tapatalk