Putevi u Srbiji
Re: Putevi u Srbiji
+1
skroz nepregledno
skroz nepregledno
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Nije problem da se ljudi naviknu da treba da stanu kada nailazi tramvaj, problem je u tome sto ce to ustupanje prednosti tramvaju zaustavljanjem ostalog saobracaja napraviti jos vece guzve. Pa ti tramvaji idu na svaka tri, cetiri minuta u jednom smeru sto znaci da moze da se desi da ce na svaki minut (ako se gledaju oba smera kretanja tramvaja) morati da se staje da bi oni prosli. U spicu ce to biti katastrofa, pogotovo za one koji ce nailaziti sa bulevara Oslobodjenja.
Zalosno je to sto se sve ovo znalo pre rekonstrukcije, ali neko je tako hteo da uradi i to je to.
Sent from my Tesla TTL7 using Tapatalk
Zalosno je to sto se sve ovo znalo pre rekonstrukcije, ali neko je tako hteo da uradi i to je to.

Sent from my Tesla TTL7 using Tapatalk
Cekajte da napada sneg pa ce u celoj v.stepe kad se suzi da krene guranje sa tramvajima.to ce tek da bude show [WHITE SMILING FACE]
Послато са SM-G360F уз помоћ Тапатока
Послато са SM-G360F уз помоћ Тапатока
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Znalo se, ali je prosle godine ovo bila vest :
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/au ... zistu-2015
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/au ... zistu-2015
Da li je projektant sada kriv sto taj Velon nije ispunio svoj deo dogovora, cime bi se resilo pitanje guzve na ulicama i kruzni tok ostavio tramvajima...Francuska kompanija Velon radi na prototipu letećeg automobila Pegaz koji bi na tržištu trebalo da se pojavi 2015. godine
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Onomad smo piskarali o tramvaju u Bulevaru Oslobođenja, ima tamo mesta za tramvajsku baštu u oba smera opušteno.
Čudi me da neko ne ustupi prvenstvo tramvaju, pa ako to uradi na Slaviji, šta ima na AK da ga zbunjuje koji moj...
Čudi me da neko ne ustupi prvenstvo tramvaju, pa ako to uradi na Slaviji, šta ima na AK da ga zbunjuje koji moj...
Boringly average, but also perfect for school run mums
Danas sam u kružnom toku čekao zeleno za levo u Triše K.
Pa totalno je drugacijeJi 4Tze napisao:Onomad smo piskarali o tramvaju u Bulevaru Oslobođenja, ima tamo mesta za tramvajsku baštu u oba smera opušteno.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Cim se skrene prema nekom prigradskom naselju putevi su jeza. U to sam se jos jednom uverio kada sam danas isao u Lisovic preko Barajeva, ono je tuzno i zalosno.
Prvi put sam isao i vracao se Kruznim putem, ono je sramota zvati obilaznicom, lose obelezeno, mracno, cunjevi, ludacka ukljucenja/iskljucenja... vracao sam se nocu i osecao vrlo neprijatno, nije ni cudo sto su tu non stop nesrece sa poginulima. Setivsi se obilaznice oko Soluna, pa cak i oko Volosa, osetio sam sramotu zbog nase infrastrukture.
Prvi put sam isao i vracao se Kruznim putem, ono je sramota zvati obilaznicom, lose obelezeno, mracno, cunjevi, ludacka ukljucenja/iskljucenja... vracao sam se nocu i osecao vrlo neprijatno, nije ni cudo sto su tu non stop nesrece sa poginulima. Setivsi se obilaznice oko Soluna, pa cak i oko Volosa, osetio sam sramotu zbog nase infrastrukture.
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Pre par dana sve to lepo raskopali i postavljaju nove cevi za grejanje, valjda. Odlicna koordinacija gradskih sluzbi, puf pare za skidanje, pripremu i asfaltiranje u vazduh. Mi smo najbogatiji narod na svetu.Paja napisao:Dimitrijala u pravcu ka centru odlično asfaltirana. Ostalo samo da se stavi gazeći sloj od Igmanske do podvožnjaka. Do Krfske i iscrtano.
Vidim da su krenuli da asfaltiraju i kontra smer tako da smrdi da desnu traku u smeru ka periferiji neće ni glodati.
- TDI
- Banned
- Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
- Garaža: VW Passat B5.5 Variant
Re: Putevi budućnosti
Ogi,
Znaju oni posao odlicno. Ali ono što je.e naše koke, a nije petao je to što ne mogu svi da uzmu po malo kajmaka, a da sve bude dobro urađeno. Koliko je star Pupinov most? Ni godinu dana. I evo vec ima kolotraga u izobilju, a i deformisanog asfalta od strane drugih faktora. Rupe jos ne primetih, ne mogu da gresim dusu, ali verujem da ce uskoro i one na red.
Znaju oni posao odlicno. Ali ono što je.e naše koke, a nije petao je to što ne mogu svi da uzmu po malo kajmaka, a da sve bude dobro urađeno. Koliko je star Pupinov most? Ni godinu dana. I evo vec ima kolotraga u izobilju, a i deformisanog asfalta od strane drugih faktora. Rupe jos ne primetih, ne mogu da gresim dusu, ali verujem da ce uskoro i one na red.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Ma da li me zajebavas ??????
Zar ne postavljaju cevi od grada na gore? Jesu li i to bili asfaltirali pre radova?
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Asfaltirali su nizbrdo sve komplet od Batutove do Cvijićeve, a uzbrdo samo levu traku. Ne znam šta su sada raskopali.
Uzbrdo levu traku.
Re: Putevi budućnosti
Gazela kao i ceo potez od B Potoka do Aerodroma je u savrsenom stanju a ima nekoliko godina uz dnevno 100.000 plus vozila. To su nasi radili.