O presretačima

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:47

Re: O presretačima

Post od Markoni »

Pa za projektile postoje GSXRovi. :)
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Juce na SImanovcima je stajao Suzuki, ali nisam siguran da li je pandurski...

A, panduri na motorima se svakako vozaju vec nedelju dana.
Korisnikov avatar
Kornjaca Rade
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet

Post od Kornjaca Rade »

Nisu presretaci, ali nema tema o tome pa moze ovde. Jel zna neko da li vozaci vozila sa blinkerima, pod pratnjom i sl. imaju pravo da zaustavljaju i pisu kazne drugim vozilima zbog nepropustanja, tj. da li su oni policajci uopste? Imam nekog rodjaka u msp koji radi tamo kao vozac, vozio je i ministra ali znam da nije policajac sigurno.

Ja ih redovno kuliram kad mi se nabiju u branik, sve dok par puta ne ukljuce sirenu, onda ili bas nabodem kocnicu ili samo taknem da se ukljuce stopke, zavisi od situacije :). To se maltene svakodnevno desava, evo malopre npr., nekad pocnu nesto da mi kao masu kad me obidju al nikad me nisu zaustavili. Sve i da imaju pravo da zaustavljaju, deluje mi nemoguce da ce, ako voze nekog, da se cimaju i staju zbog toga.
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

NexT napisao: A, panduri na motorima se svakako vozaju vec nedelju dana.
Vidjen na Bulevaru Kralja Aleksandara juce.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

Beli BMW 960 ID viđen da juri i zaustavlja ka Novom Sadu...
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Kornjaca Rade napisao:Nisu presretaci, ali nema tema o tome pa moze ovde. Jel zna neko da li vozaci vozila sa blinkerima, pod pratnjom i sl. imaju pravo da zaustavljaju i pisu kazne drugim vozilima zbog nepropustanja, tj. da li su oni policajci uopste? Imam nekog rodjaka u msp koji radi tamo kao vozac, vozio je i ministra ali znam da nije policajac sigurno.

Ja ih redovno kuliram kad mi se nabiju u branik, sve dok par puta ne ukljuce sirenu, onda ili bas nabodem kocnicu ili samo taknem da se ukljuce stopke, zavisi od situacije :). To se maltene svakodnevno desava, evo malopre npr., nekad pocnu nesto da mi kao masu kad me obidju al nikad me nisu zaustavili. Sve i da imaju pravo da zaustavljaju, deluje mi nemoguce da ce, ako voze nekog, da se cimaju i staju zbog toga.
Ne mogu da te pisu al mogu da te upucaju npr ili da te odguraju s puta :)
Naravno da moras da se sklonis automobilu koji ti pusta zvucne i svetlosne signale, zakon je jasan.
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Ji 4Tze
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain

Post od Ji 4Tze »

ma gde sme da seva blinkerima i misli da je to sve što treba..?
Boringly average, but also perfect for school run mums
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

Kornjaca Rade napisao:Nisu presretaci, ali nema tema o tome pa moze ovde. Jel zna neko da li vozaci vozila sa blinkerima, pod pratnjom i sl. imaju pravo da zaustavljaju i pisu kazne drugim vozilima zbog nepropustanja, tj. da li su oni policajci uopste? Imam nekog rodjaka u msp koji radi tamo kao vozac, vozio je i ministra ali znam da nije policajac sigurno.

Svako na svoj nacin protiv vlasti. :kezo:
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:

Post od Day Walker »

Bas bi bila fora da 2 nezavisna vozila jedno drugom pale blinkere i nadmecu se ko ce koga da obidje :kezo:
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Kornjaca Rade
Reactions:

Post od Kornjaca Rade »

Day Walker napisao:

Ne mogu da te pisu al mogu da te upucaju npr ili da te odguraju s puta :)
Naravno da moras da se sklonis automobilu koji ti pusta zvucne i svetlosne signale, zakon je jasan.

Odgovor ti je ko da pises detetu od 8 god. Ja pitam jel se desava u praksi da zaustavljaju zbog toga.
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:

Post od Day Walker »

Pitaj Hokaja jbga. Ne verujem, al ako ne propustis vozilo iz pratnje (tj nekog sa obezbedjenjem), mozes sebi nabaciti nepotreban problem.
Ove ostale pilicare, vozace s blinkerima, u principu ko jebe, nmgu ti nista, al nikad ne znas ko je u tom autu.
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:

Post od Dusan »

Kornjaca Rade napisao:Odgovor ti je ko da pises detetu od 8 god. Ja pitam jel se desava u praksi da zaustavljaju zbog toga.
Mogu da te zaustave i nalupaju lepo. Ne znam zasto bi ih trolovao bez potrebe. To je potpuno retardirano, ali u takvoj drzavi zivimo i to ti je najrealniji scenario.
Poslednja izmena od Dusan u 22 Apr 2016, 15:26, izmenjeno 1 put ukupno.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
Kabe
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 05:47
Garaža: Japanska vozila

Post od Kabe »

Nece sigurno oni da remete svoje pravilo sluzbe u sprovodjenju licnosti od vaznosti i tebe iskljucuju iz saobracaja.

Pozvace vezom saobracajnu ili neku drugu policiju koja ce da te saceka, ili raspali poteru za tobom pa ces da se pusis.

Uzgred, ne vidim nikakav razlog u ometanju vozila pod pratnjom da rade svoj posao. Ako ti se ne svidja vlast, ili si revoltiran zbog necega, saobracaj je poslednje mesto na kome treba isterivati pravdu. Pogotovo ne sa vozilima pod pratnjom.

Pre nekoliko godina je moj prijatelj izguran sa regionalnog puta u sred krivine od strane vozila pod pratnjom koja su zurila na cilj. Ogrebana mu je cela desna strana vozila od zastitne ograde. Naravno vozila pod pratnjom imaju zakonski imunitet da ne moraju ni da se zaustave.
ОПРЕМ ДОБРО! Posetite blog - Kabe.Space
Korisnikov avatar
Kornjaca Rade
Reactions:

Post od Kornjaca Rade »

Day Walker napisao:Pitaj Hokaja jbga. Ne verujem, al ako ne propustis vozilo iz pratnje (tj nekog sa obezbedjenjem), mozes sebi nabaciti nepotreban problem.
Ove ostale pilicare, vozace s blinkerima, u principu ko jebe, nmgu ti nista, al nikad ne znas ko je u tom autu.
Pa ja to i radim kad je samo jedno vozilo, racunam nije neko bitan, ali valjda se i jedno vozilo racuna u "vozilo pod pratnjom" cim ima blinkere. Kad ih ima vise voze onako cik-cak pa se odma vide u retrovizoru.

A ometam ih zato sto ih je pun qurac, i sve se vise mnoze pa se svaka susa od raznih pomocnika, drzavnih sekretara i savetnika (savetnika/pomocnika) vozi bahato pod blinkerima.
Poslednja izmena od Kornjaca Rade u 22 Apr 2016, 15:43, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:

Post od Dusan »

Veca verovatnoca da ce te zaustaviti kad je jedno vozilo, jer je moguce da su sami, da ne voze nikoga. Zavisi samo da li su iz uprave za zajednicke poslove ili policija.

Inace sto bednija zemlja to vise automobilia pod rotacijama. Ovde za 3 godine sam samo jednom video ''pratnju''.
Odgovori