TV - Audio - Video - bela tehnika
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Re: Aparati u kući i oko kuće...
Uglavnom puca var koji spaja dovodnu cev sa kazanom, nema šta drugo ako curi odozgo.
- TDI
- Banned
- Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
- Garaža: VW Passat B5.5 Variant
Re: Aparati u kući i oko kuće...
Najbolje novi, tu nema šta. Ali prosečan Srbin će pre pribeći krpljenju, zbog finansija. Neki solidan bojler te litraze, koliko sam informisan je oko 8000 dinara minimum.
I moj savet, ako imaš sredstava - novi. Krpljenje je mačka u džaku i bukvalno sutra opet moze da procuri.
I moj savet, ako imaš sredstava - novi. Krpljenje je mačka u džaku i bukvalno sutra opet moze da procuri.
Re: TV - Audio - Video - bela tehnika
Prosecan Srbin nece krpiti jer i ne postoji takva kategorija, uopste je proizvoljno odrediti unapred sta ce pojedinac da uradi kao svoj izbor.
Neko ce bez razmisljanja da kupi novi, mozda i najskuplji koji se nudi,.
Neko ce da uradi dijagnostiku kvara i shodno tome odluci da sam popravlja ili popravku prepusti majstoru ako proceni da popravka ima smisla
Neko ce da nastavi tako da korist dok poptpuno ne otkaze funkcija
Neko ce da se raspita koje su moguce opcije pa tek onda da napravi plan akcije.
Neko ce da kuka i svi ce mu biti krivi a on sam nece nista preduzeti da resi problem
Neko ce kupiti model sa suvim grejacem
Neko ce kupiti model sa toplotnom pumpom
Neko ce kupiti protocni
Neko elektricni neko gasni
Neko ce,,,,,dopisati po zelji.
I koji je tu prosek?
Neko ce bez razmisljanja da kupi novi, mozda i najskuplji koji se nudi,.
Neko ce da uradi dijagnostiku kvara i shodno tome odluci da sam popravlja ili popravku prepusti majstoru ako proceni da popravka ima smisla
Neko ce da nastavi tako da korist dok poptpuno ne otkaze funkcija
Neko ce da se raspita koje su moguce opcije pa tek onda da napravi plan akcije.
Neko ce da kuka i svi ce mu biti krivi a on sam nece nista preduzeti da resi problem
Neko ce kupiti model sa suvim grejacem
Neko ce kupiti model sa toplotnom pumpom
Neko ce kupiti protocni
Neko elektricni neko gasni
Neko ce,,,,,dopisati po zelji.
I koji je tu prosek?
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Jos uvek ne dobih odgovor, a vreme pazara se blizi...Delija napisao:Ko je trenutno najpouzdaniji?Sloba napisao:Firma je propast.ljubitelj napisao:CBT kada vidis robu ispred sebe placaj tek. Nista unapred.

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Pitanje za nuka i ostale koji se razumeju.
Potrebna mi je klima za dnevnu sobu (oko 30 kvadrata). U opticaju su sledeći modeli:
1. Midea MSR-12HR R17 -------- 30000rsd
2. Midea MSR-12HR R24 -------- 30000rsd
3. Midea MSR-12HRN1C R23 ---- 31800rsd
4. Midea MS12F-12HRN1 (F1) --- 32900rsd
5. Gree GWH 12PB K3NNA1A ---- 32400rsd
6. Galanz AUS 12H53F150L2 ---- 33000rsd
7. Midea MS12F-12HRN1 ION --- 35000rsd
8. Gree GWH12NB K3NNA1C ---- 32900rsd
Ukoliko su ok, mogu i neke Vivax, Vox, Crypton...
Potrebna mi je klima za dnevnu sobu (oko 30 kvadrata). U opticaju su sledeći modeli:
1. Midea MSR-12HR R17 -------- 30000rsd
2. Midea MSR-12HR R24 -------- 30000rsd
3. Midea MSR-12HRN1C R23 ---- 31800rsd
4. Midea MS12F-12HRN1 (F1) --- 32900rsd
5. Gree GWH 12PB K3NNA1A ---- 32400rsd
6. Galanz AUS 12H53F150L2 ---- 33000rsd
7. Midea MS12F-12HRN1 ION --- 35000rsd
8. Gree GWH12NB K3NNA1C ---- 32900rsd
Ukoliko su ok, mogu i neke Vivax, Vox, Crypton...
Ja sam na preporuku uzeo Galanz, broj 6 na tvojoj listi. Mana: vanjska jedinica drnda, iako je majstor koji je ugrađivao bio jako pedantan ali mislim da nije do njega nego do same klime. Ubacio mi je gumice ispod jedinice, ali bez efekta. Druga mana: Ja je namestim da duva u pod i skroz levo, a klima se posle pola sata sama od sebe resetuje i prebaci na swing i duva na sve strane. Ne znam koji joj je djavo
ja navikao na LG i Samsung koji i posle 12godina rade bez problema.
Inače su sve klime bile na 15% popustu u Gigatronu proteklog vikenda. Na kupujemprodajem.com imaš sve navedene klime jeftinije od ovih cena koje si napisao.

Inače su sve klime bile na 15% popustu u Gigatronu proteklog vikenda. Na kupujemprodajem.com imaš sve navedene klime jeftinije od ovih cena koje si napisao.
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
I moja Galantz sama promeni ugao krilaca, rekao bih i za krace vreme od pola sata. Bas cu pogledati imali resenja za to.
Sent from my Sony EXPERIA M2 Aqua
Sent from my Sony EXPERIA M2 Aqua
Kad sam skoro ugrađivao klimu, Galanz Kudo, prijatelj koji se bavi ugradnjom mi je rekao da su klime odlične ali da svaka 10ta otprilike ima taj problem da je spoljna jedinica bučna. Dao mi je savet da je odmah reklamiram, dok su serviseri tu kako bi mi je što pre zamenili. moja je bila veoma tiha kad su je uključili.member napisao:Ja sam na preporuku uzeo Galanz, broj 6 na tvojoj listi. Mana: vanjska jedinica drnda,
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Kako da ocistim kontakte na daljinskom od klime???
Imam 6 klima u dva stana, 6 daljinskih i nijedan ne radi. Ocu dumrem..
Btw, i kod mene Galanz krene da mlati kako on hoce nakon ne vise od 10 minuta kada ga podesim...
Btw, i kod mene Galanz krene da mlati kako on hoce nakon ne vise od 10 minuta kada ga podesim...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Zameni baterije, obicno idu po dve AAA, i resetuj daljinski pre drugih provera.
Kontakti su grafit na gumenoj foliji i nema ciscenja, ako su pohabani mehanicki zameni daljinski za novi.
Sve klime se mogu ukljuciti u auto rezim i bez daljiskog, negde ispod poklopca ima mali otvor da se gurne vrh olovke i aktivira automatski rad po predefinisanom programu rada.
Kontakti su grafit na gumenoj foliji i nema ciscenja, ako su pohabani mehanicki zameni daljinski za novi.
Sve klime se mogu ukljuciti u auto rezim i bez daljiskog, negde ispod poklopca ima mali otvor da se gurne vrh olovke i aktivira automatski rad po predefinisanom programu rada.
bane valjevo napisao:Imam 6 klima u dva stana, 6 daljinskih i nijedan ne radi. Ocu dumrem..

Ovde Galanz perfektan. Kod babe smo stavili 2 komada, kod oba je propala cev i curio kondenz, ali sem toga nije bilo problema (to i nije do klime, nego do ugradnje - majstori su se i sami žalili da su imali u tom periodu loša crevca). Ne bih imao ništa protiv da stavim ponovo.bane valjevo napisao:Kako da ocistim kontakte na daljinskom od klime???
Na moru smo u apartmanu imali Fujitsu. Deluje baš kvalitetno odrađena.
Da imaš Note ne bi imao taj problem.

- Cp6uH
- Pridružio se: 28 Jan 2013, 13:50
- Garaža: Toyota Corolla TSn
- Kontakt:
Mitsubishi radi 15 god otišao čini mi se kondenzator na kraju prošle sezone hlađenja (50ak € popravka), Samsung 10ak godina bez greške još uvek, i ove godine uzeo i Haier HSU-12HEKO3/R2 spoljna jedinica mnogo tiša od prve dve za ovih par meseci super radi 12 su sve tri
Nidžo Fujitsu i Galanz nisu za poređenje. Imam obe.