Putevi u Srbiji
- TDI
- Banned
- Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
- Garaža: VW Passat B5.5 Variant
Re: Putevi budućnosti
To jeste. I cudno mi je kako se vec sada ne vide znaci propadanja, posto kod nas novoizgrađenim i rekonstruisanim putevima vek nije za pohvalu.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Samo da vidim da li sam dobro procitao ? GAZELA JE U SAVRSENOM STANJU ? Potvrdi da si to rekao,molim te.ljubitelj napisao:Gazela kao i ceo potez od B Potoka do Aerodroma je u savrsenom stanju a ima nekoliko godina uz dnevno 100.000 plus vozila. To su nasi radili.
Nije rekao, napisao je, a ne vidim sta bi znacilo da opet napise?
Ja ne vidim sta Gazeli trenutno fali?
Sent from my Sony
Ja ne vidim sta Gazeli trenutno fali?
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Nema rupa na Gazeli ali se izdeformisao asfalt pa je sada neravno, bas sam to pre neki dan primetio kad sam prelazio preko mosta. Onaj deo kod Mostara u smeru prema Novom Beogradu gde je neravan put pa se osecaju vibracije u kolima ne treba ni pominjati jer je to tako od pocetka. Ali treba spomenuti one rupe na ulivnoj rampi na mostaru kada se ukljucuje na autoput u smeru prema Novom Beogradu. Ostalo je manje vise onako kako je rekao Ljubitelj.
Sent from my Tapatalk using Alcatel One Touch Idol
-
- Banned
Ok, kako vi kazete, sve je super na Gazeli, nema rupa i asfalt je savrsen.
Evo vam sendvic.

- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
Jel može giros, neću sendvič
Ja ne vidim na tom potezu ništa loše, jbg ako ćemo tim aršinima nigde putevi nevaljaju pa ni preko.

Ja ne vidim na tom potezu ništa loše, jbg ako ćemo tim aršinima nigde putevi nevaljaju pa ni preko.
Ogi a secas li se 6 meseci nakon rekonstrukcije gazele kad su se pojavile prve rupe kad sam ja to ovde napisao a ti me slao u ludnicu i tvrdio kako je gazela super. eto sad ti se vraca.
Ogi napisao:Evo vam sendvic.

-
- Banned
Re: Putevi u Srbiji
Ja to rekao ? Cekaj, da li si ozbiljan ? Ako sam to i rekao, u sta sumnjam, to je iz ciste nesvesti ali kazem, znam svaki pedalj Gazele kao svoj dzep tako da nema sanse da propustim bilo sta a posebno los put, znas i sam kakav sam po tom pitanju.
- TDI
- Banned
- Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
- Garaža: VW Passat B5.5 Variant
Ruku na srce forumasi...pomenuti potez uopšte ne propada brzinom kojom smo očekivali. Asfalt na Pupinovom mostu je noviji nego na Gazeli, pa je vise izdeformisan.
Ni ja ne trazim pistu, samo volim da mi se auto ne trese, ako vozim vecom brzinom, a pritom mi nisu krive gume i felne i trap je centriran i nema luft nigde.
Ni ja ne trazim pistu, samo volim da mi se auto ne trese, ako vozim vecom brzinom, a pritom mi nisu krive gume i felne i trap je centriran i nema luft nigde.
Ogi ne teraj me da kopam po starim porukama. Ja prijavio rupu a ti mi rekao da sam lud pa si ti sam prijavio par meseci kasnije pa ti ja quoteovao moj post.
Inace da, u sustini je dobar put od bubnja do aerodroma al s obzirom da je rekonstrukcija gazele kostala 60m eur neprihvatljivo je da se par meseci kasnije pojavljuju rupe(kao i na pupinovom mostu). U pocetku su to sredjivali novim asfaltiranjem al sad i to kuliraju pa tako u pravcu grada ih sad ima solidna kolicina.
Inace da, u sustini je dobar put od bubnja do aerodroma al s obzirom da je rekonstrukcija gazele kostala 60m eur neprihvatljivo je da se par meseci kasnije pojavljuju rupe(kao i na pupinovom mostu). U pocetku su to sredjivali novim asfaltiranjem al sad i to kuliraju pa tako u pravcu grada ih sad ima solidna kolicina.
-
- Banned
Ok, onda si bio u pravu. Ne bi te rupe bile toliki problem da se saniraju redovno, to se zove redovno odrzavanje a mi to nemamo, kod nas se pusta da sve skroz propadne, tim rupama i ispupcenjima od busa ima sigurno 2 godine .
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Ne znam da li se neko seca, ali je receno da ce do septembra ove godine biti spojeni Pupinov most i Pancevacki put.
Imaju jos dva dana fore
Zavrsili su deo do Ovce i odlozili su svecano otvaranje, jer im svu slavu uze cuveni kamen temeljac.
Ocekuje se da ce do NG spojiti i sa Pancevackim putem... Inace, za one koji misle da ce dugoocekivana obilaznica izaci negde kod Panceva - varate se, izlazi na oko 2,5km od Pancevackog mosta, odnosno na 10ak km od Panceva.
Imaju jos dva dana fore

Zavrsili su deo do Ovce i odlozili su svecano otvaranje, jer im svu slavu uze cuveni kamen temeljac.
Ocekuje se da ce do NG spojiti i sa Pancevackim putem... Inace, za one koji misle da ce dugoocekivana obilaznica izaci negde kod Panceva - varate se, izlazi na oko 2,5km od Pancevackog mosta, odnosno na 10ak km od Panceva.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Koliki je bese rok zavrsetka poteza od mosta na adi do tosinog bunara? 

https://www.youtube.com/watch?feature=p ... dDnzMChJ_k
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...