O presretačima

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Korisnikov avatar
Kornjaca Rade
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet

Re: O presretačima

Post od Kornjaca Rade »

Ali kada ne voze nikog (valjda) i nemaju pravo da voze sa ukljucenim blinkerima.
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

nemaju oni pravo na mnogo sta sto rade...
Kabe napisao:Nece sigurno oni da remete svoje pravilo sluzbe u sprovodjenju licnosti od vaznosti i tebe iskljucuju iz saobracaja.

Pozvace vezom saobracajnu ili neku drugu policiju koja ce da te saceka, ili raspali poteru za tobom pa ces da se pusis.

Uzgred, ne vidim nikakav razlog u ometanju vozila pod pratnjom da rade svoj posao. Ako ti se ne svidja vlast, ili si revoltiran zbog necega, saobracaj je poslednje mesto na kome treba isterivati pravdu. Pogotovo ne sa vozilima pod pratnjom.

Pre nekoliko godina je moj prijatelj izguran sa regionalnog puta u sred krivine od strane vozila pod pratnjom koja su zurila na cilj. Ogrebana mu je cela desna strana vozila od zastitne ograde. Naravno vozila pod pratnjom imaju zakonski imunitet da ne moraju ni da se zaustave.
jel taj tvoj prijatelj zaista uradio nesto sto ih je toliko isprovociralo ili je samo bio na pogresnom mestu u pogresno vreme i naisao na bikove?
s obzirom kako se generalno kod nas ponasaju vozila pod pratnjom, gotovo sam siguran da je u pitanju ovo drugo... jako su retki ljudi koji taj posao rade kako treba, obicno sluzi idiotima za lecenje kompleksa...
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

Pocecemo ko Rusi, za pare te hitna pod rotacijom prebaci gde treba. Kakva guzva, kakve p...e ma..rine :kezo: mene su jednom sklonili sa njihove putanje i to u sred grada, nije ti svejedno. Ne zivim u bg-u pa mi bude malko cudno kad uletim u tako nesto..end off

Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Poprilično sam siguran da to već rade godinama, možda ne za pare...
Korisnikov avatar
Kornjaca Rade
Reactions:

Post od Kornjaca Rade »

dragan napisao:nemaju oni pravo na mnogo sta sto rade...

Ma mislio sam u kontekstu da nece verovatno mene da zaustavlja zato sto ga ometam dok krsi propise.
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

Ti ako te zaustave, nece ti pisati kaznu, za to ne moras da brines. Zavisi samo na kakve naletis.
shandu90 napisao:Pocecemo ko Rusi, za pare te hitna pod rotacijom prebaci gde treba.
Kao sto sam napisao u banana drzavama svako ima rotacije. Bio je pre par godina protest u Moskvi protiv toga.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
Kornjaca Rade
Reactions:

Post od Kornjaca Rade »

Inace, pored tih blinkerista, u poslednje vreme se zesce iznerviram kad vidim ove kompleksase sa mazdama 3 iz donacije sto su skinuli japanske zastavice ispod retrovizora, a vidjam ih svaki dan po nekoliko.
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

Ovde ima jedna sa nalepnicom ispod retrovizora, uvek se bahato parkira u centru na onim kosim linijama i niko od 15 vrsta policajaca ne sme nista da kaze vozacu.

Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Korisnikov avatar
HKS
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2013, 17:31

Post od HKS »

Dusan napisao:Ti ako te zaustave, nece ti pisati kaznu, za to ne moras da brines. Zavisi samo na kakve naletis.
shandu90 napisao:Pocecemo ko Rusi, za pare te hitna pod rotacijom prebaci gde treba.
Kao sto sam napisao u banana drzavama svako ima rotacije. Bio je pre par godina protest u Moskvi protiv toga.

I u SAD se blinkeri stavljaju :)
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

To sto su skinuli japanske zastavice sam obecao da cu slikati auto i tablice i poslati japanskoj ambasadi.
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:

Post od Dusan »

HKS napisao:
Dusan napisao:I u SAD se blinkeri stavljaju :)
Na privatne automobile?
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
HKS
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2013, 17:31

Post od HKS »

Da
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:

Post od Dusan »

Daj neki link. Mislim da nije ni priblizna situacija kao kod nas i u Rusiji gde cela estrada i svi kontraverzni bizMismeni imaju rotacije.
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

Nisam siguran ali mislim da sam jednu mazdu iz donacija video i u kg. Provericu.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Slika
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

Ne mogu oni da ti pisu kaznu ali mogu da te zaustave i zadrze, i onda da ti nabace prijavu za ometanje kolone pod pratnjom, ugrozavanje bla bla. U praski se to jako retko desava. Najbolje je skloni se, ali ako to mozes BEZBEDNO da uradis, ne da izleces u krivini ili nesto. Kada je neka veca pratnja u pitanju to je bolje organizovano, idu vise vozila, zna se. Ovako ako vidis samo jedno vozilo to je najverovatnije neki retard iz vlade pa ga voze negde, ne potresaj se previse.
Odgovori