Mobilne telekomunikacije
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Re: Mobilne telekomunikacije
Drugar prodao iPhone X i kupio P20 pro. Oduševljen do pre par nedelja kad mu se pojavile neke 2-3 tačke (kao mrtvi pikseli) na kameri kad zumira 3x. Iznervirao se i vraća se na iPhone 

''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Prvo glupo je da se vraca na iP zbog par mrtvih pixela, bolje da zameni telefon.
Drugo, neverovatno je da se odusevio sa P20 Pro posle X-a jer je X daleko bolja sprava.
Mislim da mu je bilo interesantno par dana da proba nesto novo, a pixeli mu sad super izgovor da se vrati na X.
Drugo, neverovatno je da se odusevio sa P20 Pro posle X-a jer je X daleko bolja sprava.
Mislim da mu je bilo interesantno par dana da proba nesto novo, a pixeli mu sad super izgovor da se vrati na X.
- passenger
@Laki021
i dalje je oduševljen telefonom, kaže da nema boljeg uredjaja na tržištu, ali eto zbog par piksela se razočarao. Ja bih ga poslao na reklamaciju.
uzeo onaj drugar 440i kabrio u Lucernu kod Kurt BMW
i dalje je oduševljen telefonom, kaže da nema boljeg uredjaja na tržištu, ali eto zbog par piksela se razočarao. Ja bih ga poslao na reklamaciju.
uzeo onaj drugar 440i kabrio u Lucernu kod Kurt BMW
I ti mu verujes u tu pricu?
Ne znam, nema mi nikakvog smisla sada uzeti 440i kad slike nove trojke preplavljuju net, utisci o voznji su izvanredni...
Ako bas hoce kupe, mogao je i novi Z4 da pogleda. Sve je bolja opcija od auta na zalasku karijere.
Ne znam, nema mi nikakvog smisla sada uzeti 440i kad slike nove trojke preplavljuju net, utisci o voznji su izvanredni...
Ako bas hoce kupe, mogao je i novi Z4 da pogleda. Sve je bolja opcija od auta na zalasku karijere.
- passenger
užas koliko ga je izašlo sve na kraju. Nov F10 sa 45 000 km na satu čini mi se, mu procenili na 20 000 chf. Prodaće ga sutra u nedelju do podneva za 27000 chf. Em ga slagali za kilometražu 440i, jer mu poslali cenovnik na 2xxx km, a posle par dana duplo više km. Nije reagovao na to.
Jeste natovaren opremom, HUD, Harman itd, ali je totalna promašena kupovina. Uskoro izlazi G20, trebalo je da se strpi još malo ili na kontu toga žestoko da obori cenu ovom 440i.
Ima jedan F30 335d karavan. Koja fora sa ostavnom cenom od 35000 chf? Se nisu zeznuli, pošto ne stavljaju toliko veliku zadnju ratu. Obično do 25k.
Ne znam je l si gledao X3. Mene ne radi ič. Stoji jedan X3 M40i, a na cenovniku pored piše X3 3.0 2000 ccm
Jeste natovaren opremom, HUD, Harman itd, ali je totalna promašena kupovina. Uskoro izlazi G20, trebalo je da se strpi još malo ili na kontu toga žestoko da obori cenu ovom 440i.
Ima jedan F30 335d karavan. Koja fora sa ostavnom cenom od 35000 chf? Se nisu zeznuli, pošto ne stavljaju toliko veliku zadnju ratu. Obično do 25k.
Ne znam je l si gledao X3. Mene ne radi ič. Stoji jedan X3 M40i, a na cenovniku pored piše X3 3.0 2000 ccm

Ostatna vrednost je proporcionalna cenj auta. Kod mene je 40 000, nista cudno.
X3 je verovatno trenutno najbolji compact SUV na trzistu ali me licno ne raspamecuje. Vozio sam X3 M40i i isao bih pre na peticu ili X5-icu jer su mi mnogo prijatniji za voznju i generalno primetno bolja kola.
X3 je verovatno trenutno najbolji compact SUV na trzistu ali me licno ne raspamecuje. Vozio sam X3 M40i i isao bih pre na peticu ili X5-icu jer su mi mnogo prijatniji za voznju i generalno primetno bolja kola.
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Epilog...srdjanyo napisao:Pisao sam na korisnički mejl i odgovorili su mi.srdjanyo napisao:Preuzeo telefon. U poslovnici su mi savetovali da se obratim na korisnički mejl u cilju da se ova "situacija" prevaziđe. Nažalost, još uvek nije rešeno ono o raskidanju ugovorne obaveze bez plaćanja penala. Ima li ko neki savet?
Послато са D6603 уз помоћ Тапатока
Zamolii su za strpljenje i da će ova situacija biti rešena.
Danas me pozvali iz MTS-a. Ukratko.
Pošto mi je ostalo 9 meseci do kraja ugovora, trebalo bi da, po potpisivanju novog, isplatim 6300 RSD što je polovina od sume preostalih 9 računa.
Naravno, ovo važi samo ONLINE, poslovnice nemaju veze sa ovom šemom.
Znači, sve OK, redovna mušterija, na vreme plaća račune, ali da platim penale, ukratko.
Odgodio sam odgovor za sutra. Zaista bezobrazno od njih, najbliži sam da raskinem ugovor, čim Zakon dozvoli. A to ću predložiti i supruzi.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Koliko ja znam, MORAJU da ti raskinu ugovor bez penala. Skoro je ministar bio na TV-u i rekao da spremaju prijave za nekoliko operatera jer i dalje odbijaju da urade to, praveci se ludi kao da ne znaju nista o tome, a dobili su uredbu da moraju to da rade jos u maju. Tako da moj savet ti je da kontaktiras drustvo za zastitu potrosaca. Oni imaju pravnike tamo, besplatne, da te posavetuju.
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Hvala, zemo!
Nije to baš tako jednostavno. Može da se raskine ugovor, ali u tom slučaju mora da se plati razlika između pune cene telefona u trenutku potpisivanja ugovora i cene koja je plaćena za telefon. Dakle ako je puna cena telefona bila npr. 30.000 dinara, a uz ugovor je plaćen 10.000 dinara, morala bi da se plati razlika, u ovom slučaju 20.000 dinara. Jednostavno, potpisivanjem ugovora dobio si pogodnost da dobiješ telefon jeftinije, a ako ne ispoštuješ ugovor do kraja, logično je da izgubiš dodatne pogonosti koje si dobio potpisivanjem istog.
Takođe ko potpiše ugovor sa popustom na pretplatu, mora da plati razliku između pune cene paketa i cene sa popustom, ukoliko želi da raskine ugovor.
Edit
Sad vidim da je MTS u pitanju. Mislim da je MTS podneo neku žalbu na to rešenje Ministarstva i da neće da ga primenjuju dok se ne reši žalba. Za ovo nisam siguran, ali čini mi se da sam negde pročitao.
Takođe ko potpiše ugovor sa popustom na pretplatu, mora da plati razliku između pune cene paketa i cene sa popustom, ukoliko želi da raskine ugovor.
Edit
Sad vidim da je MTS u pitanju. Mislim da je MTS podneo neku žalbu na to rešenje Ministarstva i da neće da ga primenjuju dok se ne reši žalba. Za ovo nisam siguran, ali čini mi se da sam negde pročitao.
Poslednja izmena od Ikac u 22 Avg 2018, 20:03, izmenjeno 1 put ukupno.
- H4wkeye
Nema na cemu. Pa javi sta se desava.
I srecno!
@Ikac istina to sto si napisao. Ali on ima ugovor na 3 godine, i telefon je vec otplatio koliko sam skontao. Tako da sada nemaju razloga da mu naplacuju penale ako hoce da raskine ugovor. Svakako, moze da se posavetuje sa nekim ko se vise razume da li ima neke sanse.

@Ikac istina to sto si napisao. Ali on ima ugovor na 3 godine, i telefon je vec otplatio koliko sam skontao. Tako da sada nemaju razloga da mu naplacuju penale ako hoce da raskine ugovor. Svakako, moze da se posavetuje sa nekim ko se vise razume da li ima neke sanse.
Poslednja izmena od H4wkeye u 22 Avg 2018, 20:05, izmenjeno 3 puta ukupno.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Ikac, baš sam krenuo isto to da napišem.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
Otplatio je telefon po povlašćenoj ceni, a ne po punoj tj. maloprodajnoj i tu razliku bi morao da plati ukoliko želi da raskine ugovor.H4wkeye napisao: 22 Avg 2018, 20:01
@Ikac istina to sto si napisao. Ali on ima ugovor na 3 godine, i telelfon je vec otplatio koliko sam skontao. Tako da sada nemaju razloga da mu naplacuju penale ako hoce da raskine ugovor.
- H4wkeye
Hm to da, nisam razmisljao o tome.