Velika stvar jer se menja osnovna gradivna jedinica procesora. Naravno ima i marketinga u svemu tome, ali činjenica je da je ogroman napredak.passenger napisao:Je l to dobro?
Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk
Velika stvar jer se menja osnovna gradivna jedinica procesora. Naravno ima i marketinga u svemu tome, ali činjenica je da je ogroman napredak.passenger napisao:Je l to dobro?
Kakav je za razgovore? Onaj malecki zvučnik gore ne uliva poverenje?tlazar napisao:Mislim da nisam.
Uzeo sam ga pre nekoliko nedelja. Za sada sam zadovoljan, glavna kamera je odlična. Po dnevnoj svetlosti pravi baš dobre slike, čak i kada ih razvucem na 49incha na TV-u. Ima i optičku stabilizaciju, hvatao sam neke baš dobre slike recimo u portret modu dok se ja i osoba koju slikam krećemo, tu me je stvarno oduševio. Video je isto odličan.
Što se tiče iskustva tokom korišćenja prvo što se primeti je da je neverovatno brz telefon, najbrži koji sam ja ikad držao u ruci, mada nisam držao nijedan drugi sa SD845. Brzi je dosta od note8, s8+, mate10...to je ono što sam držao u ruci.
Takođe, meni se sviđa miui i gesture funkcija.
Mane:
Ekran se vidi po dnevnoj svetlosti bez problema, ali bi mogao da bude svetliji, nema ni tako napucane boje kao amoled.
Kamera u noćnim uslovima gubi detalje.
Prednja kamera je čudno postavljena i nema neki kvalitet, na dnevnoj svetlosti je prihvatljiva
Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk