Zašto je Srbija tu gde jeste?!
- Pulp Fiction
- Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
- Garaža: Astra G 1.7 dti
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Ja nemam taj kanal. Jel to isto što i novatv kod Hrvata pošto znak je barem isti. Nekad sam gledao novu tv kao klinac hvatali antenom.
Ako jesu ne znam šta čudi, i kod Hrvata je bila uglavnom estrada, muzički programi, itd...
Ako jesu ne znam šta čudi, i kod Hrvata je bila uglavnom estrada, muzički programi, itd...
Ne, to je tv stanica osnovana prošle godine.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Evo sema,
https://novas.tv/programska-sema/
Ja iskreno slabo te kanale pratim, kad naletim na Mentalistu, koji je i danas dobar, pobremeno PLJIZ, nesto od Ivana Ivanovica i povremeno Kesica. Od poznatih emisija je tu Olja Beckovic, a pokupili su i onu Radu Đurić sa RTS-a koja znam da je zivcirala dosta ljudi dok je bila i na RTS-u.
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
https://novas.tv/programska-sema/
Ja iskreno slabo te kanale pratim, kad naletim na Mentalistu, koji je i danas dobar, pobremeno PLJIZ, nesto od Ivana Ivanovica i povremeno Kesica. Od poznatih emisija je tu Olja Beckovic, a pokupili su i onu Radu Đurić sa RTS-a koja znam da je zivcirala dosta ljudi dok je bila i na RTS-u.
Narvno da mogu i dalje da pricam da jer ovo nisu ni blizu iste metode. Kad se postavi paralela izmedju emisija, voditelja, novinara to su u stvari dva sveta. Moze da se diskutuje o Novinoj uredjivackoj politici, sto je pozeljno naravno, ali da se stavlja znak jednakosti izmedju njih i Pinka, to ni u ludilu.lami napisao: 26 Maj 2020, 22:17Ovde je samo poenta da ne mogu da pricaju da su bolji, ako se vec koriste istim metodama - siti svega uz city opel recordsHeinz napisao:A šta bi ti otvorio da privučeš par miliona ljudi?, odnosno uz nova i idj
Evo ti jedna njihova voditeljka, ako se to razlikuje od Pinka, svaka cast
Ovde ponavljam ne razdvajam pojedine kanale, kao sto ne razdvajam rts, vec sveukupno.
Da li je United usminkanija i ne idu tako otvoreno kao pink, da, ali ne znaci da donose neku novu vrednost.
Mozemo ovako do sutra, ali ne verujem da ce se ikome promeniti stav
Ovde ponavljam ne razdvajam pojedine kanale, kao sto ne razdvajam rts, vec sveukupno.
Da li je United usminkanija i ne idu tako otvoreno kao pink, da, ali ne znaci da donose neku novu vrednost.
Mozemo ovako do sutra, ali ne verujem da ce se ikome promeniti stav

Cekaj malo, tema je Nova S ili...?
BTW

Puna Nova ovakvih...
BTW
Puna Nova ovakvih...
Vrati se 30ak stranica ako si na tt natrag, videces da je receno da nije ocekivao tako nesto od cnn affiliate, na sta sam ja dodao da to nije sve, da imaju i gore stvari u svom programu, znaci united = n1, novaS, idj, sport klub...
viewtopic.php?p=948335#p948335
viewtopic.php?p=948335#p948335
Pink je televizija sa nacionalnom frekvencijom i kao takva bi trebalo po zakonu da ispunjava dosta uslova, između ostalog i objektivno informisanje. Svi ovi UM kanali su isključivo kablovski kanali, koji nisu dostupni svima. Ni u jednoj stvari ne može da se stavi znak jednakosti između Pinka i Nove.
Takođe Nova nema nikakve veze sa CNN-om.
Takođe Nova nema nikakve veze sa CNN-om.
Ulazimo sad u dublju raspravu, kako ovi uopste emituju program, registrovani su u Luksemburgu i ne podlezu nijednom nasem zakonu.
to sto se ovaj bavi ozoniranjem ne oslobadja bilo koje druge.
Ja sam bio u srednjoj kad je pink uveo informativni program, ali koliko se secam, cini mi se da su bili profesionalni, a dno su dotakli kad mu je sin oslobodjen, dok mu.je komercijalni sadrzaj uvek bio kakav je i sad, kakav je i na novoj i na idj.
to sto se ovaj bavi ozoniranjem ne oslobadja bilo koje druge.
Ja sam bio u srednjoj kad je pink uveo informativni program, ali koliko se secam, cini mi se da su bili profesionalni, a dno su dotakli kad mu je sin oslobodjen, dok mu.je komercijalni sadrzaj uvek bio kakav je i sad, kakav je i na novoj i na idj.
Luksemburg...Krenuli smo i sa SNS argumentima, fale samo Šolak i Đilas. Očigledno je dozvoljeno emitovanje tj. legalno, jer da nije ova vlast bi bukvalno u roku od 24 sata zabranila emitovanje istih kanala. Neka vrati Mitrović nacionalnu frekvenciju, pa neka emituje na kablu šta hoće i kad hoće, ne bih imao ništa protiv. Ja opet ponavljam, kada Nova S (ili bilo koja druga) bude televizija sa nacionalnom frekvencijom i kada joj država bude davala milionske subvencije (čitaj novac svih građana Srbije), kao što Pinku daje, tek tad možemo da stavimo ove televizije u istu ravan.
Najsmesnije mi je sto se vlast zadužila da isplati po 100€ punoletnima, pa ćemo mi to i da vratimo, samo umesto 100€, platicemo 20€ poreza toj istoj vlasti i još 110€ duglami napisao:Upravo
Bas mi je nekako to sve smešno
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Pa zar je neko mislio da ćemo dobiti bez da vratimo duplo? Čim je onomad rekao "našli smo još para" sve je bilo jasno. Tako mogu i ja uvek da nađem.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
@ikac previse smo ostrasceni kad se svadjamo oko dve televizije, sto je po meni gluplje od svadje oko politicara ili Partizana i C.Z.
Zasto sam spomenuo Luksemburg, sad ide kampanja, a pomenuta televizija nije u nadleznosti REM-a, moze i da ne postuje izbornu cutnju.
Jedna stranka ih je tuzila sudu, ali mogu da se slikaju, jer oni kao medij nisu registrovani u Srbiji i samim tim mogu da rade sta hoce.
Ako je tako dozvoljeno njima, sta sprecava sutra Djuku ili bilo kog drugog da otvori paravan firmu u nekoj od okolnih drzava i da i oni rade sta hoce.
Sto se tice onih 100 evra, slazem se da se zaduzujemo za glupost, pitanje je koliko smo se zaduzili u ova dva meseca kad su morala da se nabavljajj sredstva ispod zita.
Zasto sam spomenuo Luksemburg, sad ide kampanja, a pomenuta televizija nije u nadleznosti REM-a, moze i da ne postuje izbornu cutnju.
Jedna stranka ih je tuzila sudu, ali mogu da se slikaju, jer oni kao medij nisu registrovani u Srbiji i samim tim mogu da rade sta hoce.
Ako je tako dozvoljeno njima, sta sprecava sutra Djuku ili bilo kog drugog da otvori paravan firmu u nekoj od okolnih drzava i da i oni rade sta hoce.
Sto se tice onih 100 evra, slazem se da se zaduzujemo za glupost, pitanje je koliko smo se zaduzili u ova dva meseca kad su morala da se nabavljajj sredstva ispod zita.
Tako je. Ovo vodi u diskusiju koja ima zaključak "svi su isti". A znamo dobro da nisu.Ikac napisao: 27 Maj 2020, 01:37 Luksemburg...Krenuli smo i sa SNS argumentima, fale samo Šolak i Đilas.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Luksemburg nije "sns argument" nego realan argument i radi se o rupi u zakonu koja se toleriše jer mora iz političkih razloga, a Vučiću i dobro dođe da to predstavlja kao ustupak. I to samo govori koliko su interesi isprepletani i povezani svih strana.Ikac napisao: 27 Maj 2020, 01:37 Luksemburg...Krenuli smo i sa SNS argumentima, fale samo Šolak i Đilas. Očigledno je dozvoljeno emitovanje tj. legalno, jer da nije ova vlast bi bukvalno u roku od 24 sata zabranila emitovanje istih kanala. Neka vrati Mitrović nacionalnu frekvenciju, pa neka emituje na kablu šta hoće i kad hoće, ne bih imao ništa protiv. Ja opet ponavljam, kada Nova S (ili bilo koja druga) bude televizija sa nacionalnom frekvencijom i kada joj država bude davala milionske subvencije (čitaj novac svih građana Srbije), kao što Pinku daje, tek tad možemo da stavimo ove televizije u istu ravan.
Da je to tako lako oborivo kao argument ne bi Đuka Bizon uneredio Jugoslava Ćosića na gostujućem terenu u njegovom Pressingu kada ga je iskontrirao sa tom temom, a ovaj samo zamuckivao i ćutao s njegovom uobičajenom poluplačnom facom kada stvari ne idu svojim željenim tokom u priči. Ali, to se dešava kada priđeš nekoj temi sa stavom "oni su glupi", "to nije argument", itd...a druga strana pripremljena ma kako neko potcenjivao nečiju njušku.