Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Pulp Fiction
Reactions:
Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
Garaža: Astra G 1.7 dti

Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Post od Pulp Fiction »

Ja nemam taj kanal. Jel to isto što i novatv kod Hrvata pošto znak je barem isti. Nekad sam gledao novu tv kao klinac hvatali antenom.
Ako jesu ne znam šta čudi, i kod Hrvata je bila uglavnom estrada, muzički programi, itd...
Korisnikov avatar
Skipper
Reactions:
Pridružio se: 26 Jul 2016, 21:02
Garaža: Toyota Avensis MK3

Post od Skipper »

Ne, to je tv stanica osnovana prošle godine.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

lami
Reactions:
Pridružio se: 19 Feb 2017, 15:34

Post od lami »

Evo sema,
https://novas.tv/programska-sema/
Ja iskreno slabo te kanale pratim, kad naletim na Mentalistu, koji je i danas dobar, pobremeno PLJIZ, nesto od Ivana Ivanovica i povremeno Kesica. Od poznatih emisija je tu Olja Beckovic, a pokupili su i onu Radu Đurić sa RTS-a koja znam da je zivcirala dosta ljudi dok je bila i na RTS-u.

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
Woodoo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:12

Post od Woodoo »

lami napisao: 26 Maj 2020, 22:17
Heinz napisao:A šta bi ti otvorio da privučeš par miliona ljudi?
Ovde je samo poenta da ne mogu da pricaju da su bolji, ako se vec koriste istim metodama - siti svega uz city opel records Slika, odnosno uz nova i idj
Narvno da mogu i dalje da pricam da jer ovo nisu ni blizu iste metode. Kad se postavi paralela izmedju emisija, voditelja, novinara to su u stvari dva sveta. Moze da se diskutuje o Novinoj uredjivackoj politici, sto je pozeljno naravno, ali da se stavlja znak jednakosti izmedju njih i Pinka, to ni u ludilu.
lami
Reactions:

Post od lami »

Evo ti jedna njihova voditeljka, ako se to razlikuje od Pinka, svaka cast

Ovde ponavljam ne razdvajam pojedine kanale, kao sto ne razdvajam rts, vec sveukupno.
Da li je United usminkanija i ne idu tako otvoreno kao pink, da, ali ne znaci da donose neku novu vrednost.
Mozemo ovako do sutra, ali ne verujem da ce se ikome promeniti stavSlika

Korisnikov avatar
Woodoo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:12

Post od Woodoo »

Cekaj malo, tema je Nova S ili...?

BTW

Slika Slika

Puna Nova ovakvih...
lami
Reactions:

Post od lami »

Vrati se 30ak stranica ako si na tt natrag, videces da je receno da nije ocekivao tako nesto od cnn affiliate, na sta sam ja dodao da to nije sve, da imaju i gore stvari u svom programu, znaci united = n1, novaS, idj, sport klub...

viewtopic.php?p=948335#p948335

Korisnikov avatar
Ikac
Reactions:
Pridružio se: 19 Apr 2012, 22:29
Garaža: Fiat Bravo 198 (2011) 1.6 multijet

Post od Ikac »

Pink je televizija sa nacionalnom frekvencijom i kao takva bi trebalo po zakonu da ispunjava dosta uslova, između ostalog i objektivno informisanje. Svi ovi UM kanali su isključivo kablovski kanali, koji nisu dostupni svima. Ni u jednoj stvari ne može da se stavi znak jednakosti između Pinka i Nove.

Takođe Nova nema nikakve veze sa CNN-om.
lami
Reactions:

Post od lami »

Ulazimo sad u dublju raspravu, kako ovi uopste emituju program, registrovani su u Luksemburgu i ne podlezu nijednom nasem zakonu.
to sto se ovaj bavi ozoniranjem ne oslobadja bilo koje druge.
Ja sam bio u srednjoj kad je pink uveo informativni program, ali koliko se secam, cini mi se da su bili profesionalni, a dno su dotakli kad mu je sin oslobodjen, dok mu.je komercijalni sadrzaj uvek bio kakav je i sad, kakav je i na novoj i na idj.

Korisnikov avatar
Ikac
Reactions:
Pridružio se: 19 Apr 2012, 22:29
Garaža: Fiat Bravo 198 (2011) 1.6 multijet

Post od Ikac »

Luksemburg...Krenuli smo i sa SNS argumentima, fale samo Šolak i Đilas. Očigledno je dozvoljeno emitovanje tj. legalno, jer da nije ova vlast bi bukvalno u roku od 24 sata zabranila emitovanje istih kanala. Neka vrati Mitrović nacionalnu frekvenciju, pa neka emituje na kablu šta hoće i kad hoće, ne bih imao ništa protiv. Ja opet ponavljam, kada Nova S (ili bilo koja druga) bude televizija sa nacionalnom frekvencijom i kada joj država bude davala milionske subvencije (čitaj novac svih građana Srbije), kao što Pinku daje, tek tad možemo da stavimo ove televizije u istu ravan.
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

lami napisao:Upravo SlikaSlika

Najsmesnije mi je sto se vlast zadužila da isplati po 100€ punoletnima, pa ćemo mi to i da vratimo, samo umesto 100€, platicemo 20€ poreza toj istoj vlasti i još 110€ dug

Bas mi je nekako to sve smešno
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Pa zar je neko mislio da ćemo dobiti bez da vratimo duplo? Čim je onomad rekao "našli smo još para" sve je bilo jasno. Tako mogu i ja uvek da nađem.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Posetite www.garaza.rs !
lami
Reactions:

Post od lami »

@ikac previse smo ostrasceni kad se svadjamo oko dve televizije, sto je po meni gluplje od svadje oko politicara ili Partizana i C.Z.
Zasto sam spomenuo Luksemburg, sad ide kampanja, a pomenuta televizija nije u nadleznosti REM-a, moze i da ne postuje izbornu cutnju.
Jedna stranka ih je tuzila sudu, ali mogu da se slikaju, jer oni kao medij nisu registrovani u Srbiji i samim tim mogu da rade sta hoce.
Ako je tako dozvoljeno njima, sta sprecava sutra Djuku ili bilo kog drugog da otvori paravan firmu u nekoj od okolnih drzava i da i oni rade sta hoce.
Sto se tice onih 100 evra, slazem se da se zaduzujemo za glupost, pitanje je koliko smo se zaduzili u ova dva meseca kad su morala da se nabavljajj sredstva ispod zita.

Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Ikac napisao: 27 Maj 2020, 01:37 Luksemburg...Krenuli smo i sa SNS argumentima, fale samo Šolak i Đilas.
Tako je. Ovo vodi u diskusiju koja ima zaključak "svi su isti". A znamo dobro da nisu.
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Ikac napisao: 27 Maj 2020, 01:37 Luksemburg...Krenuli smo i sa SNS argumentima, fale samo Šolak i Đilas. Očigledno je dozvoljeno emitovanje tj. legalno, jer da nije ova vlast bi bukvalno u roku od 24 sata zabranila emitovanje istih kanala. Neka vrati Mitrović nacionalnu frekvenciju, pa neka emituje na kablu šta hoće i kad hoće, ne bih imao ništa protiv. Ja opet ponavljam, kada Nova S (ili bilo koja druga) bude televizija sa nacionalnom frekvencijom i kada joj država bude davala milionske subvencije (čitaj novac svih građana Srbije), kao što Pinku daje, tek tad možemo da stavimo ove televizije u istu ravan.
Luksemburg nije "sns argument" nego realan argument i radi se o rupi u zakonu koja se toleriše jer mora iz političkih razloga, a Vučiću i dobro dođe da to predstavlja kao ustupak. I to samo govori koliko su interesi isprepletani i povezani svih strana.
Da je to tako lako oborivo kao argument ne bi Đuka Bizon uneredio Jugoslava Ćosića na gostujućem terenu u njegovom Pressingu kada ga je iskontrirao sa tom temom, a ovaj samo zamuckivao i ćutao s njegovom uobičajenom poluplačnom facom kada stvari ne idu svojim željenim tokom u priči. Ali, to se dešava kada priđeš nekoj temi sa stavom "oni su glupi", "to nije argument", itd...a druga strana pripremljena ma kako neko potcenjivao nečiju njušku.
Odgovori