1000 zašto - 1000 zato!
Re: 1000 zašto - 1000 zato!
Bio bi prekrsaj ako je rezident u CG... u protivnom nije
I ti bi mogao da vozis bratov auto sa austrijskim tablama bez prob kad bi imao boravak u Austriji.
I ti bi mogao da vozis bratov auto sa austrijskim tablama bez prob kad bi imao boravak u Austriji.
Poslednja izmena od Floyd u 14 Jun 2014, 19:09, izmenjeno 1 put ukupno.
Moje iskustvo je da se u CG i BIH može opišteno upravljati vozilom na naše reg tablice koje je registrovano na treće lice, bez ikakvih ovlašćenja. Pričam o situaciji kad to treće lice nije prisutno u vozilu.
Ne kažem da po ps-u ne treba ovlašćenje, ali na granici i kad (ako) zaustavi policija ne pravi problem po tom pitanju.
Ovo prenosim iz dosadašnjeg iskustva, ne rekla kazala od tetkine komšinke sina priča.
A kao što Grujić reče, carisnki prekršaj je nešto sasvim drugo. I toga u ovoj kombinaciji ne može da bude nikako.
Ne kažem da po ps-u ne treba ovlašćenje, ali na granici i kad (ako) zaustavi policija ne pravi problem po tom pitanju.
Ovo prenosim iz dosadašnjeg iskustva, ne rekla kazala od tetkine komšinke sina priča.
A kao što Grujić reče, carisnki prekršaj je nešto sasvim drugo. I toga u ovoj kombinaciji ne može da bude nikako.
Ja sam x puta pitao na granici namerno da li je potrebno ovlascenje, jedan jedini put su mi trazili na MK granici, jer su mentoli.
Sve ostalo, nikad nista.
Sve ostalo, nikad nista.
Ako se dobro sećam tebi su u GR tražili međunarodnu, a jedno 90% ljudi ide na odmor bez nje.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Meni panduri rekose da ovlascenje ne treba ako vlasnik auta i ja imamo istu adresu stanovanja (porodicna veza se podrazumeva)
Brzine idu u H-a !!!

-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Sta se podrazumeva pod ciscenjem usisa, kakvi su simptomi i kada bi trebalo ocistiti ?
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Nemiran ler izmedju ostalog, ako mislis na ciscenje leptira (throttle body) kod benzinca.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Nemam pojma na sta mislim, na ciscenje usisa, jebem li ga...
Da li je bese McGruja to skoro radio pa sam nesto pitao...u svakom slucaju to se ne radi preventivno, na odredjenoj km ?

- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
Moze da se odradi, ali ja ne bih dirao ako nema problema. Ja sam na primer sada skoro radio jer sam skinuo leptir, ali nema neke posebne razlike.

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Radi se na nekim motorima ja mislim, kao TSI što su, njima to treba ali čini mi se zbog specifične konstrukcije jer kroz usisne ventile ne ulazi gorivo zbog direktnog ubrizgavanja pa ga benzin ne čisti, tako nešto, a možda sam i odvalio žešću glupost.Ogi napisao:Nemam pojma na sta mislim, na ciscenje usisa, jebem li ga...Da li je bese McGruja to skoro radio pa sam nesto pitao...u svakom slucaju to se ne radi preventivno, na odredjenoj km ?
Leptir je uvek za vazduh.
TT
TT
- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:

Stavio u temu Sniženja i promocije, ali će verovatno ovde više korisnika da vidi .
http://www.honda-srbija.rs/automobili/a ... l.210.html
http://www.honda-srbija.rs/automobili/a ... l.210.html
Kako ovo čudo radi ? Ostaviš sa podignutom ručnom, izbačen iz brzine ? Imao neko iskustva , video kako radi ?U susret visokim letnjim temperaturama pokrećemo prodajnu akciju u toku koje će svi kupci Hondinih vozila na poklon dobiti VIPER ADVANCE sistem.
VIPER uređaj, pored funkcije alarmnog bezbednosnog sistema, omogućava Vam sledeće:
- Rashladite ili zagrejte automobil iz stana ili kancelarije
Pre svake vožnje, uz pomoć ovog uređaja, možete da upalite automobil koji će raditi u režimu koji ste podesili prilikom poslednje vožnje (uključeno hlađenjeili grejanje) i sve to iz svog stana ili kancelarije, pri tom ne otključavajući vozilo. Ovakva mogućnost posebno je značajna u periodu visokih ili niskih temperatura. Ukoliko automobil ne palite često u zimskom periodu može doći do kvara, a uz pomoć ovog sistema vozilo po potrebi možete startovati sa bilo koje tačke u krugu od 1500 metara i tako preduprediti eventualni problem sa akumulatorom. Viper Vam dzvoljava i mogućnost podešavanja vremenskog automatskog startovanja vozila.