Preporuke za sve i svašta
Re: Preporuke za sve i svašta
Da odradiš foliju (a to je polovično rsešenje), treba ti bar 20-30eur. Možda i više, jer hauba i gepek su solidne površine.
Radije dodaj još malo pa ofarbaj to.
Mada, ja ne bih ništa dirao. To je samo estetika.
Radije dodaj još malo pa ofarbaj to.
Mada, ja ne bih ništa dirao. To je samo estetika.
- LukaMaletin
- Pridružio se: 31 Maj 2015, 23:43
- Garaža: Renault Clio 1.5 dci 2015
Pazi, farbar mi reče oko 180e, a to mi je budalaština ulagati da ti budem iskren, jer onda će me uhvatiti da je skroz sredim , a to je onda i zadnji branik i odosmo u skroz drugu krajnost.
Sent from my XT1635-02 using Tapatalk
Sent from my XT1635-02 using Tapatalk
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Ko još od domaćih "TV provajdera" ima Outdoor kanal u ponudi? SBB ga ukinuo, popizdeo sam. 
TT

TT
Jel imate preporuku za prodavnicu mobilnih u Beogradu, treba da kupim dva ozbiljnija tlf, s8+ ili s9+, fine su pare u pitanju?
2 god garancije prodavnice je prihvatljivo.
Oglas sa garancijom operatera. Ovlašćenje kod notara i ćao. Vip daje sve telefone SIM free.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Gigatron ili win win.
Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока
Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока
Ima mts tv, ali se dodatno naplacuje, ne znam u kom paketu ide.Saša napisao:Ko još od domaćih "TV provajdera" ima Outdoor kanal u ponudi? SBB ga ukinuo, popizdeo sam.
TT
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Mozes i pomenute radnje da pogledas, a mozes jos finiju lovu da das u Samsung prodavnici. Tu ces svakako znati na cemu si.jaksa napisao:Jel imate preporuku za prodavnicu mobilnih u Beogradu, treba da kupim dva ozbiljnija tlf, s8+ ili s9+, fine su pare u pitanju?
Sent from my P10 Lite using Tapatalk
Možda nisam bio jasan - ne bih baš da kupujem u Samsung, Winwin i sličnim prodavnicama.
Inače, zvao sam Hermes, tamo sam ranije kupio neke telefone, pa kao da sam se vratio u 90te, prodavačica potpuno nezainteresovana za prodaju (naglasio sam da bih kupio 2 aparata), popust 0 dinara čak je cena i viša nego na sajtu za 5e.... strašno.
Inače, zvao sam Hermes, tamo sam ranije kupio neke telefone, pa kao da sam se vratio u 90te, prodavačica potpuno nezainteresovana za prodaju (naglasio sam da bih kupio 2 aparata), popust 0 dinara čak je cena i viša nego na sajtu za 5e.... strašno.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Devedesete su tu....

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Meni si cini da Samsung radnje bas deru. Kod njih samo kupovao dodatnu opremu - sluske, VR, punjac, drzac za telefon. Ako se ne varam, telefoni su im bili skuplji bar po 10ak hiljada od obicnih radnji sa garancijom.shandu90 napisao:Mozes i pomenute radnje da pogledas, a mozes jos finiju lovu da das u Samsung prodavnici. Tu ces svakako znati na cemu si.
Sent from my P10 Lite using Tapatalk
Evo sad im stoji note 8 ds 99k, a na tehnomaniji 79k, ako nisam nesto propustio, mnogo je
Послато са SM-N920I уз помоћ Тапатока
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Licno iskustvo sa ovim prodavcem mi je staro 10ak godina ali sam od drugih ljudi cuo da su i dalje dobri. Ako nemas druge preporuke, pozovi ih i raspitaj se.
http://www.telekoplus.com
Sent from my Tesla TTL7 using Tapatalk
http://www.telekoplus.com
Sent from my Tesla TTL7 using Tapatalk
Ja kupio od njih note 5 kraj 2015, kod Etfa. Evo radi i dalje
. Bio je sa trzista Singapura ili Novg Zelanda (posto ga nije bilo u Evropi).

- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Ralee napisao: 08 Sep 2018, 09:06Ima mts tv, ali se dodatno naplacuje, ne znam u kom paketu ide.Saša napisao:Ko još od domaćih "TV provajdera" ima Outdoor kanal u ponudi? SBB ga ukinuo, popizdeo sam.
TT
Hvala. Oni su čini mi se najgori sa izborom kanala, ne prelazi mi se kod njih. Razmatram opciju da se pretplatim direktno kod Amera na taj kanal/show koji me interesuje pa da ga gledam preko Net-a, 100 dolara godišnje, a uz to se dobije i free pretplata na neki od štampanih magazina iz te grupacije.

Ima ga radijus vektor kojeg sam se sa zadovoljstvom ratosiljao prošle nedelje.