Mobilne telekomunikacije

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
kragujevac
Reactions:
Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)

Re: Mobilne telekomunikacije

Post od kragujevac »

Au, gde si ovo iskopao? :srbin:
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
ikac2000
Reactions:
Pridružio se: 08 Jul 2012, 22:50

Post od ikac2000 »

Ivan napisao:Kragujevac je baš ispao klasična Srbenda i balkanjeros, jbg dešava se :)

Da situiran porodiCan čovek u zemlji sa dobrim standardom kupuje polovan telefon od 150e mi je onako nonsens, možeš i polovne gume da uzimaš.

Sent from my STF-L09 using Tapatalk
Upravo je ovakvo nerazumevanje kako ljudi koji mogu sebi da priuste dobar fon kupuju nesto dostupnije, i pokrenulo celu raspravu.

Kragujevac je lepo napisao da su domaci ovde su cool za te stvari u velikoj vecini za razliku od nekih drugih.

Vlasnik IKEAe je dobar primer vecinskog mentaliteta, koji je uglavnom nezamisliv na balkanu, ali drustvo nam je takvo.

A sto se tice iPhoneova i ostalih Apple zvrcki, tipicno izvrtanje teza, sluzbeno svi to imamo manje vise, ali privatno je druga prica.

Ja dosta spucavam na putovanja, mozda cu nekada i na dzipa, dok mi nikakvo zadovoljstvo ne pruza telefon od 1000 eur ( limit mi je 300 na period od 3 god) ili da visim po restoranima. To je individualno.

A sto se tice Srbije, nikada se ne ustrucavam da kazem odakle sam, jer na moju ogromnu zalost, ovde niko ne zna istu nipocemu drugom osim po 90im i Srebrenice.

Svi smo razliciti, i to je i sustina foruma.

Ja se samo trudim da prenesem deo slike koju ja vidim, i koja je priblizna normalnom zivotu kakav zivi vecina ljudi i ovde na forumu, a ne snobovskom, koga ima ovde kao i svugde, ali ne u tolikoj meri kao u Srb.

Takodje je izvrtanje teza da namecem da su 3 cilindra, v8 Tata ili zivot gde mi se svidja bez pogleda na cirisko jezero normalni. Jednostavno nisam u tom fazonu, neko jeste neko nije.
Korisnikov avatar
Darko
Reactions:
Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet

Post od Darko »

E to je pravi gastarbajterski auto. Na auto putu ga mnogo turaka vozi kad ide u domovinu. Koliko ih natovare to nije humano.
Ralee
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2015, 22:09

Post od Ralee »

Slika
Korisnikov avatar
HKS
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2013, 17:31

Post od HKS »

Turkomobil. Al i Transporter VW.

Jednom upalim njemacku televiziju i autoemisija i ko kupuje VW Transporter - kupuje Turcin :D

Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena od HKS u 14 Sep 2018, 13:32, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
Mr.Rotor
Reactions:
Pridružio se: 18 Sep 2014, 21:42
Garaža: ПОЛУПРЕМИЈУМ

Post od Mr.Rotor »

Покојни власник ИКЕЕ је класичан пример скандинавског кретенизма.

ikac2000
Reactions:
Pridružio se: 08 Jul 2012, 22:50

Post od ikac2000 »

Da se vratim na temu.

Mate 20 Lite se pojavio u prodaji u Mediamarktu, 399 eur je, znaci dogodine ispod 300, ali na zalost nije sa 7nm kao Mate 20, vec je na 12nm.

Korisnikov avatar
kragujevac
Reactions:

Post od kragujevac »

Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Korisnikov avatar
aviator
Banned
Reactions:
Pridružio se: 24 Nov 2014, 10:41
Garaža: Peugeot 308 1.6 HDI

Post od aviator »

Mr.Rotor napisao:Покојни власник ИКЕЕ је класичан пример скандинавског кретенизма.
Zbog tog "klasičnog" su oni tamo, gde su, a mi smo ovde, tj. nigde.

Korisnikov avatar
Ivan
Reactions:
Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,

Post od Ivan »

Ja razumem da nekog nešto ne zanima ili radi finansijsku gimnastiku da završi ono što ga zanima.

Eto taj vlasnik ikee sumnjam da je ikad prokomentarisao dal neko nosi telefon od 2 ili 2000e, kao što verovatno i on ima neku pasiju.

Sent from my STF-L09 using Tapatalk

nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56 nemam problem uvek sam najsporiji
Korisnikov avatar
aviator
Banned
Reactions:
Pridružio se: 24 Nov 2014, 10:41
Garaža: Peugeot 308 1.6 HDI

Post od aviator »

Dobro si rekao, pasija(hobi, itd.) Ali ogromnom broji balkanske i druge "sirotinje" mobilni npr. nisu pasija, nego želje za pokazivanjem, isticanjem.

U Rusiji sam primetio da u 90% slučajeva, čistačica ima skuplji telefon od direktora.
Korisnikov avatar
passenger
Reactions:
Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI

Post od passenger »

passenger napisao: 13 Sep 2018, 11:53
passenger napisao: 10 Sep 2018, 20:51 Ne sećam se kad sam se više iznervirao oko telefona, još malo I polomiću ga.

Doneo tati Huawei P9 lite I uradio sam hardreset. Već 7 dana pokušavam da dignem sistem I uvek dodje do ovoga:

Slika

Sa dva gmail naloga pokušavam da se logujem I neće. Gluposti, nit su menjane šifre kao što piše. Šifre su dobre, probao sam već na mom telefonu.
Moraće u servis, ne mogu više :)
1500 dinara rešavanje :pop: :srbin:
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Korisnikov avatar
kragujevac
Reactions:

Post od kragujevac »

Jel ti rekli šta je bio problem? U kom servisu si ga popravio, onom preko puta socijalnog?
Ljuba Moljac
Korisnikov avatar
passenger
Reactions:
Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI

Post od passenger »

Pa tu je trebalo da idem, a ja hocu da ucinim kolegi uslugu, a lik zna da sam u CH pa rebnuo cenu. Sumnjam da toliko stvarno kosta. Al nema veze, nek tata ima telefon.

Kaze da je zakljucan jer je trebalo uci starom email adresom (neam pojma koja je bila). Kaze mora da otvara I da sredi nesto.
Sumnjam u sve to. Bar znam gde neću doneti 3 telefona da se poprave ekrani I da podelim tu po komsiluku, rodbini, ko nema
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
lami
Reactions:
Pridružio se: 19 Feb 2017, 15:34

Post od lami »

Ako je polovan telefon, treba prvo obrisati stari gmail nalog sa telefona. To je kao mera protiv kradje.

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Odgovori