Putevi u Srbiji

Stanje na putevima, registracija, osiguranje i druge informacije
Odgovori
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Re: Putevi u Srbiji

Post od Paja »

Po planovima treba da se uradi direktna veza do Pančeva koja bi se vezala na put Pančevo Jabuka negde ispred Pančeva. Možda je to odvajanje ostavljeno za to.
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

A GUP 2021. potvrdjuje Pajine reci
Slika

Doduse, ima tu i mosta ka visnjici, tunela od petlje Hipodrom do Autokomande i drugih realnih ideja...
Korisnikov avatar
TDI
Banned
Reactions:
Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
Garaža: VW Passat B5.5 Variant

Post od TDI »

Kada gledam sta bi trebalo da se izgradi do 2021, vidim koliko sam do sada kruzio kuda god sam posao. Da je ovo normalna zemlja, davno bi sve to bilo gotovo. U Hrvatskoj su svi veći gradovi povezani auto-putevima, jer se radilo na vreme. A kod nas je pre 5-6 godina kao krenulo nesto da se radi i sada bi sve za cas da naprave.

Konkretno mi nije jasno kako se ono parce auto-puta između Leskovca i Preseva pravi toliko dugo. Voleo bi da mi neko da realno objasnjenje zasto se to radi toliko dugo, ali jer sve ,,argumete,, koji mi padaju na pamet, ne mogu kao takve da prihvatim.

Da je to celo parce auto-put, kada krenem na more, prva pauza koju uvek pravim tu nedge kod Vranja mi uopste ne bi bila potrebna. Mogao bi bez i malo problema da ne stanem (bar ne zbog mene licno) od Beograda do Đevđelije gde moram da stanem kako bi sipao gorivo, pa tu napravim pauzu i za sve ostalo. Inace posle Leskovca kada prestane auto-put i pocne magistrala, se smorim, pa kao : ,,Hajde mogli bi da stanemo da popijemo kafu, pa cemo dalje,,.

Nadam se da ce, ako Boze zdravlja, sledece godine budem isao na more, ako ne celo, bar biti izgrađeno i pusteno neko vece parče tog novog dela auto-puta.
Slika
„ Све срећне породице личе једна на другу; свака несрећна породица несрећна је на свој начин. ” - Лав Николајевич Толстој
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:

Post od Paja »

Da li je neko išao u poslenje vreme u Ivanjicu?
Da li je boje od Čačka ići preko Guče ili preko Lučana?

Put do Guče znam, ali nikada nisam išao onim glavnim putem, uvek sam na vrh Jelice skretao levo pa u Guču preko sela Grab.
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT

Post od TheWickerMan »

Išao ja prošle nedelje, moja preporuka Čačak - Požega - Arilje - Ivanjica, jedino ako hoćeš preko Jelice pa iz Guče preko Kotraže. Oba puta su ok, malo oko Arilja ima krpljenog asfalta ali ništa strašno. I preko Jelice je malo bliže ali sporije se vozi zbog serpentina.

sent from Lumia 640LTE using Tapatalk Classic
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:

Post od Paja »

Onda idem preko Jelice i Graba. Taj put znam, a i najkraći je.
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT

Post od TheWickerMan »

Tim putem preko Graba nikad nisam išao , uvek idem glavnim putem preko Jelice, moraću da prođem sledeći put.

sent from Lumia 640LTE using Tapatalk Classic
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Nisam ni ja ali su mi lokalci preporučili. Neka raspala Z-128 koju sam obišao pre krivina je na kraju izašla pre mene jer je išla preko Graba.
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:

Post od Paja »

Na vrh Jelice, kod one propale kafane levo i samo pravo i izbija se pred mostićem na ulazu u Guču.
Navodno je kraći put.
Pre desetak godina su dobar deo sredili i proširili zbog trube. Ostao je uzan u delu od Graba do Guše.
Nema ideju da li se nešto promenilo od tada.
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:

Post od Heinz »

Pre dve godine smo bili u Ivanjici, tada su mi lokalci dali preporuku. Jedino ako klizišta nisu nešto poremetila, taj deo oko Guče i Ivanjice je gadno prošao prošle i ove godine. Sigurno je prohodno.
Tada se nije videlo da je uzan taj deo što izlazi na glavni put https://goo.gl/D11nTv
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:

Post od Paja »

Deluje da je proširen do kraja. Javljam sutra stanje s terena.
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:

Post od Paja »

Put Čačak Guča preko Graba je proširen do kraja i u dobrom stanju.
Mana je da je put prepun krivina, kao i dalje do Ivanjice.

U povratku smo išli od Ivanjice preko Arilja na Požegu i jeste dalje ali mnogo ravnija trasa.
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:

Post od Heinz »

Preko Graba bi još trebalo da ima manje krivina.
Korisnikov avatar
Гага
Reactions:
Pridružio se: 30 Dec 2012, 22:24

Post od Гага »

Ако неко креће према Суботици, малопређашње обавештење од Путева Србије

29.10.15.Обустава саобраћаја на државном путу I А реда број 1 (ауто-пут Е-75), деоница Хоргош-Суботица

Oбавештавамo Вас да је дошло до oбуставе саобраћаја на државном путу I А реда број 1, (ауто-пут Е-75), деоница Хоргош-Суботица, због превртања цистерне.

Саобраћај је обустављен у оба смера ауто-пута, те се возила из правца Београда и Новог Сада код петље „Исток“ искључују са ауто-пута на државни пут II А реда број 300 према Суботици, док сe возила из правца Хоргоша код петље „Север“ искључују са ауто-пута на државни пут II А реда број 100 према Суботици.

Јавност ће бити благовремено обавештена о нормализацији саобраћаја.

ЈП ,,Путеви Србије” апелује на све учеснике у саобраћају да буду посебно опрезни, прилагоде брзину кретања условима на путу и поштују ограничења брзине и постојећу сигнализацију.
http://www.putevi-srbije.rs/index.php?o ... 91&lang=rs
Korisnikov avatar
Darko
Reactions:
Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet

Post od Darko »

Pitao sam vec jednom ranije ali da potvrdim jer putujem sutra..

Idem iz ns autoputem do pupinovog mosta pa posle do panceva.. Da li posle pupinovog mosta samo pratim znakove do panceva i ne mogu pogresiti??
Odgovori