Beograd
Re: Beograd
Gostuje neka delegacija iz češke.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Hebo ih Staropramen 

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Čujem da se sutra opet očekuje haos u centru, zatvara se bulevar za saobraćaj zbog neke parade. O čemu se radi i koliko će da traje, ima li ko neki info?
There are 10 kinds of people in the world:
Da nije ono vojno kad dele sablje? To je ovih dana, mada mi je u sećanju da je bivalo vikendom
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Pre neki dan menjam kanale na tv, i negde bio film balkanski spijun bas u momentu kad kaze "okrecite beograd" pa se setih ove teme 

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Bude uvek proba ranijePaja napisao:Da nije ono vojno kad dele sablje? To je ovih dana, mada mi je u sećanju da je bivalo vikendom
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Da li je neko koristio parking na aerodormu (parkiranje na duži vremenski period) i kakva su iskustva?
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Neisplativo, ali možda neko ima drugačiju računicu
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Pošto smo u NS temi komentarisali rušenje jedne od benzinskih pumpi "Pečurki", red je da prokomentarišemo rušenje pumpe "Dejton". Izvođač isti.
Danas sam video da je pumpa srušena. Utisci su mi pomešani.
Sent using Tapatalk
Danas sam video da je pumpa srušena. Utisci su mi pomešani.

Sent using Tapatalk
Širim haos!
Da, video sam to
Pitao je već neko. Gugluj i naći ćeš neki privatni parking u Surčinu. Na više dana se debelo isplati, a i dovezu te do aerodroma i sačekaju te.samo polako napisao:Da li je neko koristio parking na aerodormu (parkiranje na duži vremenski period) i kakva su iskustva?
Ili parkiraj kod mene u bloku, tadža 800-900 kinti u jednom smeru, ako ti se više isplati. Ako sam slobodan ja ću da te odvezem/dovezem.
Kolega je ostavljao auto na nedelju dana ispred Borika, niko mu auto nije dirao. Dođe dosta ranije, čeka da neko ode, udene se i ode na aerodrom. Cifra 0. Ja to ne bih radio.
Kolega je ostavljao auto na nedelju dana ispred Borika, niko mu auto nije dirao. Dođe dosta ranije, čeka da neko ode, udene se i ode na aerodrom. Cifra 0. Ja to ne bih radio.

imas dnevni parking iza garaze, znaci kad prilazis Aerodromu prodjes Smatsu, skrenes desno kod garaze, pravo kroz NIS pumpu i ides direkt na rampu. obicna ogradjena livada i kucica. Ne secam se tacno cene, al mnogo je jeftinije od svega ostalog. Odatle si za 3 min pesaka u zgradisamo polako napisao:Da li je neko koristio parking na aerodormu (parkiranje na duži vremenski period) i kakva su iskustva?
Mozda nesto oko 500-600rsd.
parking ispred terminala je 2400rsd/dan, garaza je valjda oko 1500.
Kod Borika ne diraju nedeljama pa onda dodje policija i svima pise kazne...