Mobilne telekomunikacije

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Mares
Reactions:
Pridružio se: 13 Avg 2012, 19:44

Re: Mobilne telekomunikacije

Post od Mares »

Koristim nokiu e71, lepo me sluzi, ali nesto planiram ove godine mozda da se ponovim sa telefonom. Ono sto cu sigurno uzeti je isto neki model sa qwerty tastaturom (touch screen jednostano ne volim), vidim da na trzistu treba da se pojavi blackberry q10, i deluje mi fino (znam da je i on touch screen ali mi je bitno da za kucanje imam tastaturu). Nisam nikada koristio Blackberry, ima neko iskustvo sa njima tj. ovim novim operativnim sistemom sto ce ici u njega?

Generalno mob koristim samo za razgovore i sms, nekada surf mada je to sad postalo smor na ovoj nokiji...ovaj novi bi koristio i za mejlove, i za surf takodje. Neke dzidzabidze tipa high-res slike, sherovanje za fejsbuk i sl. me ne zanima....

Zna li neko kolika ce mu biti okvirno cena? Kontam da bi dao max oko 500e za mob (jedan model koristim nekoliko godina pa bi se otvorio toliko mozda).
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

I ja nisanim BB10 mada, sve zavisi od cene ako bude pristojna, dacu mu sansu :)_
Od androida sam definitivno odustao, bar ne telefonu, vratio sam se na BB, trenutno koristim torch 9860 na BB7 OS I moram da priznam da sam prijatno iznenadjen telefonom, pogotovo posle nekih BB promasaja kao sto je storm serija recimo.

Sent from my BlackBerry using Tapatalk
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

starac vujadin napisao:Ih, Floyd ti samo da je najnovije...pa toliko si hvalio Iphone. ;)
Pa nije bitno toliko da je najnovije koliko mi je bitno da bude malo ozbiljniji upgrade u odnosu na sadasnji telefon.
O iPhone-u i sad mislim sve super ali mi ipak vise odgovara Android a misljenje o istom sam promenio posle cackanja JB verzije na Note 2 :)
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

pre par dana je izasao i zvanicni JB za NOTE, mozes da skines, i uz njega philz kernel za dati rom, inace ja sam uzeo nemacku verziju ne china i hk. :doubleup:
Slika
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Hvala, probacu :doubleup:
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Da, taj Blackberry q10 bi mogao biti interesantna sprava. Praktično bi bio jedini napredni telefon sa fizičkom tastaturom na tržištu.
Korisnikov avatar
Milos_kg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm

Post od Milos_kg »

Ja sam oficijalni JB na Note I imao jos pre 20 dana. Pre 10ak dana sam instalirao 4.1.2 i na Galaxy S2... skroz drugi telefon sa Galaxy 3 UI.

Danas sam imao prilike da cackam Huawei Ascend P1... koliko dobar ekran ima, ono nije normalno, poredio sam ga malo sa S2, daleko zivahnije boje i bolji kontrast. Tanak, lagan, odlican je... postao mi je, pored One S, favorit za sledeci telefon. :bravo:
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Ovaj moj telefon nije normalan :mrgreen:
uploadfromtaptalk1362093153800.jpg
Naravno, telefon je na sobnoj temperaturi i nije baterija ni vruca ni hladna. :think:

Sent from my Galaxy Y using Tapatalk 2
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Re: Одг: Mobilne telekomunikacije

Post od sebekkg »

Jesi li izvadio bateriju pa vratio i ponovo prikljucio.

Послато са GT-N7000 користећи Тапаток 2
Slika
Korisnikov avatar
dunx81
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:20
Garaža: Civic 1.8

Post od dunx81 »

E izem ti Telenor,sinoc sam po totalnom mraku primetio da mi je (posle zamene ekrana) donji deo slabije osvetljen,kao da ima neku senku. Takodje galvna tri rastera su polovicno osvetljena,donji deo da,gornji ne. Sad mi dodje da im vratim al mi se ne ceka ponovo.
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

sebekkg napisao:Jesi li izvadio bateriju pa vratio i ponovo prikljucio.

Послато са GT-N7000 користећи Тапаток 2
Nisam, posto je bilo 1 ujutru, a i napunila se baterija do 99%, mrzelo me da se zamaram oko toga. Sigurno je neki trenutni bag bio.

Sent from my Galaxy Y using Tapatalk 2
Korisnikov avatar
bane valjevo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
Garaža: Hyundai Getz 1.3b

Post od bane valjevo »

Ovog meseca u Sk su sledeći testovi, ako nekog bude zanimalo, mogu da skeniram...

1.Gigabyte GSmart GS202+
2.Huawei Ascend G600
3.Google Nexus 4
4.Nokia Lumia 820
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema

Post od TheWickerMan »

bane valjevo napisao: 1.Gigabyte GSmart GS202+
Radio sam sa ovim telefonom, meni se sviđa ...dual SIM, to mi treba :)
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

Evo jednog velikog minusa za iPhone 5. U roku od skoro 2 meseca koliko ima od kada sam ga kupio u samom socivu kamere pocele su da se pojavljuju neke cestice prasine. Na fotografijama se to ne vidi ali kada se zagleda u socivo primecuje se. Zvao sam Apple i odmah danas je dosao covek iz UPS-a i uzeo telefon. Rekli su mi da u roku od dva dana ocekujem da mi isporuce novi na kucnu adresu takodje. Citao sam na netu i video da je bilo jos ljudi sa tim problemom. Ako nesto nisam ocekivao onda je to da bude problema sa Hardwareom. Ali eto. :zbunjen:

Evo slike samo sto je kod mene bilo cak i vise,

Slika
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Boli te uvo, dobices nov :)
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Odgovori