Mobilne telekomunikacije
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Re: Mobilne telekomunikacije
Koji model?
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
OnePlus 6.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Hvala na pomoci za bateriju! Kod nas traze 42€. U svemu moramo biti najgori...
Imao si u Promobiju u septembru za 2990 din ne znam da li je jos uvek akcija al proveri.DukeNS napisao:Hvala na pomoci za bateriju! Kod nas traze 42€. U svemu moramo biti najgori...

Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока
Duke, proveri u Macoli, trebalo bi da je 3370 dinara:DukeNS napisao:Hvala na pomoci za bateriju! Kod nas traze 42€. U svemu moramo biti najgori...
https://macola.rs/program-iphone-zamene-baterije/
Ima i iStyle u ponudi ali su jaci sa cenama.
Ceka i mene to do kraja godine, pa javi kako je proslo.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Možda sam paranoičan, ali imam bojazan od menjanja kod nas. Čekaću kraj godine i priliku da promenim negde preko, a samo u krajnjem slučaju ću to uraditi kod nas...
Za ProMobi sam citao vise nego pozitivna iskustva, ja ne bi cekao ako je dotrajala
Tapatalk
Tapatalk
I ja bih tamo menjao. Što će verovatno uskoro i da se desi, ako ne naručim neki S9 dok traje akcija sa satom.
- Vladapetr
Odyebao me Telenor za nov ugovor. Potpisao sam početkom jula ugovor sa 30% popusta na pretplatu, bez telefona.
Sad sam hteo da taj ugovor poništim i uzmem duplo veći paket, ali uz Mate 20 Pro.
Na prvu me odbili u kol centru, probam preko burazera i sa vrha dobijem nogu. Navodno im Česi zabranili sve varijante tog tipa, van protokola.
Sad ću da podnesem zahtev za raskid. Po ovom novom tumačenju trebao bih da im platim samo razliku za ova 4 meseca, pa ću preći kod drugog operatera.
Sad sam hteo da taj ugovor poništim i uzmem duplo veći paket, ali uz Mate 20 Pro.
Na prvu me odbili u kol centru, probam preko burazera i sa vrha dobijem nogu. Navodno im Česi zabranili sve varijante tog tipa, van protokola.
Sad ću da podnesem zahtev za raskid. Po ovom novom tumačenju trebao bih da im platim samo razliku za ova 4 meseca, pa ću preći kod drugog operatera.
Bezveze.
u MTS to može... Imam popust na pretplatu ,ali u svakom trenutku može novi ugovor uz telefon.
u MTS to može... Imam popust na pretplatu ,ali u svakom trenutku može novi ugovor uz telefon.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Po tom "novom" ne ide u MTSu. Moraš se žaliti i sl, iako oni tvrde da to novo ne postoji. Ima li gde napismeno, osim u novinama?
TapaT
TapaT
- Vladapetr
Tako je pre bilo i u Telenoru, ugovor sa smanjenom pretplatom si mogao da raskineš zbog novog ugovora uz telefon.
Ima tu neka koska, jer mi danas na twitteru operater kaže da moram da platim sve rate do isteka ugovora, na šta joj odgovorim da nije tako, i plaćam samo razliku koju su me častili. Njen odgovor je u prilogu, da ne kuckam sve

Ima tu neka koska, jer mi danas na twitteru operater kaže da moram da platim sve rate do isteka ugovora, na šta joj odgovorim da nije tako, i plaćam samo razliku koju su me častili. Njen odgovor je u prilogu, da ne kuckam sve

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Sta je na kraju sa Telenorom u Srbiji, ostaje ime a drugi je vlasnik?

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
@vladapetr
Jos to koriste jer zakon jos nije usvojen, ovih dana treba da ide na izglasavanje.
Jos to koriste jer zakon jos nije usvojen, ovih dana treba da ide na izglasavanje.