Obuća i odeća
Re: Obuća i odeća
Jel moze preporuka za kofer za putovanje? Kupio bi kvalitetan.
Jel bolje da ga kupim ovde ili preko, ili je svejedno?
Jel bolje da ga kupim ovde ili preko, ili je svejedno?
Samsonite.
Sent from mTalk
Sent from mTalk
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Ako putujes češće avionom, gledaj da bude što izdržljiviji, kako bi se lakše obezbedio pri tumbanju, a da opet ne bude pretežak. Za česta putovanja avionom bih uzeo neki sa kvalitetna (lepo skrivena/zaštićena) fiskna dva točka. Samsonite tu ima odličnih rešenja, a mislim i da je garancija 10godina.
Ako putuješ automobilom, onda zavisi kolika je gužva u gepeku. Ako nema gužve, skoro je pa svejedno, ako se na kofer stavlja nešto, ja bih uzeo neki od onih "hard case". Tu točkići i nisu bitni, jer možeš lepo da ih obezbediš, pa u obzir dolazi i kofer sa sva 4 rotaciona točkića, ako ti je bitno manevrisanje.
Naravno, točkiće spominjem zbog oštećenja.
Kada se samo setim kako su mi tumbali kofer po aerodromu u Tivtu, polomiše delove, ali nije ni bio neki, pa ga nisam ni "celofanirao"... Tumbaju svuda, ali tamo možeš i da gledaš. Pa vidiš ono traktorče kako prži pistom, a koferi ispadaju...
Skoro uzeh neki Scandinavia tvrdi kofer i za auto je prilično dobar, kao i za ispeglane košulje, ako se nešto stavi na kofer
Ako putuješ automobilom, onda zavisi kolika je gužva u gepeku. Ako nema gužve, skoro je pa svejedno, ako se na kofer stavlja nešto, ja bih uzeo neki od onih "hard case". Tu točkići i nisu bitni, jer možeš lepo da ih obezbediš, pa u obzir dolazi i kofer sa sva 4 rotaciona točkića, ako ti je bitno manevrisanje.
Naravno, točkiće spominjem zbog oštećenja.
Kada se samo setim kako su mi tumbali kofer po aerodromu u Tivtu, polomiše delove, ali nije ni bio neki, pa ga nisam ni "celofanirao"... Tumbaju svuda, ali tamo možeš i da gledaš. Pa vidiš ono traktorče kako prži pistom, a koferi ispadaju...

Skoro uzeh neki Scandinavia tvrdi kofer i za auto je prilično dobar, kao i za ispeglane košulje, ako se nešto stavi na kofer

Gledaj Eminent polikarbonat. Sigurno je izbačen i ubačen i preko 200 aviona i još je čitav.
Tapatalk
Tapatalk
Moze i Ellehammer, vrhunski koferi.
Gledam sad cene ovde i preko, ne verujem koja razlikarade74 napisao:Samsonite.
Sent from mTalk

pedja napisao:Tumbaju svuda, ali tamo možeš i da gledaš. Pa vidiš ono traktorče kako prži pistom, a koferi ispadaju...![]()

Hvala na iscrpnom odgovoru. Kofer bi bio za putovanje avionom uglavnom.
To ima samo u DE? Izgleda da su im OK cene.nidza napisao:Gledaj Eminent polikarbonat. Sigurno je izbačen i ubačen i preko 200 aviona i još je čitav.
Tapatalk
Pogledacu i njihLaki021 napisao:Moze i Ellehammer, vrhunski koferi.

Ja sam prezadovoljan sa Samsonite koferima.
Uzeo sam "komplet" u svim velicinama i verzijama, i za sebe i za zenu, jos pre 6 godina.
Dosta putujemo i vrhunski su se pokazali.
Sto se tice tumbanja, redovno pakujem lap top bas u kofer koji ide u avion i nikada nisam imao ostecenje.
Uzeo sam "komplet" u svim velicinama i verzijama, i za sebe i za zenu, jos pre 6 godina.
Dosta putujemo i vrhunski su se pokazali.
Sto se tice tumbanja, redovno pakujem lap top bas u kofer koji ide u avion i nikada nisam imao ostecenje.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ima raznih Samsonite - skupih i jeftinih, dobrih i ne bas toliko dobrih, ali ono sto ne mogu da preporucim su cak i najskuplje "plasticne" varijante - nema toga sto pajseri na aerodromu ne mogu da polome. Provereno 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Ima li ko preporuku za dobru mušku torbu - tašnu.
Nosim dosta toga sa sobom svaki dan, treba mi torba u koju bih to mogao da potrpam a da ae ne deformiše i ne pohaba brzo. Ne bih onaj klasičan poslovni izgled (starinski ili ovaj novi, svejedno), radije bih nešto iole fazonirano.
Gledao sam Manual na netu, ima li iko predstavu koliko su para jer na stranici neće da objave?
Nosim dosta toga sa sobom svaki dan, treba mi torba u koju bih to mogao da potrpam a da ae ne deformiše i ne pohaba brzo. Ne bih onaj klasičan poslovni izgled (starinski ili ovaj novi, svejedno), radije bih nešto iole fazonirano.
Gledao sam Manual na netu, ima li iko predstavu koliko su para jer na stranici neće da objave?
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
A Carpisa? http://www.carpisa.it/en/man/bags
Ja nosim njihove torbice već par godina i zadovoljan sam.
Ja nosim njihove torbice već par godina i zadovoljan sam.
Posetite www.garaza.rs !
- Vladapetr
Uzimao sam dve do sada, dobar dizajn ali kvalitet loš. Da budem precizniji, ne mogu dugo da drže sve ono što potežem sa sobom
Ona prva mi ima najbolji raspored pregrada ikada, ali sam je do sada krpio nekoliko puta pa je već odavno koristim samo za knjige.
Hoću da nađem trajniju varijantu, ne mogu da se svako malo navikavam na nov rasprored pregrada i džepova

Hoću da nađem trajniju varijantu, ne mogu da se svako malo navikavam na nov rasprored pregrada i džepova

Imas u bati za 3700 a bila je cini mi se 8000 din.
Ovaj model
http://www.batashoes.be/web/category/eu ... ge-pockets
Sa ovim bojama
http://www.batashoes.be/web/category/eu ... ssbody-bag
Sent from mTalk
Ovaj model
http://www.batashoes.be/web/category/eu ... ge-pockets
Sa ovim bojama
http://www.batashoes.be/web/category/eu ... ssbody-bag
Sent from mTalk
Vidi Samsonite, imao sam jednu njegovu i bila kvalitetna. Za carpisu se slažem da su lepe i praktične, i cena je ok ali kvalitet je samo solidan.
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
- Vladapetr
Samsonite verovatno izuva sa cenama, ne verujem da su Manulać torbe skuplje a full koža bi mi verovatno duže trajala. Samsonite sam koristio pre par godina, tada su imali trip da furaju skaj elemente koji se baš ofucaju posle par meseci a torba i dalje čitava i potpuno upotrebljiva...
Ovo što je @rade74 okačio ne izgleda loše, moram otići da vidim kakva je uživo.
Ovo što je @rade74 okačio ne izgleda loše, moram otići da vidim kakva je uživo.
Ako nemas u bg imas dve u merkatoru u ns.
Bila je jedna u delta city , jedna u uscu i cini mi se na bulevaru ako imaju tamo radnju.
U Ns u merkatoru su bile dve u subotu.
Verovatno nisu prodate jer se nalaze sa strane na polici ,nisu na vidiku.
Sent from mTalk
Bila je jedna u delta city , jedna u uscu i cini mi se na bulevaru ako imaju tamo radnju.
U Ns u merkatoru su bile dve u subotu.
Verovatno nisu prodate jer se nalaze sa strane na polici ,nisu na vidiku.
Sent from mTalk