Beograd
Re: Beograd
kad cume nije tamo 

- Blackshadow
- Pridružio se: 22 Dec 2013, 01:41
- Garaža: W 211 2004 E200 NGT 163KS
Re: Одг: Beograd
Garaža za 7 dana 3960din.
Ima i taj što je naxt pomenuo, bio je nekad baš povoljan, provericu tačno cenu sutra.
Ima i taj što je naxt pomenuo, bio je nekad baš povoljan, provericu tačno cenu sutra.
Kanis li pobijediti, ne smijes izgubiti!
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Hvala svima! 

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
U Bul. Z. Djindjica su skroz raskopali razdelna ostrva, jel se zna sta ce raditi, kako urediti...?
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Jel radi toranj na Avali?
Da li moze da se ide kolicima za bebe gore?
Da li moze da se ide kolicima za bebe gore?
Može ali duva u p.m. Mi smo sinu u aprilu stavljali kapu na glavu koliko je duvalo
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Ne mogu edit jbg
400 din po osobi za ulaz u restoran na tornju plus jedno piće, 200 din samo ulaz do onog nižeg nivoa-vidikovca
400 din po osobi za ulaz u restoran na tornju plus jedno piće, 200 din samo ulaz do onog nižeg nivoa-vidikovca
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
I ako volis da nosis suknje - zaboravi ili obrati paznju
Kako Nenad napisa, cak i po lepom i naizgled mirnom danu, gore duva vetar. Ukoliko je vetrovito kao danas, gore je jos gore, jasna matematika. Oko vidikovca postoji providna ograda, ali ne ide "od poda do plafona", pa vetar ume biti i neprijatan, u zavisnosti kada se ide.
Svakako, treba otici, ko nije bio.

Kako Nenad napisa, cak i po lepom i naizgled mirnom danu, gore duva vetar. Ukoliko je vetrovito kao danas, gore je jos gore, jasna matematika. Oko vidikovca postoji providna ograda, ali ne ide "od poda do plafona", pa vetar ume biti i neprijatan, u zavisnosti kada se ide.
Svakako, treba otici, ko nije bio.
- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
jel su promenili radno vreme konacno da moze i predvece da se dodje?nenad.fil napisao:Ne mogu edit jbg
koja je fora danju samo, kad je pogled nocu uvek 100x lepsi.
- pedja
- član 001
Letnje radno vreme je do 20h. Ne znam do kada ga racunaju kao takvo.
https://youtu.be/QG2iEF3lD18
I don't have a short temper, I just have a quick reaction to bullshit !
- pedja
- član 001
Khm, slucajno naleteh, pa da prokomentarisemftj napisao:Jedini dobar deo borce je borca greda gde je planski uradjeno naselje i tu postoji kanalizacija kao i ostale instalacije a smeo bih da se kladim i da taj tvoj ortak ima septaru. Da ne pominjem povezanost borce sa gradom, zrenjaninski i pancevac. Nije dzabe kvadrat u soc favelama na nbg skuplji 200-400e od novogradnje u borča.

Borca III je prvo (tokom osamdesetih) planski gradjeno naselje sa kompletnom infrastrukturom - centralno grejanje, topla voda, kanalizacija, pesacke i biciklisticke staze... Greda (tj. Borca IV i Borca V/"Sivi dom") je napravljena kasnije. U medjuvremenu je dobar deo Borce dobio kanalizaciju.
Ovo mi je drugar i kolega i veoma priznat i poznat fotograf (Dragan Kujundzic). Ako se neko razume u to sta sme a ne sme da se fotka, to je on.
Inace su mu ostale fine masnice po rukama od ovog "zahvata".
Ovde je toliko clanova zakona o komunalnoj policiji prekrseno, da je suludo i da se nabraja...
Inace su mu ostale fine masnice po rukama od ovog "zahvata".
Ovde je toliko clanova zakona o komunalnoj policiji prekrseno, da je suludo i da se nabraja...
Djole napisao:https://youtu.be/QG2iEF3lD18
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Kad su se vec spomenuli komunalci, da ovde okacim sliku koju mi je drugar poslao.

Sent from my Tapatalk using Alcatel One Touch Idol

Sent from my Tapatalk using Alcatel One Touch Idol