Mobilne telekomunikacije
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Re: Mobilne telekomunikacije
Realno, baš sam pomislio da pitam ko je mogao tako nešto da napiše
P serija može samo u datom momentu zbog performansi nekog modela da bude flagship, Huawei je Mate seriju postavio kao perjanicu.

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Zvao sam coveka, cena 195 eur 4/64passenger napisao:Javi koliko je. U CH je 210 eura
Sent from my SM-J500FN
15eur razlike. A garancija je u CH koliko, 2 godine?
Vlado drugar je uzeo p20pro kad je izasao i moj utisak je bio da ekran nije na nivou kao npr. s8. Mozda je do podesavanja ili licni utisak ili sta god, a ja komentarisem tvoj cinizam, ne kontriram.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
A kako drugačije da reagujem na gomilu gluposti? Može nekome da se ne sviđa ekran ili da mu je neki drugi bolji, ali reći da je kanta je u najmanju ruku smešno. Pa lag u svakodnevnom korišćenju, utisak lošeg kvaliteta... deluje ti kao realna ocena?
Napisao si da je od prvog dana priča o lošem ekranu na P20 Pro, a ja to ni na jednoj recenziji nisam video. Štaviše, svuda je priča tipa napokon dobar ekran na Huawei-u, pravi amoled. Uživo mi se baš svideo i čačkao sam ga više puta a S9+ sam uzeo jer tada nikako da dim stigne dual sim verzija P20 Pro.
Meni je S9+ super telefon, samo je baterija za moje potrebe sramotno loša i zato ga menjam. Huawei-ev softver je meni bolji, samo zato što su mi tu jednostavnije neke prečice i kombinacije koje inače koristim. Besmisleno bi bilo da sad izmišljam mane, a pogotovo lepim neke ekstremne etikete.
Napisao si da je od prvog dana priča o lošem ekranu na P20 Pro, a ja to ni na jednoj recenziji nisam video. Štaviše, svuda je priča tipa napokon dobar ekran na Huawei-u, pravi amoled. Uživo mi se baš svideo i čačkao sam ga više puta a S9+ sam uzeo jer tada nikako da dim stigne dual sim verzija P20 Pro.
Meni je S9+ super telefon, samo je baterija za moje potrebe sramotno loša i zato ga menjam. Huawei-ev softver je meni bolji, samo zato što su mi tu jednostavnije neke prečice i kombinacije koje inače koristim. Besmisleno bi bilo da sad izmišljam mane, a pogotovo lepim neke ekstremne etikete.
There are 10 kinds of people in the world:
Nasao sam danas redmi note 5. Poprilicno je velik, medjutim msm da je samo potrebno privikavanje na dimenzije.
Pored njega sam video Redmi 6. Mnogo mi je dopadljiviji od note 5.
Valja li cemu?
Sent from my SM-J500FN
Valja li cemu?
Sent from my SM-J500FN
Vidi MiA2 lite ako te zanima manji budget phone
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
- Pobednik Garaža - Classic lige
- Pridružio se: 03 Feb 2018, 12:02
Ne treba da se zanemari činjenica da su A2 i A2 Lite Android One telefoni, a Note 5 i Redmi 6 MIUI telefoni.
Sta to meni znaci kao korisniku?
Sent from my SM-J500FN
Sent from my SM-J500FN
Da ces sa Android one imati ruzniji UI (ikonice, menije i sl) i da ces ranije dobiti update. Redmi 6 je slabiji od Note 5, nemoj to.
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
- Sinisa G.
- Pridružio se: 11 Feb 2014, 11:25
- Garaža: GTS, EVO500, GSI
Nije uopste velik, taman je.blaugrana napisao: 15 Nov 2018, 16:23 Nasao sam danas redmi note 5. Poprilicno je velik, medjutim msm da je samo potrebno privikavanje na dimenzije.
Valja li cemu?
Sent from my SM-J500FN

- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Blau, da si ga video uzivo, shvatio bi da njegova šaka ima 35 cm.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Dovoljno mi je ovo sto vidim preko slika 
Sent from my SM-J500FN

Sent from my SM-J500FN
Pravi Krajisnik
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Malo sam preleteo review-ove P20P, da vidim. U 4/5 je zamerka ekran. Nisam znao, ali lepe fabričku foliju protiv grebanja, kakav lol. PPI mu je prilično slab, a rezolucija je FHD, tako da i subjektivno i objektivno taj ekran ne valja, i ima to plavetnilo iz ugla što je i meni zasmetalo i što je: "... characteristic of a low end screen''.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Sent from my SM-G930F using Tapatalk