Računari
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Re: Računari
Instaliraj program Expat shield, sa njim dobijas UK IP adresu, sad sam probao, radi Nodi kada ukljucim Expat shield, u protivnom izbacuje isto sto i tebi.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
A da ga skineš preko torrenta pa pustiš offline?
Ovaj moj uopšte ne gleda Nodija.
Pusti im Mašu i Medveda. Super ruski crtani, ima na YT mnogo epizoda. On to baš voli.
Tapatalk Pro
Ovaj moj uopšte ne gleda Nodija.
Pusti im Mašu i Medveda. Super ruski crtani, ima na YT mnogo epizoda. On to baš voli.
Tapatalk Pro
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Hvala Dragvorl, probacu, nije mi jasno zasto ne radi ni tebi.
Nidzo, pustali smo im Masu i medveda, fin crtani, koleginica preporucila supruzi pa je ona nasla. Inace meni treba YT link i ja onda skinem to pomocu downloader-a... ako imas neki link za torent Nodija na srpskom ti podeli.
Nidzo, pustali smo im Masu i medveda, fin crtani, koleginica preporucila supruzi pa je ona nasla. Inace meni treba YT link i ja onda skinem to pomocu downloader-a... ako imas neki link za torent Nodija na srpskom ti podeli.

- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Ogi napisao:Ne radi mi ni jedan Nodi, popizdecu !!! Deca ga vole a i lep je crtani, normalan. Nodi na makedonskom mi radi !??
This video is not available in your country.
Poslao sam ti PP sa linkom za crtaće
Sta bi preporucili od laptopova do 300e? Sluzio bi za svakodnevno surfovanje netom, poneka igrica/program, nista specijalno...
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Ja dobio predlog za ovo i odusevio se - http://www.gigatronshop.com/laptop_racu ... 51ea-32905
Po specifikacijama deluje super, mada mi mnogi govore da izbegavam hp, ne znam zasto. Hvala na predlogu, koliko dugo ga imas?
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Sedam dana
Nisam u tome, ne pratim komponente i sl. Tako da sam smarao ljude da mi preporuce nesto. Ovo mi je za taj cenovni rang delovalo odlicno, zato sam ga i uzeo.

Poslednja izmena od ivancho u 05 Maj 2014, 17:13, izmenjeno 1 put ukupno.
Haha, nadam se da ce dobro da te sluzi, taman cu da pitam opet za mesec-dva kad budem uzimao. 

Ja bih jedino izbegavao intelovu grafiku. Ne zbog toga sto ne valja, nego nema snage za iole ozbiljnije stvari.
What i do for the livin'? I live for the livin'.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Jel ok ovo napajanje za moju đuntu?
http://www.thermaltake.com/products-mod ... C_00001964
Varijanta 530W?
Po kalkulatoru s neta trošim 361W max. Ovo sa svojih 87% efikasnosti isporučuje tačno 100W više, 461.
Trenutno imam LC600H-12, od šatro 600W.
http://www.thermaltake.com/products-mod ... C_00001964
Varijanta 530W?
Po kalkulatoru s neta trošim 361W max. Ovo sa svojih 87% efikasnosti isporučuje tačno 100W više, 461.
Trenutno imam LC600H-12, od šatro 600W.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ni taj TT nije nista specijalno. Ako vec menjas napajanje onda idi na nesto iz malo vise klase.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Uroš S.
Da li mi je to realno potrebno, obzirom da kinez koji nema nikakvu zaštitu radi već godinu i po stabilno?
Koliko kvalitetnije i šta npr.? Ovo je nepunih 50 eura, tj 5500 dinara? Mislim da u toj ceni nema bolje. Za 70-80 eura ima sigurno, ali to je 50% više para za koje skoro mogu da kupim još 4GB Ram-a.
Koliko kvalitetnije i šta npr.? Ovo je nepunih 50 eura, tj 5500 dinara? Mislim da u toj ceni nema bolje. Za 70-80 eura ima sigurno, ali to je 50% više para za koje skoro mogu da kupim još 4GB Ram-a.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Onda bih mozda i ostavio taj LC Power, ako ne mucis masinu do granica i ako ti ne smeta to sto je bucniji.
Inace bih od onoga sto moze kod nas da se pazari pre isao na neki Seasonic.
Inace bih od onoga sto moze kod nas da se pazari pre isao na neki Seasonic.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Uroš S.
Glavni motivi su mi buka, otišo je ležaj na ovom LC-u i čuje se samo napajanje jer je ostatak mašine max. utišan osim kada se igra nešto, tada ga odšrafim do daske, ali to je <5% upotrebe.
I to što je modularno, i crno kao i ceo enterijer kućišta, i crni su mu kablovi kao i svi kablovi koji su od kućišta, pa bi to lepo izgledalo, poboljšao bi se airflow, i mogao bih još da ga utišam.
Ovo ima autoregulaciju sopstvenog fan-a koji bi verovatno radio na min. sve vreme jer je napajanje na dnu i uzima vazduh od napolje i izbacuje ga napolje.
Ovo je lepo, full modular za razliku od TT-a koji nije full.
Ali cena, šuridba http://www.winwin.rs/napajanje-520w-sea ... 88393.html
I to što je modularno, i crno kao i ceo enterijer kućišta, i crni su mu kablovi kao i svi kablovi koji su od kućišta, pa bi to lepo izgledalo, poboljšao bi se airflow, i mogao bih još da ga utišam.
Ovo ima autoregulaciju sopstvenog fan-a koji bi verovatno radio na min. sve vreme jer je napajanje na dnu i uzima vazduh od napolje i izbacuje ga napolje.
Ovo je lepo, full modular za razliku od TT-a koji nije full.
Ali cena, šuridba http://www.winwin.rs/napajanje-520w-sea ... 88393.html