Mobilne telekomunikacije
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Re: Mobilne telekomunikacije
Dusan napisao:Nema u apple radnji iphone.
@DW a kome da se obratis, kada ga ne prodaju zvanicno u SRB? Koliko ja znam svi nasi prodavci preprodaju iz inostranstva. Ispravite me ako gresim.
Vucku valjda

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
Re: AW: Mobilne telekomunikacije
Jbg, zapao ti je los primerak...to je moglo da se desi i sa Samsungom, Nokiom, Sony-em itd.Dusan napisao:Razmislicu kada mi stigne telefon da ga odmah prodam pa da cekam Galaxy s4 ili tako nesto. Bas sam razocaran.
U svakom slucaji ako hoces da menjas, vredi sacekati S4 koji ce biti predstavljen polovinom marta sto znaci da ce prodaja krenuti u aprilu.
Ako zuris mozes da pogledas HTC One...ostalo je manje vise neinteresantno.
Gesendet von meinem GT-N7000 mit Tapatalk 2
Nisam uopste u tim vodama, cuo sam od jos par ljudi da je HTC One odlican, ali ne znam. I5 sam uzeo bas iz razloga sto mi deluje najjednostavnije od svih tih smart telefona. Ima vremena razmislicu. 

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
iPhone koji je u garanciji (gde god da je kupljen u Evropi) mozes predati u bilo kojoj Apple prodavnici. Dakle prilozis racun i to je to..
E sad, kako to funkcionise kod nas ne znam, ali odes lepo do Hr, pa predas kod njih ako vec ne moze odavde da se posalje ili sta god..
E sad, kako to funkcionise kod nas ne znam, ali odes lepo do Hr, pa predas kod njih ako vec ne moze odavde da se posalje ili sta god..
Brzine idu u H-a !!!

Da, ja sam zaboravio da je medjunarodna garancija. Jedino sto bi morao da ides u neku drugu drzavu.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- Day Walker
Moguce da moze i da se posalje.. A mozda i ovi nasi sarlatani u TC Usce prihvataju garanciju za telefon
Brzine idu u H-a !!!

- methane.master
Displej je definitivno kod Xperie Z slabija karika, barem na ovom primerku kod mene. Bas sam se razocarao - mislim za te novce ima da briljira, ali je daleko od toga. Ne kazem da je los, ali nije uopste takav kakvim ga reklamiraju. LG Optimus HUB ima jaci kontrast i vidi se bolje iz uglova a telefon je metuzalem za ovaj.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Zbog ovoga telefon je već dobio nadimak Sony Failship... Nadam se da će se dobro prodavati uprkos tome jer bi time mogao barem donekle da skine cenu ostalim uređajima iz rivalskih kompanija...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne prihvataju, bio ja da proverim za crknuti punjač IPhone-aDay Walker napisao:Moguce da moze i da se posalje.. A mozda i ovi nasi sarlatani u TC Usce prihvataju garanciju za telefon

Najbliže što ima su Hrvatska i Mađarska valjda.
- Day Walker
Seljaci... Pa koji su onda Q zastupnici Apple-a?
I nije mi jasno zasto nema iP u slobodnoj prodaji
I nije mi jasno zasto nema iP u slobodnoj prodaji

Brzine idu u H-a !!!

Verovatno Apple namece nepovljne uslove nasim mrezama. Ne verujem da je procena trzista nepovoljna, tj da se ne bi prodavali ako bi dosli, bas naprotiv mreza koja napravi kontrakt sa Apple-om ce napraviti boom.
- methane.master
Ne verujem da je do mreža jer u Telenoru u Norveškoj imaš iPhone
u ponudi. Pre bih rekao da je neki problem sa poslovanjem, nagadjam da je u pitanju AppStore/ iTunes
Sent using Tapatalk
u ponudi. Pre bih rekao da je neki problem sa poslovanjem, nagadjam da je u pitanju AppStore/ iTunes

Sent using Tapatalk
Širim haos!
Ja cenim da su im trazili neku enormnu kolicinu telefona da poruce,sto su ovi procenili da ne bi uspeli...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.