Juce kod piramide njakaju neke likove koji diskutabilno nisu propustili pesake a dvaes metara dalje nekoliko auta parkirano maltene na samoj raskrsnici, i pored njih i znak zabrane zaustavljanja i parkiranja i nista. A stvarno smetaju tu. Za razliku od ovih koji nisu pustili pesake na metar od pesackog, realno nikakvo ugrozavanje istih al cika cajac na motoru im je revnosno pisao kaznu...
Kada god neko pomene dostavna vozila i brzinu uvek se setim onog Texonjinog zapažanja iz Italije da je najbrže vozilo na njihovim autocestama - Fiat Ducato. Kaže čovek vozim levom trakom 160-170 km/h (Porsche Boxterom) i Ducato mi blica da se sklonim... Za Italijane su naši vozači dostavnjaka pravi amateri.
Ja se secam jedne situacije iz 2007. kad smo se gazda i ja vracali Grand cheerokiem iz Vrbasa i blica nam Reno trafic. Ovaj moj nagazio gas i krenuo da se povlaci sa njim po autoputu, kad je video potrosnju odustao, jbg ipak je to americka benzinjara. A kombi konstantno 170.
Aaa kakav car. Like vozio biciklu pijan, usao u pogresan smer i odbio alkotest. Evo dobio 30 dana zatvora. Ima jos jedan sto vozio pijan bajs pa mogu da se druze sad.