Filing unutra je meni fenomenalan.
Malo je problem sto ja ne mogu da stanem, to jest, ne mogu da ubacim u prvu i drugu, a desnom rukom dodirujem desno sediste

Sent from my Sony
Xepoj87 napisao:Uff, super se vozi 156, dosta bolje od 147
Malo je problem sto ja ne mogu da stanem, to jest, ne mogu da ubacim u prvu i drugu, a desnom rukom dodirujem desno sediste
Sent from my Sony
I onda kupis golfaMilos napisao:147 GTA,a od tjuninga obrada na AutoDelta 3.7 , Ferrari 360 TB , Q2 , KW3 i ceo Unicorse izduv
156 ima manje mesta i od 147Kuzmanovic napisao:Xepoj87 napisao:Uff, super se vozi 156, dosta bolje od 147
Sent from my Sony
Ja sam odusevljen 156icom, ali jos nisam imao prilike da provozam 147 pa zato ne bih znao sta bi uzeo u ta dva.
Generalno 156 ima manje mesta u odnosu na konkurenciju, Mazda 6 ima dosta vise mesta pogotovo na zadnjem sedistu. Ali filing kod Alfe je poseban, doduse za vozaca, suvozacu je dosadno jer su svi satici okrenuti prema vozacu pa mu jedino ostaje da gleda kroz prozor.
Sent from my Tesla TTL7 using Tapatalk
Jebiga odraslo se.Risto napisao:I onda kupis golfaMilos napisao:147 GTA,a od tjuninga obrada na AutoDelta 3.7 , Ferrari 360 TB , Q2 , KW3 i ceo Unicorse izduv
Zezam se maloMilos napisao:Jebiga odraslo se.Risto napisao:I onda kupis golfaMilos napisao:147 GTA,a od tjuninga obrada na AutoDelta 3.7 , Ferrari 360 TB , Q2 , KW3 i ceo Unicorse izduv