Mobilne telekomunikacije
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Re: Mobilne telekomunikacije
Kakav sad zvuk u slušalicama, kad su se oba prebacila na BT, tj. 99% zvuk zavisi od same slušalice. Onaj 1% ostavljam da neko može u softveru da zezne.
Nije to 1%, nego moze da varira 20-30% kvalitet zvuka preko bt-a, zavisno od uredjaja.
Iskreno, Note 9 je 100e jeftiniji od Mate 20 pro, a nema nikakvih mana, ne vidim zasto bi neko rizikovao sa M20p, ako vec znamo da postoji defekt.
Dodatno, imas olovcicu, sto je unikatan feature.
Iskreno, Note 9 je 100e jeftiniji od Mate 20 pro, a nema nikakvih mana, ne vidim zasto bi neko rizikovao sa M20p, ako vec znamo da postoji defekt.
Dodatno, imas olovcicu, sto je unikatan feature.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Meni je strasno da su cene toliko otisle u nebo i da su ljudi spremni da iskesiraju soma+ eura za bilo koji telefon...
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Bilo je toga i ranije, samo sto se znao red. Sada svaka susa ode i uzme telefon na rate. Koliko ih samo nosa telefone sa razbijenim ekranima, posto finu ratu placaju za uredjaj.
Sent from my P10 Lite using Tapatalk
Sent from my P10 Lite using Tapatalk
Koliko traje baterija u olovčici?
Nekada su toliko kostali pozlaceni telefoni 
Ali opet, to je sada vecini ljudi 50% dana, bukvalno se ne skidaju sa telefona.
I takodje, automobili su jos vece bacanje para, rupa bez dna
Heinz, moze oko 30 minuta bez vracanja u telefon.
Kazu da se super kondenzator u olovcici za 40s napuni da moze da se koristi 30 minuta.

Ali opet, to je sada vecini ljudi 50% dana, bukvalno se ne skidaju sa telefona.
I takodje, automobili su jos vece bacanje para, rupa bez dna

Heinz, moze oko 30 minuta bez vracanja u telefon.
Kazu da se super kondenzator u olovcici za 40s napuni da moze da se koristi 30 minuta.
Baterija nije bolja, brze se puni to se slazem.Vladapetr napisao: 03 Dec 2018, 21:27 Bolja je baterija i brže se puni, bolja je kamera. Ima dual sim, što je npr meni neophodno, ima otisak prsta ispod ekrana. Sve ostale stvari koje si naveo kao prednosti, meni su nebitne.
Dual sim je ok argument za nekoga ko koristi, slazem se.
Otisak ispod ekrana po meni nikako nije prednost, verujem da je dosta sporiji u odnosu na regularan senzor kao na m10pro, a cak sam negde procitao da se ljudima urezao u oled-u taj deo ekrana koji stalno osvetljava gde da se stavi prst.
Sve u svemu velika igranka zbog problema s ekranima, na benchu bukvalno nijedan korisnik nema ispravan ekran a ima ih bar 10 tamo.
Garancija mi nije argument jer moje vreme i zivce nece sigurno platiti ni operater ni servis a ni proizvodjac.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
GSM arena ima test baterija kojem jedino verujem. Tu je baterija na M20Pro bolja nego na Xs, a kad postavim moje preferencije korišćenja - onda je osetno bolja.
Meni treba otisak prsta napred, jer na stalku za bežično punjenje u kolima, ne mogu da dohvatim senzor koji je nazad.
Meni treba otisak prsta napred, jer na stalku za bežično punjenje u kolima, ne mogu da dohvatim senzor koji je nazad.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Dobro je barem da menjaju ceo telefon, ako nista drugo, ispali su korektni, Samsung na S7e nije priznavao masovni problem, negonsu u garanciji menjali ekran, a to nikako nije isto.
Na stalku u kolima i ne treba da koristis telefon, ako cemo realno
Na stalku u kolima i ne treba da koristis telefon, ako cemo realno

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Uključi prepoznavanje lica, tako otključavam kada mi je telefon na magnetnom nosaču u kolima.Vladapetr napisao:
Sent from my Mate10 Lite using Tapatalk
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Ne radi mi prepoznavanje lica kako treba, jer je stalak malo ukoso i telefon gleda pored mene.

Upravo si me podsetio jedne od stvari koja me izluđuje na Samsung UI-u, na Huawei-evom EMUI nisam imao taj problem.
Stigne poruka na Viber, nebitna pa je ne otvaram. Stigne sledeća, telefon se oglasi da je stigla nova ali se na lock ekranu i dalje kao notifikacija vidi ona prva. Tada moram da otključam telefon pa vidim drugu poruku.
Jbg, mnogo toga ne treba pa se mora. Zato je radar za iznenadna kočenja obavezan komad opreme za sledeći autoXepoj87 napisao: Na stalku u kolima i ne treba da koristis telefon, ako cemo realno![]()

Upravo si me podsetio jedne od stvari koja me izluđuje na Samsung UI-u, na Huawei-evom EMUI nisam imao taj problem.
Stigne poruka na Viber, nebitna pa je ne otvaram. Stigne sledeća, telefon se oglasi da je stigla nova ali se na lock ekranu i dalje kao notifikacija vidi ona prva. Tada moram da otključam telefon pa vidim drugu poruku.
There are 10 kinds of people in the world:
Yandex ce praviti (prodavati) telefone

Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока

Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
Taj citac otiska na ekranu je jedna od boljih stvari na telefonima u poslednjih nekoliko godina.
Neprirodno mi je pozadi da stavljam prst, a realno, bazel je danas suvisan.
Ovo da moram da buljim u telefon da bih ga otkljucao, probao i neka hvala.
Neprirodno mi je pozadi da stavljam prst, a realno, bazel je danas suvisan.
Ovo da moram da buljim u telefon da bih ga otkljucao, probao i neka hvala.
- sasa lbg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
- Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
- Kontakt:
Citac napred je bolji tu nema diskusije ali nauci se covek i na onaj pozadi brze od ocekivanog.
Meni je iphon ima napred a android pozadi i koriskim ih bez greske a nisam to ocekivao.
Послато са Mi A2 уз помоћ Тапатока
Meni je iphon ima napred a android pozadi i koriskim ih bez greske a nisam to ocekivao.
Послато са Mi A2 уз помоћ Тапатока
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Meni je otisak prsta napred, na srednjem tasteru, koji koristim i za sve ostale radnje (isključio sam navi tastere). Urniše se svakodnevno i još uvek radi u više nego zadovoljavajućem procentu uspešnosti.
Da je pozadi, teško da bih ga koristio, bez obzira što je u pitanju samo navika.
TapaT
Da je pozadi, teško da bih ga koristio, bez obzira što je u pitanju samo navika.
TapaT