Dobrodošli!
Re: Dobrodošli!
velkam...
Pozdrav svima
Do foruma sam došao preko googla, guglao sam gde naći dobru perionicu
Kod mene u garaži Mercedes Benz W210 restajling 2000god. E200 (što bi rekao naš narod buljava ili okata)

Do foruma sam došao preko googla, guglao sam gde naći dobru perionicu

Kod mene u garaži Mercedes Benz W210 restajling 2000god. E200 (što bi rekao naš narod buljava ili okata)

Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Dobrodosao na bord!

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Dobrodošao. Drago nam je da si se registrovao. Prijatan boravak na forumu. Za sva pitanja slobodno kontaktiraj nekog iz tima moderatora.
Sent from my HTC using Tapatalk
Sent from my HTC using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Mogu da ti kazem da si VEOMA savetodavan na forumu i konstruktivan!MAD MAX napisao:Pozdrav svima. Pa evo prijavio sam se i ja.

@Noob Lepo, znaci ima nas i na google-u.

Evo pozdrav i od mene kao dvestotog jubilarnog clana (jel dobijam neku nagradu?
). Na onaj drugi forum sam se registrovao negde u decembru, kada mi je trebalo par saveta oko kupovine automobila, medjutim zbog nedostatka vremena (koje je uglavnom odlazilo na citanje kilometarskih ali jako zanimljivih tema) nisam bio aktivan u postovima, a kasnije se desilo to sto se desilo i bas sam se bio smorio kada sam video da tamo vise ne dolaze oni likovi u cijim sam postovima stvarno uzivao citajuci ih, tako da sam maltene i prestao da odlazim na gore pomenuti forum. I onda slucajno preko gugla (da, ima vas vec tamo) naidjem na neke poznate nickove na ovom forumu i bas sam se oraspolozio kad sam skontao o cemu se radi. Inace koliko sam postova procitao na proslom forumu imam osecaj kao da uzivo poznajem pola ljudi ovde
Tamo mi je nick bio Uroš, iako to nikom nista ne znaci posto sam imao svega 5-6 postova, ali ajde da napisem.
Uglavnom, zelim ekipi mnogo uspeha na ovoj novoj adresi i puno prvih rezultata na najpopularnijem web pretrazivacu!

Tamo mi je nick bio Uroš, iako to nikom nista ne znaci posto sam imao svega 5-6 postova, ali ajde da napisem.
Uglavnom, zelim ekipi mnogo uspeha na ovoj novoj adresi i puno prvih rezultata na najpopularnijem web pretrazivacu!

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Dobrodosao! 

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Hvala Nuki na lepim rečima. Dobrodošao na forum Garaža.
Budi slobodan da budeš aktivniji u diskusijama, koliko ti vreme dozvoljava. Nadam se da ćeš naći vremena i da nam se pridružiš na nekom okupljanju.
Budi slobodan da budeš aktivniji u diskusijama, koliko ti vreme dozvoljava. Nadam se da ćeš naći vremena i da nam se pridružiš na nekom okupljanju.
Posetite www.garaza.rs !
Hvala svima na dobrodošlici 

Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
Pozdrav svima, potpuno nov ovde, msm da sam negde na hcs-u naleteo na spiku o ovome i eto me... Bas lepo sto se uvecava broj auto foruma na domacem netu kao i drugara sa ovim interesovanjima 

Pozdrav svima, dosao sam na preporuku mog prijatelja Rakhila. Zelim svima ugodan vikend. 

Honda Undetected Garage
https://www.facebook.com/profile.php?id ... &ref=br_tf
https://www.facebook.com/profile.php?id ... &ref=br_tf
Pozdrav i od ex Cordobera. Evo puna 2 meseca je trebalo da se nakanim da se registrujem. E onda sam poceo da kriziram za druzenjima sa vama
I evo me. Radujem se sto cemo se opet vidjati
Pozdrav.