Kladionica

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Re: Kladionica

Post od Texonja »

Ja sam igrao veceras posed lopte na Marsej. Hendikep je +3.5 u Mozzartu, kvota @1.85
To je inace bet iz danasnjeg specijala, pa ako neko hoce da isprati da zna gde da gleda. Sifra igre je "PLDUH1" :)
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
bane valjevo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
Garaža: Hyundai Getz 1.3b

Post od bane valjevo »

Mrtvi Bajern...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Korisnikov avatar
Milos_kg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm

Post od Milos_kg »

Kakve bezveze utakmice sa po jednim golom u poslednjim minutima :nonono:

Bazel me je iznenadio, bukvalno su mogli da napune mrezu Bajerna :bravo:
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:

Post od Texonja »

Moj hendikep na posed lopte prosao toliko lagano da je Marsej imao ubedljivo vise posed i bez hendikepa. Obozavam specijale!
(eto, pohvalio sam se kad vec niko nije ispratio bet) :)
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
bane valjevo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
Garaža: Hyundai Getz 1.3b

Post od bane valjevo »

Texonja, svaka cast... :)

Inace, RTS je opet izabrao koju ce utakmicu da prenosi... K'o prstom u... :glavomuzid:

PS Ja ni na Pes-u nikada nisam video Velodrom ispunjen, a kamoli na utakmici... Jbte...

PS2 Koliko je samo Stojanovic veceras gresio u prenosu... :glavomuzid:
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

meni je zao sto basel nije realizovao vise sansi, onako se igra fudbal a rts i nihov izbor ne bih komentarisao.

inace, velodrom je bio pun, imaju ogranicen kapacitet zbog renoviranja stadiona
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:

Post od Texonja »

A jbg, ja prvi ne podnosim amaterizam RTS-a, ali realno da li je iko pre pocetka pomislio da prenosi jedan Bazel (bez obzira sto gostuje Bayern), umesto Marseja i Intera? Tako je kako je... Uvek prenose utakmicu koja na papiru ima jace ekipe. Ne samo RTS, nego 90% televizija u svetu. (ne racunam one ciji timovi igraju, tj naravno da ce Nemci i Svajcarci prenositi Basel i Bayern)
Korisnikov avatar
Milos_kg
Reactions:

Post od Milos_kg »

Vec je neko postovao na VG.
Seat nagradna igra. Trenutno je u toku nokaut faza Lige Evrope.
Prva nagrada Seat Leon, ali mozete u svakom trenutku naruciti neke od Seat pokloncica (seat kacket, solja, termos, majica, probna voznja, sat...) u zavisnosti od toga da li imate dovoljan broj poena za isti poklon.
Nema tipovanja 1-x-2, vec postavljate broj golova za obe ekipe, pa ako recimo postavite 2:1, a dodje 4:1, broj ulozenih poena na tu utakmicu se mnozi sa x2, a ako dodje bas 2:1, tj pogodite tacan rezultat, broj ulozenih se mnozi sa x4.

Trenutno imam 2800poena (na slici pise 2400, ali sam juce ulozio 200 na M.City i dobio jos 200), mada mi na rang listi pise da sam 124. sa 1600poena, ali ce sve obracunati po zavrsetku ovog kola nokaut faze. Po kolu pogodim 3-4 tacna rezultata, 5-6 konacnih ishoda i 3-5 omanem.

Prvi na listi vodi sa 5200poena, sto znaci da nije nedostizno...
Nista vas ne kosta da probate, bar izvucite Seat sat ako mozete...

Slika

Evo mali tutorial, mada nije nista komplikovano:

Slika

Klikom na Pogodi rezultat, otvara vam se ovako nesto:

Slika

Srecno! :doubleup:

EDIT: Na startu dobijate 500poena. Mozete da podelite na par utakmica ili da sve stavite na jednu, pa da bar duplirate. Posle 3 odigrana kola, dobijate 1000poena bonus.
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Post od stefanan »

do kad traje ?
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Dok Tex ne osvoji.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
Milos_kg
Reactions:

Post od Milos_kg »

:rofl:

Pa do kraja ovogodisnje Lige Evrope. Posto je sad 1/16, imas ovo i jos 4 kola.
Poslednja izmena od Milos_kg u 23 Feb 2012, 17:57, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:

Post od Texonja »

Registrovao sam se :)
Samo je igra takva da puno zavisi od srece i jedne do dve utakmice. Ispada da je najbolje igrati rez 0:0 i 1:1 jer su velike sanse da neka od ekipa postigne nijedan ili samo jedan gol.
Korisnikov avatar
Milos_kg
Reactions:

Post od Milos_kg »

Kako ste prosli sa Ligom Evrope i Seat nagradnom igrom?

U ovom kolu sam uspeo da osvojim 1400 poena, tako da sad ukupno imam 3800. Da mi je prosao Man. Utd na koji sam ulozio 400poena, imao bih 4600 (a da je ostalo 1:0 i 5500 :) ) :besan:

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:

Post od Texonja »

Ja nisam shvatio pravila. Procitao sam i skontao da tipujes npr rezultat 1:1 i ako utakmica zavrsi recimo 2:1 , ti dobijas duplo bodova jer si pogodio broj golova gostujuce ekipe (a da si pogodio i domace imao bi 4x ulozeno).
Medjutim, ispostavilo se da umesto toga treba da se pogodi KOJI ce biti ishod, a ne KOLIKO golova ce dati ekipa. I u prvom i u drugom slucaju je skroz glupa igra, jer prakticno treba da gadjas samo najmanje kvote. Na favorita imas recimo @1.20 , ti igras da ce pobediti 1:0 , 2:0 , nebitno... i ako pobede mnozi ti se ulog sa 2, tj kao da si pogodio kvotu @2.00 , a ne @1.20 ... Skroz bezvezno. Kao Boldrik da im je sastavljao pravila.

U principu, sada je kasno da pocinjem ponovo na tudje ime, tako da nista... Igramo se kad pocne Mozzart takmicenje, ako ga bude ove sezone.
Korisnikov avatar
Milos_kg
Reactions:

Post od Milos_kg »

A, jbg :x

Ulagati na sigurnu utakmicu je dobro tek kad se ostvari dobar broj poena. Ako svih 500 stavis na pobedu domacina, a ne pogodis tacan rezultat, imaces 1000. Neko sa pocetnih 500 poena moze da napravi 1500, pa i vise, i u startu je u prednosti.

Tex odustao od takmicenja, mozda imama sanse za Leona :mrgreen:
Odgovori