Biseri iz oglasa

Vicevi, smešne slike i situacije
Odgovori
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Re: Biseri iz oglasa

Post od Uroš S. »

Slika

Razne kombinacije.
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Nije auto. Mozda nije i smesno, ali mene je nasmejalo na ovu vrucinu:

Obezbedite se na vreme

Najbolji deo je:

Kod: Obeleži sve

Trebaju vam kompletne pogrebne usluge?

Nema potrebe da tražite dalje, vaše je samo da nas pozovete, a sve ostalo je naša briga. 
MIslim, nije ni sa'rana jeftina u danasnje vreme, prodavati takve usluge, sa tim da ponuda vazi do 20.12.2012.
Isplativo ako imate u planu takav" hepening" do kraja godine... :pop:
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Ahahahah koji lik :rofl:

http://www.polovniautomobili.com/oglas2 ... ng_td_ful/

Omega u dosta dobrom stanju , motor odlican , utegnuta na trapu , mali potrosac . Full oprema .

OBAVEZNO PROCITATI : Cena omege je 2200e FIKSNO za kes , zamena je moguca ISKLJUCIVO i JEDINO za jeftinije vozilo ili motor REALNE trzisne vrednosti od 1500e i minimalnu doplatu od 1500e . Svaki drugi vid zamene me NE ZANIMA !

MOLIM VAS , NE NUDITE MI SULUDO I BEZRAZLOZNO PRECENJENA VOZILA , ( narocito bih zamolio ponosne vlasnike VW asortimana s kraja osamdesetih i pocetka devedesetih da budu razumni I da mi ne mantraju ko hipnotisani GOLF JE GOLF , pa u tom smislu trojka 92go za njih vredi 2800e ) , JER ZAISTA NISAM CURAN I DOBRO SAM UPUCEN U REALNE PRODAJNE CENE SVIH VOZILA NA TRZISTU , A TAKODJE MI NEMOJTE NUDITI MANJE NEGO STO TRAZIM JER JEDNOSTAVNO NECE IMATI APSOLUTNO NIKAKVOG EFEKTA VEC SAMO NEPRIJATNOSTI , CENA JE KAO STO LEPO PISE NA SRPSKOM JEZIKU - FIKSNA ! I na kraju , samoproklamovani i nicim izazvani " OZBILJNI KUPCI " koji nemaju kredita ni lica ni novca vec samo svoje prstice i visak besplatnih poruka i internet sati , da me u sirokom luku zaobidju jer nemam zivaca ni za sebe a kamoli za neostvarene frustracije " ozbiljnih kupaca" koji DOLAZE ODMAH ako im dam upola cene za novac koji ionako nemaju , pa onda isceznu u vidu plavicaste izmaglice .

Moze SMS od 00 do 24 h za ponude vezano za zamenu , za kes samo poziv .

Posedujem jos vozila koja mozete videti u rubrici " OSTALI OGLASI OGLASIVACA " u vertikalnom stupcu sa leve strane oglase ili na linku " POGLEDAJ KOMPLETNU PONUDU " koji se nalazi odmah ispod glavne slike , odnosno povise brojeva telefona .
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

Uh ovaj je dusu dao da ga neko maltretira telefonom. :rofl:
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Vidi ovaj BMW stoprodaje, uopste ne izgleda lose :doubleup:

http://www.polovniautomobili.com/oglas2 ... stauriran/

Slika
Slika
Slika
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

Ma ko je on da proziva VW i golfa trojku sa pocetka devedesetih??? :rofl:
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
steva_anya
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011

Post od steva_anya »

Day Walker napisao:Vidi ovaj BMW stoprodaje, uopste ne izgleda lose :doubleup:

http://www.polovniautomobili.com/oglas2 ... stauriran/
Bekrija izgleda odlicno!
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

Dobar je, a opis copy/paste. :kezo:
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
elMaestro
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:07
Garaža: C2

Post od elMaestro »

I ovaj audi mu lepo izgleda http://www.polovniautomobili.com/oglas2 ... attro_ful/
I plus je jedan od retkih sa motorom slične zapremine, a da je registrovan. Trećin aod ove cene je registracija (legalna).
Имам једно потпитање...
Stjepa
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:36
Kontakt:

Post od Stjepa »

Za bwm je napisao:
U proteklih mesec dana u sredjivanje mehanike auta ulozeno blizu 500e . Farbanje i zastita takodje oko 500e . Auto ce , uz minimalna ulaganja u sitnice biti bukvalno kao iz fabrike .
A auto se prodaje za 800e + se radi o klasicnom trgovcu automobilima. => Jel se ovde samo meni ne uklapa matematika u zaradu? ;)
Koliko vidim nema ni jednu sliku enterijera. Da nisu to te sitnice pa da bude kao u fabrickom stanju? :zbunjen:

Za A8 je naveo:
CD/MP3 sa navigacijom
Audio uredjaj je klasicni aftermarket. Sta vise Grujic ima isti model (JVC sa USB portom, ne znam tacnu oznaku) u svom bmw-u i nikad do sada nije pomenuo da ima navigaciju u audio uredjaju. :)
Ako je pak lapsus pa je hteo reci da je auto opremljen fabrickim GPS sistemom i tu su mu kratke noge. A8 D2 sa fabrickim GPS sistemom ima prijemnik na sredini vrata gepeka. Prijemnik je karakteristican jer je cetvrtas i visok ~1-1.5cm. Znaci ne da nije mogao biti zamaskiran folijom koja imitira karbon... A cd sarzer za ocitavanje mapa za GPS se nalazi u gepeku sa leve strane - nije slikano. => Nikakav dokaz da poseduje navigaciju.
Edit: u opisu stoji da doticni poseduje ASR i ESP. Prekidaci za iste se nalaze na centralnoj konzoli desno od prekidaca za sva 4 migavca. A ovaj na tom mestu nema prekidace. Ima kako da nazovem, opcione maskere na mestima gde su predvidjeni prekidaci za vise pakete.
+nasloni za ruke su mu presvuceni tkaninom - modeli iz nizih nivoa opreme, dok susedista kozna => jedno s' drugim fabricki nije islo 100%

Sam trgovac mi je od ranije poznat sa oglasa. Secam se samo BMW 8ice koja je hitno na prodaju u naredna 24h po nekoj smesnoj ceni. I tako bombasticni opisi. Kao i karakteristicne slike automobila na livadi u blizini Dacia salona/servisa.
Korisnikov avatar
elMaestro
Reactions:

Post od elMaestro »

@Stjepa, i meni je poznat po tim "hitnim" oglasima. Pre je imao A4 kojoj za cenu piše "diktira je kupac", pa je sutradan stavio "jednodnevnu" cenu od 2k i nešto, a sledeći dan oko 3600. A ni ja iskreno nikad neću razumeti te nazovi trgovce. U oglasu za BMW-a on kaže da je uloženo preko 1k evra, a na prodaju za 800. Omega 2200e, a za te pare može da se nađe 10 godina starija Omega.
Inače, za A8 kaže da je ubačen enterijer iz S8, verovatno jer je originalni bio klot.
Имам једно потпитање...
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Stjepa napisao: Audio uredjaj je klasicni aftermarket. Sta vise Grujic ima isti model (JVC sa USB portom, ne znam tacnu oznaku) u svom bmw-u i nikad do sada nije pomenuo da ima navigaciju u audio uredjaju. :)
Neke tajne cuvam samo za sebe :mrgreen:
Korisnikov avatar
cozmo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:50
Garaža: Peugeot 307 1.6 HDI

Post od cozmo »

Jel bio ovaj biser:

Slika

:ludilo: :klanjamse: :ludilo: :srbin:
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Korisnikov avatar
elMaestro
Reactions:

Post od elMaestro »

Slika
"enterier CANTARA" :srbin:
Имам једно потпитање...
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

http://www.polovniautomobili.com/oglas2 ... is_cabrio/

...obratite paznju na stvarcice u enterijeru...
Odgovori