Pa sigurno da troši bar 20L gradske vožnje i kad na to dodaš registraciju od 200k, retko ko to može da isprati. Najveću manu vidim to što nema ovaj fensi volan iz r8, a kolko znam to je bila greška porsche-a i bilo je uzmi ili ostavi jer nisu umeli(ili nije moglo) da naknadno instaliraju ovaj volan. I teško će ga sad prodati za ove pare, 20k je realna cifra.
ftj napisao:Pa sigurno da troši bar 20L gradske vožnje i kad na to dodaš registraciju od 200k, retko ko to može da isprati. Najveću manu vidim to što nema ovaj fensi volan iz r8, a kolko znam to je bila greška porsche-a i bilo je uzmi ili ostavi jer nisu umeli(ili nije moglo) da naknadno instaliraju ovaj volan. I teško će ga sad prodati za ove pare, 20k je realna cifra.
Jbg ne moze tako da se gleda, vredi rs4 sigurno po kataloskoj ceni 30.000. A sad kakvo je trziste to je drugo. Ja da imam toliko para za drugi auto uzeo bih ga bez razmisljanja
A nov sigurno nije bio ispod 80.000e
Kakva glupost... Da imam taj novac, i kada bih kupovao nesto ovakvo, uvek bih doplatio jos 5k evra za potpuno nov auto. Da je 35k, pa da potegnem novcanik
@Kuzmanovic, nudio mu ja zamenu, tada je hteo kljuc za kljuc za Mitsubishija Ja mu ponudio iz sprdnje, nisam u mogucnosti da mi ovo bude porodicni auto.