Uh... Oba puta sam došao sa par kg više... toliko o hrani.
Hrana je u oba hotela bila na bazi švedskog stola, bogato, prebogato... za mesoždere, za vegetarijance, za dijabetičare, za ove, za one. Uvek milion vrsta voća, povrća, mesa, priloga, soseva, preliva, pahuljica, peciva, kolača, torti, sladoleda... Ne stigne čovek sve da pogleda, a ne da proba za deset dana. Sve uredno dekoroisano i konstantno dopunjeno bez obzira na frekvenciju gostiju. Stranci su svakodnevno fotografisali hranu u restoranu, jedno se Jasmini ne sviđa.
Ono što stoji vezano za oba hotela jeste na momente slabiji Internet. U Kasandri sam bio na prvom spratu i hvatao sam signal sa recepcije, u Paliniju se nešto dosta plaćalo, nisam uzimao. Ležaljke na plaži se plaćaju, na bazenima ne.
Hoteli su vrhunski, stvarno ne znam kakve kriterijume imaju ljudi kojima to nije dovoljno (za te pare).
Što se mene tiče, da bi znao koliko mi možeš verovati - nisam razmažen i da mi baš sve smeta, ali nisam ni ovca. Uvek sam zajeban kada su neke stvari u pitanju, naročito kada ih debelo platim. Veruj mi, požalio bih se odmah da mi nešto nije bilo po volji u ovim hotelima. Čoveče, pa auto mi je bio ispod nadstrešnice od trske, ne na suncu.