Navijački kutak - fudbal, košarka...
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Re: Navijački kutak - fudbal, košarka...
Ne treba da mu polomi nogu da bi bio faul - Nastic je bio smotan i udario ga je u trku u butinu dovoljno da izgubi ravnotezu i padne. Skolski penal.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Po meni, Voša ne ume da igra kad je favorit, a juče to jeste bila. Nikolić je odličan trener kad treba da igra protiv "jačih", zato su izbacili Bursu, dobijali nas i groblje redovno, ali čim treba da napadne odigra loše. Šerif, slabije ekipe JSL-a, stalno rasipaju bodove.
Zato mu i želim da pređe u Partizan jer je neuspeh zagarantovan.
Zato mu i želim da pređe u Partizan jer je neuspeh zagarantovan.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
@Delija
Uopste se ne radi o penalu, on je najmanje sporan. Ako si gledao utakmicu, jasno ti je da ekipa nema nikakve sanse kada joj se od prvog minuta onako kriminalno jebe keva. Nema sta nije svirao, a pomocnici nisu mahali. Ubijate konstantno i dobro je da su i izdrzali da ga ne nabodu na sred terena...
@Gagi, sta sam pogrdno napisao? Cigani? Pa vi sami sebe zovete tako. Izvinjavam se ako sam te uvredio!
Uopste se ne radi o penalu, on je najmanje sporan. Ako si gledao utakmicu, jasno ti je da ekipa nema nikakve sanse kada joj se od prvog minuta onako kriminalno jebe keva. Nema sta nije svirao, a pomocnici nisu mahali. Ubijate konstantno i dobro je da su i izdrzali da ga ne nabodu na sred terena...
@Gagi, sta sam pogrdno napisao? Cigani? Pa vi sami sebe zovete tako. Izvinjavam se ako sam te uvredio!
- Delija
- Kontakt:
Nazalost gledao
A mozda da i ti ipak pogledas snimak? Ja stvarno nisam video to sto pricas.
Na tribinama su "velike i oci i usi" - znam to iz ne malog iskustva

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Ma Vojvodina je sama kriva za poraz, drugi gol su primili ko amateri...
Nego, mene zanima sto je KKCZBGDTELEKOM sa tolikim budzetom vec dva kola pre kraja EL, izgubila sve sanse za prolazak dalje!?
Nego, mene zanima sto je KKCZBGDTELEKOM sa tolikim budzetom vec dva kola pre kraja EL, izgubila sve sanse za prolazak dalje!?

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Neiskustvo.
Iako navijam za Zvezdu, nisam ni ovoliko ocekivao. Odnosno, svako se potajno nada, ali su igrali korektno i gubili u finisu. Nije to nesreca (osim nesrecne sudbine sa odabirom trenera) ili tako neke gluposti, jednostavno su ostali bolji, ali su se bar drzali i nosili sa dosta vecim timovima. Svaka se skola placa...
Iako navijam za Zvezdu, nisam ni ovoliko ocekivao. Odnosno, svako se potajno nada, ali su igrali korektno i gubili u finisu. Nije to nesreca (osim nesrecne sudbine sa odabirom trenera) ili tako neke gluposti, jednostavno su ostali bolji, ali su se bar drzali i nosili sa dosta vecim timovima. Svaka se skola placa...
Vulicevic kod drugog gola pusta Mijailovica kao u pionirimaaleksa napisao:Ma Vojvodina je sama kriva za poraz, drugi gol su primili ko amateri...

Sto se tice basketa, iskreno sa onakvim timom koji ima KKCZBGDTELEKOM jeste iznenadjenje da su tako rano otpali. Ipak je to ekipa sa iskusnim igracima od kojih su mnogi igrali EL, ali ocito da klub jos nije stasao za neki bitniji napredak.
Videcemo vas, mi se nismo obrukali nijednu utakmicu.
Nije valjda da vas prigradski klub uporedjujete sa Partizanom!? 

- Delija
- Kontakt:
Fali nam trener inace ne bi gubili na takav glup nacin.

Kad se sad nisam slogirao

Sa ovim timom koji ima trenutno Partizan, koji je najlosiji u zadnjih 5 godina, umetnost je dobiti bilo koju ekipu u EL, a ja ih bodrim redovno zato sto daju 120% svojih mogucnosti . Voleo bih da prodjemo dalje ma da su realno male sanse, a nece ni biti nikakav greh i da ne prodjemo .
@ Delija: Iskreno se nadam da Covic nece procitati tvoj post

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
U jeee mnogo vam je teska bila grupa 
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

Grupa je bila super, samo da Nanter nije dobio Barsu! 

- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Gledam Vojvodinu aktivno od kada znam za sebe. Na gostovanja sam poceo redovno da idem '94., pa sam se ovakvih stvari nagledao za dva zivota. Problem je sto vi vidite nepravdu samo kada igramo sa crnima, i obrnuto. Vi ste navikli da vam sudije navlace svaku tekmu. Nekada manje (suptilno), a nekada otvoreno i bez blama, kao juce, pa tesko realno sagledavate stvari. Pa mi smo juce dobili 7 zutih i jedan crveni karton, svirano nam je preko 30 faulova(!), a pri tom niko ne moze reci da smo igrali grubo, naprotiv. Cim je utakmica krenula, videlo se sta se sprema, a videlo se i po vasim igracima da su svesni da mogu da igraju bezobrazno i agresivno preko mere, a da im to nece biti sankcionisano. Bukvalno svaki mali kontakt, svaki duel gde izgubite loptu je ovaj magarac svirao. Pomocnici masu nepostojece aute, masu i oni za svaki kontakt. Onog vaseg primitivca Mijailovica nije ni opomenuo, a kamoli da mu da karton. Vasi bezobrazni preko svake mere, sto oni koji su gledali preko TV-a nisu mogli da primete. Non-stop unosenja u facu, psovanja, provociranja... Kaludjerovic (zbog kog smo bili kao sa igracem manje 85 minuta) povlaci malo za dres vaseg u kontri, sudija pusta prednost i na kraju akcije daje mu zuti. Nakon toga, neki vas krvnicki ulece nasem Vuletu kod kontre po desnoj strani, sudija opet pusta prednost, ali slucajno zaboravlja da bi kasnije mogao i njemu da da zuti. Skoro svaki kontakt kod nasih centarsuteva je automtski nas faul u napadu, da ne nabrajam dalje... Penal je najmanje bitan, iako mislim da bi ga retko ko u normalnoj ligi svirao, dok je sudija sebi pripremio odlican alibi zbog kriterijuma tokom cele utakmice. Ja sam jos u prvom poluvremenu svima oko mene rekao da ce svirati cim mu se ukaze prilika i tako je i bilo.Delija napisao:Nazalost gledao![]()
Naravno da treba da komentarisemo bar mi, jer Vojvodina nema medijsku masineriju koja ce dici prasinu i ukazati na nepravdu. Ista je situacija i sa drugim "malim" klubovima. Bg dvojac radi sta hoce, samo se u tome menjaju u zavisnosti od toga ko je jaci. Partizan hara vec neko vreme, te su s toga crvenima puna usta ne pravde, a radili su isto dok su bili u mogucnosti. Pamtimo mi i price nasih oceva, nista se promenilo nije. Morao si biti tri puta jaci kako bi pobedio sve nepravde. Da ne idemo tako daleko, secate se verovatno i finala 2011. kada su nas crni pokrali. I ko je odgovarao? Malo se digla prasina, dok krmak nije pozvao Batu i rekao mu da podvije rep. Isto tako nas je Zvezda pokrala u finalu '97., i nikom nista...Piros napisao:Sami su krivi za poraz, a sudjenje ne bih komentarisao, jer bolje da se bavimo igrom nego sudijskim nepravdama.
Poenta cele price je da nasem fudbalu nece biti ni pedalj bolje dok se ovakve stvari desavaju. Sve dok "veciti" budu igrali po nekoliko prijateljskih utakmica u sezoni, sve dok im sudije budu davale vetar u ledja, sve dok predsednik drzave izjavljuje kako se oni moraju smenjivati na mestu prvaka, sve dok za medije budu postojala samo dva kluba u ovoj zemlji...
E zato smo na samom dnu...
- Delija
- Kontakt:
Pola (ako ne i vise) tima Vojvodine je zbog psovanja i vredjanja sudije trebalo da leti sa terena, pocevsi sa Kaludjerom.
Škuletić treba da bude (i jeste!) drvoseca, a ne fudbaler. Mijailovic moze da mu pravi drustvo.
Škuletić treba da bude (i jeste!) drvoseca, a ne fudbaler. Mijailovic moze da mu pravi drustvo.