Xepoj87 napisao:To sada opet,sve zavisi,nisam poredio,ali znam da je Suzuki inace jeftin,medjutim,cesto se kod jeftinijih kola ispostavi da postoji razlog tome,kada se malo dublje udje u tematiku.
I to sto neki auto ima vise opreme,ne znaci da je i bolja oprema 
Ne govorim vezano za SX4,nego generalno.
Vidis po meni paket opreme koji sadrzi aut.klimu,greajanje sedista,multi.kozni volan,6x air bag,pametni kljuc,ESP,TC,EBD,4x podizaca stakla,zatamnjena stakla,maglenke,4WD i alu felne je dobro opremljen automobil,jos ako se to sve dobije po povoljnoj ceni...
Da li je navedena oprema dobrog kvaliteta,smatram da jeste. Slazem da izolacija kabine i pojedini materijali nisu odlicnog kvaliteta ali kada se pogleda koliko to sve kosta i sta sve nudi,mislim da je u crossover (SUV) segmentu odlicna kupovina. Model jeste izasao 2006.godine ali po meni jos uvek izgleda atraktivno i lepo. Ovaj paket opreme
http://www.suzuki-srbija.rs/CenovnikVoz ... ModelID=11 za 13.290e je odlican odnos ulozeno-dobijeno.
nikolino napisao:Kvalitet motora i menjaca, koliko sam uspeo da procitam po milion foruma poslednjih meseci, je dosta visok. Pisano je i o poredjenju kvaliteta oko 120 i nesto automobila, gde SX4 zauzima uvek neko od prvih 15 mesta.
nikolino napisao:da imam SX4, ne bih ga menjao dok ne napuni 10ak godina. Za razliku od drugih auta, koje je najlepse voziti prvih godina, SX4 je lepse voziti sto je stariji, jer ti nije zao da ga vozis po planincini

Ja ga vozim od prvog dana gde god stignem a na FG smo redovni gosti. Sa kojom lakocom savladava uspone po snegu i blatu je stvarno fantasticno. Voleo bih jos da obidjem Bajkerovu tazbinu,naravno zimi,to bi bio pravi izazov.
RobiNS napisao:Ja sam pre nego što sam kupio - slušao o tome kako je "tvrd" pa sam se posle prijatno iznenadio to je subjektivni osećaj... - naravno da ima puno udobnijih kola.
Pitanje je šta kome odgovara i šta mu je prioritet.
Što se tiče auta za žene naravno - za dečake plavi a za devojčice crveni auto
Vidi i bolje sto je tvrd,ne bi bilo dobro da je mekan.

Sto se tice podele na musko-zenske automobile,pa podjednako vidjam zene i muskarce za volanom SUV-a,sportske i poslovne limuzine.
Po meni je bitno pronaci automobil koji ti odgovara i u kome se lepo osecas a koji ce ti izmamiti osmeh na licu svaki put kada ga pogledas.
Ne bitno da li je to polovan automobil od 3000e ili nov od 30.000e.

Live TODAY as each breath is precious and will never come again.