VW Golf VII
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Re: VW Golf VII
To o cemu ti Heroj pricas su aktuelni trendovi, i to je upravo ono sto VW nije, sad se nose letnje cizme i dimije i jarke boje, ali dobre farmerke, neke ravne Najk patike i kosulja, Ray Ban Aviator ili Wayfarer, klasicna Omega, nikad ne izlaze iz mode, to je VW, moze dizajner da kaze sta hoce za ovo leto.
Hocu da ti kazem da ne bi trebalo da utice nesto sto neko kaze na tvoj licni ukus.
Ako ti se ne svidja VW dizajn i ako ti se ne svidja to sto ne menjaju dizajn,ne vidim zasto bi to sada taj klip promenio,sto dalje govori da je bespoentno.
Da se nesto ne menja i samo osvezava, vidimo i sami,ne vidim kako dobija vise na znacaju kada on to kaze.
Ako ti se ne svidja VW dizajn i ako ti se ne svidja to sto ne menjaju dizajn,ne vidim zasto bi to sada taj klip promenio,sto dalje govori da je bespoentno.
Da se nesto ne menja i samo osvezava, vidimo i sami,ne vidim kako dobija vise na znacaju kada on to kaze.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Nije taj klip tu da bi se tebi sad dopao golf, vec da objasni politiku VW dizajna. Itekako se menja, ali ne luta u dizajnu vec se tacno zna sta se ocekuje.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Xepoj87 napisao: Da se nesto ne menja i samo osvezava, vidimo i sami,ne vidim kako dobija vise na znacaju kada on to kaze.
- sasa lbg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
- Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
- Kontakt:
Da Duasn je u pravu...dizajn Golfa se menja iz generacije u gen i tu nema dileme!
Jedino sto se ne menja nikad ali bas nikad je karakteristican C stub i forma zakosenosti zadnjeg dela..upravo taj C stub je i najprepoznativljiji deo Golfa kroz generacije.
Druga stvar na kojoj istrajavaju je umerenost dizajna sto je ocigledno sigurna stvar za odrzanje nivoa prodaje pa kome se svidja ...svidja se!
Jedino sto se ne menja nikad ali bas nikad je karakteristican C stub i forma zakosenosti zadnjeg dela..upravo taj C stub je i najprepoznativljiji deo Golfa kroz generacije.
Druga stvar na kojoj istrajavaju je umerenost dizajna sto je ocigledno sigurna stvar za odrzanje nivoa prodaje pa kome se svidja ...svidja se!
Meni je svaki Golf rugoba i tu nema dileme 
Sto znaci - nijedan mi se ne svidja. Mislim dizajnerski.
A da je odlican auto, jeste.

Sto znaci - nijedan mi se ne svidja. Mislim dizajnerski.
A da je odlican auto, jeste.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Meni se svaki Golf svidja.
Jedino GOlf 6 nesto nisam primetio.
Jedino GOlf 6 nesto nisam primetio.
GTI & R.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Nisu mogli da nacrtaju felne nego stavili ove kao Audijeve...
Ovo su sa prethodnog golfa R pa se verovatno zato i pretpostavlja da je R u pitanju.

Ima li nekih podataka o motoru za R?
U Auto Bildu sam citao da ce novi GTI imati 220ks i bice 70kg laksi od aktuelnog.
U najavi je i trocilindricni dizel kao i top TDI od oko 200ks (to ce, pretpostavljam, biti GTD).
U Auto Bildu sam citao da ce novi GTI imati 220ks i bice 70kg laksi od aktuelnog.
U najavi je i trocilindricni dizel kao i top TDI od oko 200ks (to ce, pretpostavljam, biti GTD).
Ja sam ranije čitao da će gti imati bar 250 ks. Bilo bi lepo da R dobije 2.5 tfsi ali čisto sumnjam.
http://www.autobild.de/artikel/vw-golf- ... 23376.html
Sta znam...koliko sam shvatio, primarni cilj im je manja potrosnja
Sta znam...koliko sam shvatio, primarni cilj im je manja potrosnja

Ovo je poslednje sto sam procitao, izvor Autocar. Takodje sam negde procitao da R nece dobiti 2.5 TFSI, a za njegovu snagu nisam siguran, predpostavljam 300+.Power will reportedly be provided by a turbocharged 2.0-liter petrol engine that develops 260 hp (194 kW / 264 PS) - 52 hp (39 kW / 53 PS) more than today's model. This should enable the hatchback to accelerate from 0-100 km/h in less than seven seconds.

EDIT: A svakako cemo i na ovo morati da cekamo jos dugo, jer je GTI najavljen tek za kraj 2013.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Hm, podaci koje iznosi Auto Bild, posebno za nemacka vozila su uglavnom tacni 
Inace, iz ovog citata se ne vidi da li se prica o GTI ili R modelu a pored toga zadnja recenica je pomalo konfuzna jer vec sadasnji GTI ubrzava za manje od 7 sekundi.
Ja licno verujem da u auto industriji u buducnosti nece biti velikih povecanja snage za nove modele vec ce da se ide u pravcu downsizinga. VW fanovi treba da budu srecni da 2.0 ne ostane samo u R modelu a da GTI dobije neki nasvirani 1.8 ili cak 1.4 turbo.

Inace, iz ovog citata se ne vidi da li se prica o GTI ili R modelu a pored toga zadnja recenica je pomalo konfuzna jer vec sadasnji GTI ubrzava za manje od 7 sekundi.
Ja licno verujem da u auto industriji u buducnosti nece biti velikih povecanja snage za nove modele vec ce da se ide u pravcu downsizinga. VW fanovi treba da budu srecni da 2.0 ne ostane samo u R modelu a da GTI dobije neki nasvirani 1.8 ili cak 1.4 turbo.