Vanredna situacija - poplave 2014/2016
Re: Vanredna situacija - poplave 2014
Jos jednom da spomenem heroje iz 204. koji sad lete Gazelama i pomazu ugrozenima. Zadnji info koji imam je da su posledice ovog nesagledive.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Heroji su svi koji su na terenu.
A ne treba nam tvoj info iskreno da znamo da će biti jako jako jebeno...
A ne treba nam tvoj info iskreno da znamo da će biti jako jako jebeno...
Samo prenosim
Informacija iz prve ruke, od vodje smene elektricara u TE Nikola Telsa, potvrdjeno od strane policajca na licu mesta - voda je prodrla na minus 4, pokusavaju da obuzdaju. Informaciju sam cuo preko radio amatera koji su ukljuceni u celu akciju spasavanja.
Informacija iz prve ruke, od vodje smene elektricara u TE Nikola Telsa, potvrdjeno od strane policajca na licu mesta - voda je prodrla na minus 4, pokusavaju da obuzdaju. Informaciju sam cuo preko radio amatera koji su ukljuceni u celu akciju spasavanja.
Samo mala napomena svima koji kupuju hranu. Gledajte da bude što više konzerviranih stvari. Salame i majonezi će se pokvariti ako budu stojali na +15 stepeni.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

TENT ne sme da se ugasi...
Drugar iz Obrenovca stavio na fb, ne znam jel to treba jednom obavestiti ili vise ljudi da zove
Ljudi molim vas ako neko moze neka obavesti spasioce, policiju ili nadlezne organe da je ljudima u Kninskoj ulici u Rvatima hitno potrebna pomoc. Po tavanima su i cekaju evakuaciju, zovite 112 ili 1985 i prijavite! Hvala!
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Evo na Studiju B na stotine dobrovoljaca iz Bg ide gradskim autobusima u Obrenovac da izvlače ljude. Problem je što nema dovoljno čamaca.
Tapatalk with Desire 500
Tapatalk with Desire 500
Posetite www.garaza.rs !
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Ok, prevedi.blaugrana napisao:Samo prenosim
Brana u Medjuvršju, Morava

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Zauzeto stalno, nadam se da je neko javio, pre 10min je okacio status. Jbt gde ce i kad izvuci toliko ljudi odande.McGruja napisao:Zovi 112
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Svaka čast druže.Xepoj87 napisao:Barem neke dobre vesti, u pm.blaugrana napisao:Sad sam pricao sa drugarom iz Valjeva.
Kaze sve ok, grad opran, vracen u normalu.
Kolubara u svom koritu
Trojke, ja danas odneo oko 10 velikih Poli parizera, 5 majoneza, odneo 4 balona od 5l vode,paket toalet papira, od oko 50 rolni, bez organizacije, svratio do Tempa, i kupio.
Sutra cu da vidim da odnesem staru odecu, i obucu, sto mi ne treba trenutno, mada vecinu vec poklanjam nekim ljudima koje znam, pa nece biti mnogo, ali svaka pomoc im je dobrodosla, vecina ljudi nije iz kuce izasla sa vise od 1 torbe, a ima dosta onih sto su izasli samo sa stvarima na sebi.
Tapatalk with Desire 500
Posetite www.garaza.rs !
Isto znam koliko i TIOgi napisao:Ok, prevedi.blaugrana napisao:Samo prenosim
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Voda prodrla na -4 ???