Svetska zavera ili jedan sasvim običan dan...
Re: Svetska zavera ili jedan sasvim običan dan...
To je uvek najbolji lek.
sta god da je pisac hteo da kaze, ni ovde vozni park nije svemirski ( osim onih par civica ) vec prosecan...imamo par auta od par stotina i par auta od par desetina evra, ostalo je sve izmedju sto i nije neki luksuz... 

- kvcali
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:02
- Garaža: Omega B2 2.0
- Kontakt:
mnogo verujete svetskim lazovima i bankarima, ako se oni sruse, tacno je da ce nasa ekonomija pasti jer nece moci da izvozi ono sto ne proizvodimo dakle ne vidim kako bi to nas pogodilo, a ne bi vracali zelenaske kamate jer jel nebi imali kome jel te. uz to nafta bi bila 50 dinara po litru.
ako SAD svima rade o glavi, sto je cinjenica, sto se ja ne bi radovao njihovoj propasti ?
ako SAD svima rade o glavi, sto je cinjenica, sto se ja ne bi radovao njihovoj propasti ?

GS, GS/E, GSE, GTE, GSI, OPC # Irmscher, Mantzel, Steinmetz, Zender, Lexmaul, Mattig, Rieger, Kissling
http://www.opelteamserbia.com/forum
- kvcali
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:02
- Garaža: Omega B2 2.0
- Kontakt:
evo sta radi covek, ovo je recept za nas, jedino sto nas i madjare deli jedno 10-15 godina uredjenja drzave (zakoni, sudovi, procedure)
http://www.advance.hr/vijesti/orban-sok ... ki-sektor/
a mi skinuli gace i naguzili se crncugi, i jos se hvalimo
http://www.advance.hr/vijesti/orban-sok ... ki-sektor/
a mi skinuli gace i naguzili se crncugi, i jos se hvalimo

GS, GS/E, GSE, GTE, GSI, OPC # Irmscher, Mantzel, Steinmetz, Zender, Lexmaul, Mattig, Rieger, Kissling
http://www.opelteamserbia.com/forum
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Ne znam je li ovo neko već negde pominjao na forumu, ali neke stvari iz ovog članka prosto ne mogu da prihvatim/poverujem u njih, recimo da je Fiat na jednom relativno jeftinom i visokoserijskom automobilu kakav je Stilo (a kojeg vidiš gde god da pogledaš) izgubio preko 2 milijarde dolara i eto "ostao živ"... Ajde, za Bugati Vejrona kojeg godišnje naprave koliko - desetak-dvadeset komada to i ima logike (da nema profita), ali za Stila!?
http://www.b92.net/automobili/razno.php ... _id=759657
Opet "novinari" ili?
http://www.b92.net/automobili/razno.php ... _id=759657
Opet "novinari" ili?
Stilo je i uz takve gubitke spasio Fiat od propasti.
TT
TT
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Mislim da ga je pre spašavao Punto, a i raniji mali modeli pre njega.
Širim haos!
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Mislim da ga je najviše spasio 500 i Panda 2.
- Saša
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Kako može neko da ima takve gubitke na jednom rekao bih sasvim dobro prodavanom modelu, modelu koji sigurno nije napravljen "od nule" pa da su eto postojali toliko enormni troškovi da ih ni svi prodati primerci nisu uspeli pokriti? Stilo deli recimo motore sa mnogim drugim modelima (ili ih je nasledio iz ranijih), a tako je verovatno i sa mnogim ostalim delovima... I onda kažu gubitak 2.12 mil. evra... Čudno...
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Ovo kaže Wiki:
Ista priča kao i Bravo.The Stilo was ultimately a sales disappointment. An extensive advertising campaign using Formula 1 stars Michael Schumacher and Rubens Barrichello did little to aid the car's sales. In 2004, the 1242 cc engine was dropped in favour of the Punto's 1.4 L unit, increasing the car's power to 95 bhp (71 kW), again combined with the 6 speed gearbox. Also, the tail lights were altered and the Abarth version gained a manual gearbox instead of the Selespeed.
2hlRl3c17DE
Otkad je Cana izbacila pesmu,prodaja se popravila.
Otkad je Cana izbacila pesmu,prodaja se popravila.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Kakvu popularnost stila?
Vi gledate po tome koliko ih je na nasim ulicama. Zapitajte se zasto su toliko jeftini, i otkud to da ih u Srbiji ima mnogo, a na zapadu u tragovima?
Vi gledate po tome koliko ih je na nasim ulicama. Zapitajte se zasto su toliko jeftini, i otkud to da ih u Srbiji ima mnogo, a na zapadu u tragovima?
Daleke ne znem koje več godine vozio sam stila, koji je tek izašao, i več tada sam rekao, ovo se neče prodajati, ne mogu Italijani da pokušaju da naprave golfa...neka naprave Italijana i biče bolje nego da pokušavaju da naprave nemca. Sečam se toga dana ko da je bio juče....
- Saša
Stilo je jeftin sada kada je sve jeftino. Cene su nenormalno pale poslednjih 2-3 godine (ili su možda u stvari pale na normalan nivo?). Dobro se sećam perioda pre jedno 7-8 godina, za kukalih 3.500 evra u kešu nisam mogao bukvalno ništa sem Zastave ili neke (lošije) Suze da kupim (a da liči na nešto), a i to opet staro ko zna koliko i iz prošlog veka. Stilo (ni najlošiji) nisi mogao da nađeš tada za manje od 5-6 hiljada, a vidi sada cene polovnjaka...
Re: Одг: Svetska zavera ili jedan sasvim običan dan...
Tad je ta suza bila manje-vise stara kao stilo sada. dobro ne bas,al blizu 
sent using Tapatalk

sent using Tapatalk