Stilov naslednik, budzet oko 4000
Re: Stilov naslednik, budzet oko 4000
Pa kad na to dodam i savet druga koji radi u hit auto da zaobidjem 1.5dci...
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Taj 1.5dci sad i Mercedes ugrađuje u svoje automobile.
Nije svaki isti, to je poenta, a kod godišta koja ti gledaš nema potrebe da se opterecuješ sa tim.
A što se tiče hit auta, bolje da ne pričam svoja iskustva sa njima
Sent from my D5503 using Tapatalk
Nije svaki isti, to je poenta, a kod godišta koja ti gledaš nema potrebe da se opterecuješ sa tim.

- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Mozda su resili probleme sa 1.5dci od 2012 recimo, sta to njemu vredi za problematicnu seriju.
Послато са GT-N7100
Послато са GT-N7100
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Na ovom dci sto nema problem sa diznama okrece lezaj radilice tipa Megan 2. Tako cujem od drugara sto voza Renole. A i menjac kod onog 105ks zna da rikne, 6br valjda.
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Ako prodam auto, i izdvojim vecu sumu za sledeci, onda taj sledeci mora da bude upgrade u svakom pogledu u odnosu na prethodni (osecaj u voznji, performanse, kvalitet materijala/izrade), a ne bilo koji samo da bih promenio na odredjeno vreme.
Takodje, mora da bude nesto u cemu cu (vise) da uzivam, i nesto sto ce pridobiti moju paznju, i sto ce me terati da se osvrcenem i bacim pogled kad god mi se ukaze prilika.
Posle 1.9mjet i 120ks, slabiji autici (pomenuti u temi) nikako ne mogu da budu dobar uprade, i zato bi moj fokus bio na 2/3/4 modela koji ispunjavaju gore navedeno.
To je neka logika kojom sam se vodio pre godinu dana.
Nemoj da shvatis ovo kao pametovanje, verujem da si sve ovo i sam znao i da nije postojala potreba da ovo pisem, i da mislis da su novi modeli koji su se pojavili kao potencijalni za kupovinu odlican izbor za tebe.
Takodje, mora da bude nesto u cemu cu (vise) da uzivam, i nesto sto ce pridobiti moju paznju, i sto ce me terati da se osvrcenem i bacim pogled kad god mi se ukaze prilika.
Posle 1.9mjet i 120ks, slabiji autici (pomenuti u temi) nikako ne mogu da budu dobar uprade, i zato bi moj fokus bio na 2/3/4 modela koji ispunjavaju gore navedeno.
To je neka logika kojom sam se vodio pre godinu dana.
Nemoj da shvatis ovo kao pametovanje, verujem da si sve ovo i sam znao i da nije postojala potreba da ovo pisem, i da mislis da su novi modeli koji su se pojavili kao potencijalni za kupovinu odlican izbor za tebe.

1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
1.6 dcidragan napisao:Taj 1.5dci sad i Mercedes ugrađuje u svoje automobile.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Nisu baš za poređenje ćuner sa 260k km i relativno pristojan auto sa 142k km kome je dosta stvari promenjeno pre 6k km a vozila ga žena.
Kaže Švaba da cena nije fiksna.
Kaže Švaba da cena nije fiksna.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Preseci Stefane, pa da trazimo dobar e46. 
Sent from my Huawei P8 lite using Tapatalk

Sent from my Huawei P8 lite using Tapatalk
Ma da, evo nov je. Bez 4.5 nece proci da ga dotera (+ da mu ovaj spusti jedno 300e i da zaobidje eur1 problem), pa tek onda rega i sta je jos za zamenu. Realno ne vredi tih para nikako, ima onaj drugi M sport 318, izgleda 3x bolje i po opremi i po stanju od ovog s mobile.de.
A ima i limuzina za te pare ovde dobrih.
- LukaMaletin
- Pridružio se: 31 Maj 2015, 23:43
- Garaža: Renault Clio 1.5 dci 2015
Ma uzmes Forda Mondea , dizelasa , cudo kako im pada cena. Baci pogled na fordovom forumu kako su ih neki fino sredili. Bas fantazija 
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Zašto ne vredi? Što nema 21 zoll FelgeScuderia napisao:Ma da, evo nov je. Bez 4.5 nece proci da ga dotera (+ da mu ovaj spusti jedno 300e i da zaobidje eur1 problem), pa tek onda rega i sta je jos za zamenu. Realno ne vredi tih para nikako, ima onaj drugi M sport 318, izgleda 3x bolje i po opremi i po stanju od ovog s mobile.de.

Stanje auta deluje dobro. Odlična baza za sređivanje. Limo je jeftiniji ali ja sam kontao da on hoće kupe.
Šminka je nebitna stvar kod tako starog auta.
Ne mislim zbog sminke, nego ako mu da za 3800e to izadje na table uz troskove dovoza cenim izadje oko 5000e, sta znam, po meni je to malo previse za takav. Tj ne deluje mi vredno cimanja po DE. Po cemu je ovaj iz CH cuner? 
http://www.polovniautomobili.com/putnic ... -ci-msport

http://www.polovniautomobili.com/putnic ... -ci-msport
Ovaj nije... njemu je samo motor bzv. Imaš auto koji izgleda kao vrhunska sportska mašina a do 100 stiže za 10s 
Neka bira sam... ali neka uzme E46... priča o njemu otkad sam na forumu
Grande Punto 1.3 JTD sam vozio kao zamenski auto kad je 147ica bila na servisu. Auto je ok ali motor je baš kilav.

Neka bira sam... ali neka uzme E46... priča o njemu otkad sam na forumu

Grande Punto 1.3 JTD sam vozio kao zamenski auto kad je 147ica bila na servisu. Auto je ok ali motor je baš kilav.