123456 napisao: 24 Jul 2018, 17:24
maniaxxx napisao: 24 Jul 2018, 16:29
123456 napisao: 24 Jul 2018, 12:38
Hrvatska + more = nikada
Ova jednacina vazi sto se mene tice...
U Srbiju ideš preko Mađarske?
I molim da se završi potpaljivanje koji od Hrvata su najgori, ne volim jih ni ja nešto previše, ali samo zato što su "previsoki" i prenaduveni, ali to nikako ne važi generalno i lično nisam imao nikakva slaba iskustva u HR, čak naprotiv, za razliku od SRB i Švajcarca...šta onda da kažem? Da naš Švajcarci mrze?
Ne znam zasto odmah kidises
Napisao sam Hrvatska + more nikada, nisam napisao Hrvatska + tranzit nikada
Jednostavno, idem svake godine u Portotoz/ Izolu i Grcku. U Hrvatsku necu nikada i izvini ako ti to smeta, moje je pravo da idem gde se ja osecam lepo pa bilo to subjektivno ili objektivno.
Plus plaze mi nikako ne odgovaraju. Juce mi kolega poslao slike sa Braca a jedan i sa Peljesca, one kamene uske plaze mi se nikako ne svidjaju.
I jos jednom ti se izvinjavam sto necu nikada letovati u Hrvatskoj, ne zameri, molim te...
Letuj gde ti odgovara, ali ne mogu da razumem ovako bez nekih argumenata zašto neko neče negde da ide, ako ti plaže ne odgovaraju i ne osečaš se cool tamo, to je svakako tvoje pravo i poštujem to, ali smetaju bi bezvezni iracionalni razlogi zato što se njima samo još više hrani nepotrebna mržnja.
Jer ti sad jasnije? I ja sam Srbin, rođen u Srbiji, i opet idem i u HR i bilo gde da letujem ili putujem, verujem u to, da je večina ljudi dobrih i da jih za politiku baš zabole, jer imajo dosta svojih problema. A da ima kretena svuda, to je poznato. Sam znaš kakva je situacija sa ciganima u MB, u Celju ima šiptara za izvoz, u BG imaš realne šanse da te pokradu ili upucaju, u Nemačkoj da te neki čudaci napadnu..i šta sad? Da ne izlazim iz kuče? Mislim da je sada jasan moj stav, nikako nisam za nacionalizam kretene, kriminalce, ali ne mogu apriori nekod da odbacujem i izključujem, to je samo za mene slabije, jer ograničavam svoj svet.