Juce sam se raspitivao za mišljenja oko kupovine auta za sina.
U planu je bio džip, ali smo se na kraju ipak odlučili za sportski kabrio jer klinac još nema taštu, pa ni potrebu za prevoženjem kabastih stvari.
Na preporuku druga Tex-a
Texonja napisao:Prosle godine sam kupio shurakovom klincu za rodjendan slican auto (slican onom prvom, samo je bio kopija Audija, a ne Jeep). Imao je opciju daljinskog i kostao je blizu 200 eur. Mali ga vozi skoro svakog dana kada je lepo vreme, daljinski radi, nema nikakvih problema za sad. To je sve sto znam.
,kupljen je Audi TTS kabrio.
Neki će reći da je to nalickani precenjeni VW, ali pravi poznavaoci će me razumeti.
Ono što se primeti na prvi pogled je da je volan postavljen centralno baš kao kod mclaren-a f1.
Za pogon su zadužena dva motora koji pokreću zadnje točkove (napokon i audi prešao na zadnji pogon).
Pošto je ćaća birao auto po motoru mislim da smo malčice preterali.
Maksimalnu brzinu postiže u roku od odmah

, pa su pojasevi i nasloni za glavu više nego dobro došli.
Klinac se već prvog dana istraumirao pa sad tražimo dobrovoljce za vožnju po komšiluku.
Što se tiče opreme (za razliku od nekih) ima sva četiri podizača iako ima samo dvoje vrata, i držač za čaše (opet za razliku od nekih drugih).
Sedista su polu kožna (eko koža), a ima i priključak za mp3

(dok ja u autu furam kasetofon).
Ima sočiva u farovima pa bi mogli da padnu neki ksenoni (videću sa Stevom).
Felne su mu ogromne u gangsta fazonu pa me plaši cena guma, ali izaćiće Dag u susret sa nekim popustom preko kluba.