Day Walker napisao:Meni je ta rucica iza volana najgluplje resenje i odvratna je

Day Walker napisao:Meni je ta rucica iza volana najgluplje resenje i odvratna je
A ovako je druga ruka slobodna za cesanje jaja ili pipkanje suvozaciceNexT napisao:to je onaj ljakse fazon, jedna ruka kroz prozor, ali ipak dovoljno da pridrzava volan, a druga na menjac![]()
Recimo naš Tex.Sloba napisao:Deluje neobično ali bih o tome valja li ili ne mogao govoriti tek posle jednog dobrog putovanja. Sličan gard neki ljudi imaju generalno prema automaticima, da bi posle prve vožnje istog rekli da se više neće vratiti na manuelni menjač.
Sad bas gledam, isti je motor u njemu dok je u kupeu 4.2.Xepoj87 napisao:Ja se trenutno razmisljam o S5 Cabrio kada dodje vreme za menjanje kola
Provozao sam i ja S 320 CDI 4 matic, pa i dalje ostajem pri tome da je krs mesto za rucicuXepoj87 napisao:I meni je bilo retardirano dok nisam seo i provozao...
Onda sam shvatio koliko prednosti ima...
Samo je stvar navike,verujte mi.
Recimo menjac kod Bmw-a je verovali ili ne,neprakticniji
Oba su prosta,ali ima razlike.
Ne moze da se bira gde ce biti rucica... Ili ima gore ili dole...
A sto se tice S5,svrsh od automobila![]()
Ja se trenutno razmisljam o S5 Cabrio kada dodje vreme za menjanje kola
Test voznja je najmanji problemLaki021 napisao:Mislim da si sa ovim audijem zavrsio pretragu, nasao si konacno idealan auto i sad jos samo treba da nadjes konkretan primerak i ne moras vise da odlazes kupovinuOdmah da se prijavim za test voznju
Na ovo sam mislio...Xepoj87 napisao:Ne moze da se bira gde ce biti rucica... Ili ima gore ili dole...