Pa ko ce da kupi kod nas Cobru sa desnim volanom za 50.000e.
Dovoljno je tesko prodati tako specifican auto,koliko god vrhunski bio,i bez komplikacije desnog volana...
A ovaj G nikada ne bih platio toliko,i ako je samo 6.000km presao
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
McGruja napisao:Da si video njegove prednje gume...
Pravo da ti kažem nisam, ali pretpostavljam. Inače vole direktori RNS da teraju Megane RS-ove. Onom Trophyju pre par godina su uzeli dušu što oni što razni novinari.
640d je jedini dizel ali je ne bih imao nista ni protiv njega
Problem je samo sto su kao polovni 640i prilicno jeftiniji pa se postavlja pitanje da li se dizel bas isplati zbog nesto manje potrosnje.
I ja sam mislio da razlika izmedju 335 i m3 nije velika... Totalno razliciti automobili. Broj ks je tu najmanje bitan... A 640i mi nije pao na pamet Generalno nisam mnogo razmisljao o sestici...
Slazem se da razlika postoji ali mislim da je manja nego izmedju 335i i M3. U ovom slucaju i jedan i drugi imaju 4.4 V8 motor. U svakodnevnoj voznji sumnjam da ima velike razlike jer je deklarisano ubrzanje do 100 samo 0.3s bolje na M6 sto je zanemarljivo. Zvuk, vesanje, kocnice i menjac su bolji na M6 ali je zato i cena mnooogo jaca
da, ali ta cifra od 0.3s kod ovako razlicitih automobila govori mnogo manje nego realnost... iz jednog ces izaci kao direktor, iz drugog sa da prostis erekcijom
methane.master napisao:
McGruja napisao:Da si video njegove prednje gume...
Pravo da ti kažem nisam, ali pretpostavljam. Inače vole direktori RNS da teraju Megane RS-ove. Onom Trophyju pre par godina su uzeli dušu što oni što razni novinari.
dragan napisao:da, ali ta cifra od 0.3s kod ovako razlicitih automobila govori mnogo manje nego realnost... iz jednog ces izaci kao direktor, iz drugog sa da prostis erekcijom
Na ubrzanju se to vreme nece osetiti ali ce zbog zvuka i vesanja, subjektivni osecaj biti mnogo jaci.
Postavlja se pitanje cene eksploatacije koja je za M6 bar 30% veca nego za 650i a bar 50% nego za 640i. Za nekog vredi a za nekog ne. Onom kome je jak auto potreban za erekciju, verujem da vredi svaki dinar
m5 i 550i nemaju veze jedan s drugim ako je suditi po m5 forumu. Kad na 550i stavis najtvrdju opciju oslanjanja i dalje je meksi nego m5 na najmeksem. Isto i za dozivljaj ubrzanja kazu da je neuporediv a kod tih snaga je relevantnije gledati 0-200 jer do 100 je tu vise pitanje gripa tj. nedostatka istog.
U svakom slucaju itekako vredi tj. dobijes drugi auto.